• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Eftersom sommer er lige rundt om hjørnet, står WeightWorld klar til at hjælpe dig med at komme i den bedste form inden solens stråler nærmer vores krop. Dette er muligt takket være vores helt nye sommerpakke for at gøre dig sommerklar!

Køb pakken

Køb vores eksklusive sommerpakke der indeholder 4 unikke produkter med en overraskende høj mængderabat

Vedligeholder din sundhedsrutine

Følg vores trin-for-trin guide for at forbedre din kostplan og slankekur

Opnå mange fordele

Se de mange fordele og effekter ved sommerpakken

Bliv sommerklar

Bliv klar i god tid til sommerferien med den ønskede krop

Bliv sommerklar

BESTIL DIN 3 MÅNEDERS SOMMERPAKKE MED 20% RABAT

956 Kr 765 kr

KØB PAKKEN

Hvad er vejledningen?

Første måned

I første måned giver vi dig Detox Tone. Disse kapsler udrenser din krop og lægger fundamentet for at du kan vedligeholde en sund kostplan, på grund af de 12 naturlige ingredienser i produktet. De hjælper med at udrense din krop for toksiner og give dig den bedste start på sommer.

Anden måned

I anden måned skal du indtage Active T5 Plus & Bio Vege Protein Mix. Førstnævnte er valgt for at give dig et skub til at komme rigtig i gang og bekæmpe appetitten. Proteinpulveret giver dig et højt indhold af proteiner og omega olier for at opbygge dine muskler, der også hjælper på kolesterolnievauet, huden og hjernens udholdenhed. Bio Vege Protein Mix indeholder også få kalorier og har et lavt indhold af fedt og sukker, så du i stedet får indtaget masser af protein.

Tredje måned

I den sidste måned skal du tage vores højkvalitets Forskolin Kapsler. Dette er et eksotisk ekstrakt der hjælper med at målrette fedtindholdet i kroppen mens musklerne beskyttes. Som resultat kan de hjælpe med at forholde dig slank uden at du mister muskelopbygning under indtagelse af denne sommerpakke

956 Kr 765 kr

KØB PAKKEN