• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

BodyWraps mod strækmærker

Mere end 90% af voksne kvinder lider af strækmærker af forskellige årsager. Hvad er det der gør, at vi får strækmærker og kan vi komme af med dem igen? Bodywraps kan hjælpe dig mod strækmærker. Læs med her…

Bodywraps er dets mange anvendelses muligheder

Mens hovedformålet for bodywrap er at detox, udrense og giver en slankende effekt, så kan du også med bodywraps mindske synet af strækmærker og strækmærker og samtidig stimulere blodcirkulationen. Den overordnede fordel ved bodywrap er, at huden ser ud og føles meget mere smidig og glat og nye strækmærker vil blive undgået. Med bodywraps kommer din krop under reparation og behandling. Det kan tage op til flere behandlinger end normalt før dybe strækmærker vil forsvinde, men med tiden vil de mindskes og muligvis forsvinde helt.

Hvad er strækmærker og hvorfor får vi dem?

Strækmærker er skaber der opstår på kroppens underhud. Strækmærker er rosa eller blåviolette i farven og er formet som striber lands kroppen. De findes altid enden på maven, sædepartiet, brysterne, lårene eller armene. Disse strækmærker er skader på huden og indikerer en overstrækning af elastiske fibre i huden. Der findes mange forskellige årsagen til strækmærker. Det kan skyldes fysiske faktorer, nemlig en strækning af huden. Det kan også skyldes hormonelle faktorer, hvor binyrerne, østrogen og relaxin kan ødelægge hudens elastiske fibre. Det er også ofte set hos gravide kvinder, at strækmærker desværre opstår. Huden bliver simpelthen strækket så meget, at den ”revner”.

Bodywrap behandling

Bodywraps med ler er meget populære hos saloner og kurbade, ikke kun fordi det er utrolig afslappende, men de kan stimulere blodcirkulationen og befri kroppen fra toksiner. Bodywraps kan øge dit vægttab let & effektivt. Den er utrolig let anvendelig og kan slanke din krop på under 1 time.

Her er en kort og let beskrivelse af, hvordan du anvender din bodywrap mod strækmærker.

Trin 1: forberedelse: Du starter helt simplet med at åbne dit Bodywrap og tager 2 bandager ud og ligger dem i en skål der kan tåle kogende vand. Bandagerne skal stadig være sammenrullet. Derefter koger du noget vand og hælder det over bandagerne så de er tildækket med det kogende vand og lader det trække i 10-15 min.

Trin 2: mål: Tag det vedlagte målebånd og mål det område du ønsker at bruge din bodywrap på. Du kan evt. sætte en streg på kroppen hvor du måler så du er sikker på at du måler det samme sted for at få det mest præcise mål.

Trin 3: indpakningsprocessen: Åbn en pakke ler og massér leret ind i huden på det ønskede område, hvor du har strækmærker. Når bandagerne har trukket i 10-15 min. tjekker du vandets temperatur, det må ikke være kogende, men stadig varmt. Du kan altid tilsætte koldt eller varmt vand til at få den rigtige temperatur. Derefter binder du det ønskede område ind, men du må ikke sætte det for stramt da du på den måde kan stoppe for blodomløbet. Husk altid at starte nedefra. Til sidst tager du enten husholdningsfilm med huller eller et tungt håndklæde omkring det indbundet område for at holde det varmt. Det er vigtigt at din hud stadig kan ånde. Derefter nyder du behandlingen med din Bodywrap i 60 min.

Trin 4: udpakningsprocessen: Pak dig selv ud forsigtigt igen. Hvis der er noget overskydende ler gnubber du dette ind i huden, således får du samtidig med din bodywrap også en scrub der kan hjælpe dig med at slippe af med strækmræker. Til sidst måler du samme sted som inden behandlingen og ser dit resultat.