• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Antioxidante fordele med Grøn Te

Grøn te er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. De mange gode næringsstoffer kan hjælpe dig med at få mere energi i hverdagen og opnå et øget vægttab.

Sandheden om grøn te

Grøn te er trods navnet ikke det sammen som almindelig te. Selvom den grønne sundhedsfremmende te stammer fra den samme plante som den traditionelle te, og de kemiske stoffer i dem er de samme, så er der en forskel. Grøn te har dets sunde egenskaber pga. måden det bliver forarbejdet på, heraf kommer forskellen. Almindelig sort te gæres normalt, før den bliver puttet i tebreve. Denne process er hvad der giver en mørk farve og den stærke smag. Den grønne te derimod, får ikke sin gære tid, og forbliver på den måde let i smagen. Den grønne te har været hyppigt brugt i Japan og Kina i over 5.000 år. Teplanten, som hedder Camellia Sinensis på latin, ændrer sin kemiske egenskaber gennem gæringen. Ved at gære teen, mister teen en række antioxidanter, som hjælper den med at ødelægge frie radikaler. De frie radikaler kan ødelægge kroppens celler, og ved at bevare antioxidanterne i den grønne te, modarbejder den altså disse radikaler.

Japansk Matcha Grøn Te

Med grøn te ekstrakt får du den perfekte kombination af viaminer, mineraler og antioxidanter. Styrk din hverdag med den naturlige energi som kun Japansk Grøn Te kan give dig. Vores grøn te ekstrakt indeholder te blade fra eksklusive områder i Japan ved navnet Camellia Sinsensis. Dette te blad indeholder 300% flere antioxidanter end normal grøn te.

Fordelene ved Grøn te ekstrakt

Der findes utallige fordele ved grøn te. De naturlige næringsstoffer i ekstraktet hjælper med at booste dit stofskifte og hjælper dig med at forbrænde flere kalorier. Den grønne te ekstrakt kan også få din mave til at føles fuld, så du undgår at spise snack mellem dine hovedmåltider. Grøn te ekstrakt kan øje din energi med op til 35-40% og kan hjælpe med at forskubbe ældningsprocessen og beskytte dine celler. Den rene ekstrakt af grøn te er også rig på masser af fibre og har en udrensende effekt på kroppen.

Sådan gør du guide

Det kan være en lang, svær og kedelig proces at skulle gå ned i vægt. Mange oplever, at køre surt halvvejs, gå i stå og ikke have energien og overskuddet til at gennemføre det og opnå resultater. Inden du opgiver håbet helt, så prøv Grøn te ekstrakt! Der findes rigtig mange fordele ved Grøn te som alle hjælper dig opnå dit mål. Grøn te er super nemt at tage. Du tager blot 2 Grøn te piller om dagen sammen med dit måltid. Således indtager du i alt 1000mg ren grøn te og vil få gavn af alle fordelene ved supplementet.

Andre superfoods med antioxidanter

Der findes adskillige forskellige former for superfoods som alle kan hjælpe dig til at opnå et større vægttab. Ønsker du en sundere krop med god balance og et godt boost til vægttabet men også et øget stofskifte og en øget fedtforbrændning? Så skal du stifte kendskab til hindbær ketone, fordi superfoodet hindbær ketoner øger dit stofskifte. Du kan både tage hindbær ketone eller Grøn te bær ekstrakt for sig selv, men du kan også sagtens kombinere de to superfood supplementer og få endnu bedre resultater.