• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Anmeldelser

Anmeldelser

Fantastisk

Bedømt til 4.5 ud af 5 baseret på 1582 anmeldelser.

Service rating : Jeg er meget tilfreds med dybdegående præsentation af Green Coffee. Product : Den fungere, hvis man samtidig dyrke motion og ændre sin ernæring.

AAnnonym

Service rating : Fin service Product : Fint produkt

AAnnonym

Service rating : rigtig god og hurtig levering Product : du får hvad du betaler for

AAnnonym

Service rating : Altid hurtig forsendelse, er meget tilfreds med at handle der Product : Giver mindre appetit, er yderst tilfreds, og selvfølgelig skal man også være motivet selv

AAnnonym

Service rating : troværdigt firma, god handel og hurtig levering, intet at klage over der, handler gerne igen :-) Product : er ikke rigtig kommet i gang endnu, men glæder mig til at se om Belly Fat Burner kan gøre en synligt forskel :-)

AAnnonym

Service rating : Udmærket service Product : De virker overhovedet ikke

AAnnonym

Service rating : Hurtig levering. God produkt og doserings beskrivelse. . Product : Brugte kuren primært som Tarm udrensning. Må sige at jeg havde en helt klar fornemmelse af det også var tilfældet. Slap af med min altid hårde oppustet mave. Tænker nu at kost omlægge og udnytte alle de andre goder kuren bragte med sig.

AAnnonym

Service rating : handelen er kun fåregået via mail , og der har servicen været OK. Product : Har i erfaring fra andre som bruger dette produkt, at når de efter få dage tager 2 piller om, en til middag og en til aften, efter 3 dage mærker svimmelhed og anden forstyrrelse oppe i hjernen?.

AAnnonym

Service rating : Leveret til en mini af en købmand i en lille bitte by. Normalt hentes pakker i Skævinge Brugs. Og så var navnet på købmanden stavet forkert, troede det var en joke. Der stod Merløse, og ikke som korrekt MELØSE. Product : Har endnu ikke haft et grams vægttab!

AAnnonym

Service rating : Super hurtig levering Product : Ingen effekt, efter en uge

AAnnonym

Service rating : Service er også fin. Fik pakken i god tid Product : Jeg er i gang med at bruge gel nu. Kan ikke udtale mig om resultater endnu.

AAnnonym

Service rating : Særdeles hurtig og sikker respons på bestillinger, der sendes frem med det samme. Har af samme grund anbefales WeightWorld til familiemedlem Product : Efter "ventetid" på ca. 10 dage begyndte jeg at tabe i vægt, således at jeg over to mdr. har tabt 5 kilo ude de store ændringer af kostvaner - dog sker det helt automatisk, at jeg spiser mindre. Har anbefalet produktet til familiemedlem

AAnnonym

Fin service ved ombytning

AAnnonym

Service rating : Service og leverance lever fuldt op til forventningerne Product : Produktet lever fuldt op til forventningerne

AAnnonym

Service rating : Fin kundeservice Product : Brug denne plads til at fortælle os, hvad du mener

AAnnonym

Service rating : Fin service Product : Brug denne plads til at fortælle os, hvad du mener

AAnnonym

Service rating : ok Product : Kan ikke se nogen effekt af brugen.

AAnnonym

Service rating : Det er god service Product : Brug denne plads til at fortælle os, hvad du mener

AAnnonym

Service rating : God service og fin side, som jeg kommer tilbage til jævnligt Product : Godt og fint produktet i høj kvalitet

AAnnonym

Jeg er ikke begyndt på pillerne endnu, så det er meget svært at vurdere det.

AAnnonym