• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Afrikansk Mango-diæten – Fup eller fakta?

Den nye superfrugt er det seneste års tid blevet utrolig populær på grund af dens mange gode og sunde egenskaber. Vi tager her et kig på, hvad den kan gøre for dig, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber slankepiller.

Hvad er en Afrikansk Mango-diæt?

Når man taler om afrikansk mango-ekstrakt, er det rent faktisk fibre fra stenen, der henføres til. Disse fibre, i form af et kosttilskud, er blevet kendt for en række positive egenskaber, der sammen med regelmæssig motion og sund kost kan være med til at forbedre din generelle sundhed.

Hvilke bivirkninger har det?

En amerikansk forskergruppe har undersøgt bivirkningerne ved den afrikanske mango diæt og har konkluderet at produktet er ganske ufarligt at tage. Dog skal man altid være opmærksom på om er allergisk overfor ingrediensen, eller hvis man vælger et blandingsprodukt med flere forskellige superfruits, at man ikke er allergisk overfor nogle af disse.

Forskellige produkter med Afrikansk Mango-ekstrakt

Der findes en række forskellige produkter, som du kan benytte til din afrikanske mango diæt. Hvis du ønsker et kosttilskud udelukkende bestående af den gule frugt, skal du vælge et produkt som African Mango Extreme. Dette produkt indeholder hele 6000 mg af den gavnlige ingrediens. Ønsker du derimod et tilskud, som samtidig kan give dig en række andre fordele, men med en lavere dosis af mango, så kan du vælge Hindbær Keton PlusHindbær Keton Plus , som består af bl.a. hindbær keton, afrikansk mango, grøn te og guarana.

Vær på vagt!

Du har sikkert allerede set, at der findes et hav af hjemmesider, som sælger afrikansk mango-diæter blandt mange andre populære superfruits. Du har sikkert også set et par diskussioner i diverse fora, med emnet afrikansk mango, hvor folk fortæller om hvordan de er blevet snydt i forbindelse med deres køb. Nogle har været ude for firmaer, som aldrig har sendt produktet efter betaling, og andre har oplevet at blive trukket beløbet flere gange fra deres konto. Fælles for disse typer hjemmesider er, at de ofte er på engelsk, eller er åbenlyst oversat til et meget gebrokkent dansk, ved hjælp af et oversætterværktøj. Vores bedste råd til dig, er at finde et firma med en dansk hjemmeside og dansk kundeservice. Det bedste du kan gøre, er altid at give et kald til kundeservicenummeret for at få en snak med dem omkring deres service og produkter. På denne måde kan du få en fornemmelse af om det er et reelt firma, der tager deres kunder seriøst.

WeightWorld

Her hos os gør vi en dyd ud af at være så transparente som muligt, så vores kunder kan føle sig sikre ved at handle hos os. Du kan altid give os et uforpligtende kald alle hverdage mellem kl. 10 og kl. 19 eller fange os på livechatten i samme tidsrum. Har du brug for at komme i kontakt med os udenfor disse tider, er du altid velkommen til at sende os en e-mail og vi vil besvare den indenfor 24 timer. Når du køber afrikansk mango hos os, kan du være sikker på at få et rent naturprodukt, da det er vores politik at vi kun sælger naturlige produkter og superfruit kosttilskud.

Afrikansk Mango Extreme-slankepiller