Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Bio Super Acai Pulver 100g Pulver | Økologisk acai pulver

Af: Diet-Food

139 kr.

:


Størrelse

Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Bio Super Acai bær er en kilde til mange mineraler, vitaminer og antioxidanter, som alle er vigtige for din krop, og hører derfor ind i kategorien af de såkaldte superfoods, der er sundt med usædvanlige egenskaber. Pulveriseret acai bær er en af de rigeste kilder til antioxidanter og sunde fedtsyrer.

 • Indeholder mange mineraler og vitaminer
 • Skaber balance i kroppen
 • Rig på antioxidanter
 • Udrenser kroppen for affaldsstoffer og toksiner
 • Hjælper med et sundt og naturligt vægttab
 • Giver mere energi til hovedet og kroppen
 • Rig på sunde umættede fedtsyrer
 • Indeholder både Omega 3, Omega 6 og Omega 9
 • Appetitnedsætter
 • Velegnet til vegetarer og veganere
 • Kan tages af både mænd og kvinder

Bio Super Acai i pulverform er produceret biologisk og indeholder ingen tilsætningsstoffer, kunstig farve eller smag eller andet unaturligt. Bio Super Acai fra Diet-Food er økologisk og kontrolleret efter retningslinjerne i EU's økologiforordning.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Acai pulver?

Acai stammer fra Brasilien og vokser vildt på palmer inde i Brasiliens frodige regnskov og har været kendt af de indfødte indianere i mange hundrede år. Acai bær vokser kun ét sted på jorden, og det er på en særlig palme dybt inde i verdens største regnskov, Amazonas. Acai bær har for de indfødte længe været kendt som naturens egen energikilde, og det siges at det er blevet brugt som medicin. Næringsstofferne i acai bær er nemlig fantastiske for et bedre immunforsvar til at oprette et sundt helbred eller at komme sig hurtigt ved sygdom.

Acai bær pulver har mange fordele og mange af dem kommer af, at bærret indeholder imponerende mange antioxidanter, faktisk 12 gange flere antioxidanter, end det ellers meget sunde blåbær. Antioxidanter er et stof der nedbryder såkaldte frie radikaler i kroppen. Frie radikaler er ustabile molekyler, som gerne vil ødelægge sunde stoffer i kroppen. Antioxidanter hæmmer denne nedbrydende proces, ved selv at gå ind og blive oxideret. Hermed udrenses kroppen også for affaldsstoffer og toksiner, så kroppen har nemmere ved at optage andre sunde næringsstoffer og gør derved et vægttab nemmere.

Acai bær indeholder både Omega 3, Omega 6 og Omega 9 som er en del af de umættede fedtsyrer, hvilket er vigtigt for kroppen da de kan hjælpe med at nedsætte kolesteroltallet. Acai pulveret indeholder desuden A-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, C-vitamin og E-vitamin. Disse vitaminer har flere gode fordele, såsom at forvandle kulhydrater, protein og fedt til energi, holde dine negle sunde, holde din hud sund og C-vitaminen er med til at bekæmpe de frie radikaler som er dem der kan skabe ubalance i kroppen. Acai bær indeholder calcium og flavonoider, som blandt andet virker positivt på hjertet.

Hvordan bruger jeg acai pulver?

Vi anbefaler, at du bruger en teske fuld acai pulver (ca. 3 gram) pr. servering. I en pose skal du regne med, at du har pulver til omtrent 1 måneds serveringer. Du kan anvende acai pulver til at lave din egen acai smoothie eller juice eller berig din morgenmad med det antioxidantrige og 100% naturlige acai pulver. En nem og enkelt måde at gøre din morgenstund lidt bedre og din dag en smule mere frisk.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 2 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

 • * har altid været fan af acai bær. fin løsning med pulver i stedet for piller
 • * hurtig levering og god service. glæder mig til at prøve produktet!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev