Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Tilfredse kunder

    Fremragende kundeanmeldelser

Antioxidante fordele med Grøn Te

Grøn te er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. De mange gode næringsstoffer kan hjælpe dig med at få mere energi i hverdagen og opnå et øget vægttab.

Sandheden om grøn te

Det er godt nok te, men ikke i dén forstand… Normal grøn te stammer måske nok fra den præcis samme plante som den helt traditionelle te og indeholder også de samme kemiske stoffer, men det er den specielle måde som teen forarbejdes på, der giver den dens sundhedsfremmende egenskaber. Normal gæres sort te, før den puttes i tebreve - en proces, der giver den en mørkere farve og en stærkere smag. Grøn te, som i de sidste 5.000 år er blevet drukket hyppigt i Kina og Japan, får ikke lov til at gære, så den bliver ved med at være grøn og let i smagen. Gæringen af te planten med det latinske navn Camellia Sinensis ændrer plantens kemiske egenskaber. Det vigtigste - set fra et sundhedsmæssigt synspunkt - er det, der sker med en række antioxidante stoffer kaldet catechiner. De er i stand til at ødelægge frie radikaler - meget reaktive molekyler, som kan ødelægge kroppens celler. Disse antioxidanter bevares i den grønne te som ikke gæres.

Japansk Matcha Grøn Te

Med grøn te ekstrakt får du den perfekte kombination af viaminer, mineraler og antioxidanter. Styrk din hverdag med den naturlige energi som kun Japansk Grøn Te kan give dig. Vores grøn te ekstrakt indeholder te blade fra eksklusive områder i Japan ved navnet Camellia Sinsensis. Dette te blad indeholder 300% flere antioxidanter end normal grøn te.

Fordelene ved Grøn te ekstrakt

Der findes utallige fordele ved grøn te. De naturlige næringsstoffer i ekstraktet hjælper med at booste dit stofskifte og hjælper dig med at forbrænde flere kalorier. Den grønne te ekstrakt kan også få din mave til at føles fuld, så du undgår at spise snack mellem dine hovedmåltider. Grøn te ekstrakt kan øje din energi med op til 35-40% og kan hjælpe med at forskubbe ældningsprocessen og beskytte dine celler. Den rene ekstrakt af grøn te er også rig på masser af fibre og har en udrensende effekt på kroppen.

Sådan gør du guide

Det kan være en lang, svær og kedelig proces at skulle gå ned i vægt. Mange oplever, at køre surt halvvejs, gå i stå og ikke have energien og overskuddet til at gennemføre det og opnå resultater. Inden du opgiver håbet helt, så prøv Grøn te ekstrakt! Der findes rigtig mange fordele ved Grøn te som alle hjælper dig opnå dit mål. Grøn te er super nemt at tage. Du tager blot 2 Grøn te piller om dagen sammen med dit måltid. Således indtager du i alt 1000mg ren grøn te og vil få gavn af alle fordelene ved supplementet.

Andre superfoods med antioxidanter

Der findes adskillige forskellige former for superfoods som alle kan hjælpe dig til at opnå et større vægttab. Ønsker du en sundere krop med god balance og et godt boost til vægttabet men også et øget stofskifte og en øget fedtforbrændning? Så skal du stifte kendskab til hindbær ketone, fordi superfoodet hindbær ketoner øger dit stofskifte. Du kan både tage hindbær ketone eller Grøn te bær ekstrakt for sig selv, men du kan også sagtens kombinere de to superfood supplementer og få endnu bedre resultater.