Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Belly XS Kapsler 60 Kapsler

Af: maxmedix™

229 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Belly XS er en kraftfuld fedtforbrænder, som arbejder effektivt især i fedtet i maveregionen, som også kaldes det abdominale fedt. Belly Fat Burner kan fjerne det lagret fedt i netop maveregionen. Disse fedtforbrændings piller indeholder koffein ekstrakter, som længe har været kendt for at kunne have slankende effekter. Belly Fat Burner indeholder guarana, som kan hjælpe med at fjerne det abdominale ved at øge stofskiftet. Belly Fat Burner indeholder en særlig blanding af naturlige ingredienser, som kan gøre det nemt at få flad mave.

 • Kan booster stofskiftet
 • Kraftig antioxidant
 • Kan fremme fedtforbrændingen
 • Fokuserer på det abdominale fedt
 • Kan stabilisere hormon niveauer
 • Kan virke appetitnedsættende og kan reducere cravings
 • Indeholder kun naturlige ingredienser
 • Kan tages af både mænd og kvinder

Belly XS fra MaxMedix er specielt designet til at kunne fjerne det abdominale fedt med sine kraftfulde naturlige ingredienser. Koffein kan virke som en fedtforbrænder, men også som en antioxidant og guarana kan stimulere stofskiftet, og krom kan bidrage til at disse to vigtige ingredienser fungerer bedre sammen. Alle ingredienserne i Belly Fat Burner er udelukkende naturlige og specielt udvalgt for deres fedtforbrændings egenskaber i maveregionen.

Læs mere
Brand: MaxMedix
Type: Kapsel
Indhold: 60
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan virker Belly XS?

Belly Fat Burner fra det populære brand MaxMedix er vores mest effektive fedtforbrænder til det abdominale fedt. Hvis du ønsker at kunne fjerne lagret fedtceller omkring maven, så anbefaler vi dette produkt. Belly Fat Burner indeholder ingredienser som koffein, guarana og krom, som er direkte involveret i at kunne forbrænde abdominal fedt i maven.

Koffein, guarana og grøn te ekstrakt er stærke komponenter i formularen, der kan stimulere stofskiftet og fedtforbrændingen til et hurtigere vægttab hurtigere i maveregionen især.

Æblecidereddike ekstrakt forebygger årsagen til at indtaget fedt gennem kost kan blive lagret som fedtceller. Belly Fat Burner indeholder en stor og koncentreret mængde æblecidereddike, som er essentielt for denne effekt kan blive en realitet.

Belly Fat Burner er rig på krom, zink og vitamin 3, hvilket gør, at Belly Fat Burner kan stabilisere hormon-niveauer samtidig med at styrke immunforsvaret for at forbedre kroppens generelle helbred.

Hvordan virker Belly XS?

Vandfri koffein
Vandfri koffein i pulverform kan øge stofskiftet og kan give kroppen energi samt give dig bedre koncentration.

Citrus bioflavonoider
Bioflavonoider er kendt for at give deres farve til frugt, men også for deres antioxidant egenskaber, der kan fremme vægttab i maveregionen.

Grøn te ekstrakt
indeholder catechiner som kan hjælpe med at øge energiniveauet og kan fedtforbrænde naturligt og effektivt med en koncentreret mængde.

Guarana frø ekstrakt Guarana frø har et højt koffein indhold og kan detoxe kroppen for ophobet affaldsstoffer og giftstoffer. Derudover kan det stimulere stofskiftet.

Krom
Krom er et mineral, der hjælper med at regulere hormonniveauer i blodet til at kunne stabilisere blodsukkeret for at kunne nedsætte appetitten effektivt.

Æblecidereddike
Æblecidereddike er kendt for at optræde som en appetitnedsættende, stofskifte booster og reducere væskeophobning som naturligt kan bidrage til vægttab.

Dosering

Tag blot 2 kapsler af Belly Fat Burner dagligt. En kapsel om morgenen og en kapsel om aftenen sammen med et måltid. Hver bøtte indeholder 60 kapsler svarende til en måneds forbrug. For det bedste resultat, anbefaler vi kraftigt at fortsætte med at tage Belly Fat Burner i en periode på minimum 3 måneder. Find linket nederst på siden for at læse mere om vores betingelser for pengene tibage-garanti.

Er der nogen bivirkninger?

Belly Fat Burner - består udelukkende af naturlige ingredienser, der ikke forårsager bivirkninger. Vi anbefaler, at du altid læser ingredienser for at undgå allergiske reaktioner. Vi anbefaler ikke, at gravide eller ammende kvinder tager dette kosttilskud uden accept af en kvalificeret læge.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (94.44% baseret på 18 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

 • * Levering og service helt i top! Det her er det 3. produkt, som jeg prøver på WeightWorld og er endnu engang yderst tilfreds.
 • * Der er ikke så meget andet at sige end, at det lever op til ens forventninger og samtidig bliver leveret hurtigt.
 • * Min bedste ven og jeg købte det her produkt i fællesskab, efter at vi havde læst om det i en artikel. Vi har brugt det i 2 uger, og synes begge at vi kan se lidt forskel allerede. Vil klart mene, at det er pengene værd!
 • * Super god service, hvis man har nogle problemer med fx levering. Produktet her virker perfekt, og synes især den appetitnedsættende effekt er god.
 • * Har lige købt min anden omgang af det her produkt, efter en meget succesfuld første måned. Sørger man for at få dyrket motion, vil det helt sikkert være endnu mere effektivt!
 • * Købte det her produkt til min kæreste, da han var i gang med et vægttab. Han har været virkelig glad for det, og det kan tydeligt ses på ham, at det har sat gang i fedtforbrændingen. Han har snart brugt det i 3 måneder og har allerede tabt 15 kg! Det er uden tvivl med til at speede ens vægttab op, så jeg vil helt klar anbefale det!
 • * Er lige begyndt at bruge belly fat burner. Har været i gang i en uge, så der ikke sket så meget endnu. Er dog godt tilfreds med det indtil videre og kender i hvert fald andre, der har haft meget positive oplevelser med det.
 • * Giver en meget effektiv fedtforbrædning, præcis som det lover! Har brugt det i snart en måned, så er lige ved at bestille et mere.
 • * Har handlet på WeightWorld før, hvor jeg også købte noget kosttilskud. Har aldrig oplevet problemer med levering eller kvaliteten af produkterne. Det her belly fat burner skuffer uden tvivl heller ikke!
 • * Synes det her belly fat burner har været en stor hjælp. Det er super let at tage morgen og aften og bliver hurtigt en del af den daglige rutine. Efter de anbefalde 3 måneder, har jeg virkelig tabt mig meget på maven - det er så lækkert!
 • * Har tidligere haft en markeret mave men var faldet lidt af på den. Købte derfor det her produkt, da det eftersigende skulle virke hurtigt - det gjorde det bestemt!
 • * Rigtig effektivt produkt, der i høj grad har givet mig en slankere mave, efter at jeg har brugt det! Synes hurtigt jeg kunne se forskel, så det er ikke sidste gang, at jeg handler på WeightWorld.dk.
 • * En veninde anbefalede mig det her produkt, så jeg var inde og bestille det kort efter. Har lige modtaget det i går så er spændt på, hvor godt det virker.
 • * Synes virkelig at jeg havde været god til at holde min kur, men kunne bare ikke få en flad mave. Forsøgte mig derfor med det her produkt som forhåbentligt lige ville give det sidste.. Efter 1 måned har jeg nu endelig fået en flad og mere markeret mave!
 • * Modtog min pakke efter en hurtig levering og har været meget tilfreds med mit produkt! Det får uden tvivl min anbefaling.
 • * Super produkt som rent faktisk har en effekt! Jeg kunne sagtens se efterfølgende, at jeg fik en slankere mave
 • * Rigtig fint produkt som hjalp mig med at tabe noget mavefedt
 • * Virker virkelig godt. Jeg fik min markeret mave igen
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev