• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Circulation Machine

Cirkulationstræner
1,349 kr.

GRATIS UPS-LEVERING
UPS-ekspreslevering (1 hverdag) på denne cirkulationstræner.

Certificeret apparat
Reducerer hævelse, smerte og muskeltræthed.

2 års produktgaranti
Køb produktet her på WeightWorld.dk med ro i sindet.

Høj kvalitet
Øger blodcirkulationen på effektiv vis.

Denne cirkulationstræner er et certificeret cirkulationsapparat, som hjælper med at lindre smerter og plejer trætte fødder og ben. Det virker ved hjælp af elektrisk nerve stimulation og elektropuder, som er designet til at hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen til ben og krop.

 • GRATIS UPS ekspreslevering - 1 hverdag med Track & Trace
 • Kan reducere hævelse i fødder og ben
 • Hjælper med at øge blodcirkulationen
 • Hjælper med at lindre smerter og pleje trætte fødder og ben
 • Puder til behandling af andre områder på kroppen
 • 2 års produktgaranti
 • Indeholder 25 forskellige programmer
 • Kører på hele 99 forskellige niveauer som arbejder med din blodcirkulation

Cirkulationstræneren kan nemt bruges hjemme i din egen stue, så du på komfortabel vis kan læne dig tilbage og slappe af. Den er behagelig at bruge og har en LED skærm, hvilket også gør den nem at betjene. Du behøver ikke bekymre dig om batterier, da apparatet tilsluttes direkte til stikkontakten. Læs mere om din cirkulationstræner nedenfor.

Læs mere
"Cirkulationstræneren hjælper på hævede og ømme ben og hjælper mig til stadig at være aktiv og gå på arbejde" Skuespiller og komiker - Ulf Pilgaard cirkulationstræner anbefaling fra Ulf Pilgaard
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er en cirkulationstræner?

Denne cirkulationstræner er et afslappende apparat som kan hjælpe dig med at få kroppen i balance. Det er ikke vibrationer dette apparat sender ud så du kan roligt sidde og læse eller se tv i mens du nyder behandlingen. Den afslappende effekt kommer ved hjælp af elektronisk nervestimulation og 4 pads med TENS teknologi. Denne form for stimulation med cirkulationstræner er kendt for at kunne hjælpe med at reducere hævelse i fødder, ankler og ben og det bedste af det hele er, at du kan bruge den hjemme i din egen sofa.

Fodfladerne benytter infrarød teknologi til at hjælpe med at stimulere blodcirkulationen, som kan hjælpe til at reducere hævelse i fødder og ben. Cirkulationstræneren har et attraktivt design med et stort LED display, som gør det nemt at betjene og let at skifte imellem de 25 programmer - 99 forskellige niveauer på denne cirkulationstræner.

De fire pads der følger med din cirkulationstræner, som også kaldes circulation booster og circulation massager på engelsk, kan du bruge til at hjælpe med at lindre smerter i skulder, ryg, arme, lænd og lår. Der medfølger en manual hvor du kan se og læse hvordan du skal placere padsne alt afhængig af hvor dine smerter sidder.

Elektrisk nervestimulation

Denne cirkulationstræner benytter sig af elektrisk nerve stimulation teknologi. Denne nerve- og muskelstimulation fungerer simpelthen ved skiftevis at sammentrække dine muskler og afslappe musklerne. Med tiden kan denne proces hjælpe dig til at øge blodtilførslen til dine fødder og ben og dermed lindre muskelsmerter og hævede ankler. Processen minder meget om den bevægelse du udfører når du går. Vi anbefaler at du samtidig med brugen af din cirkulationstræner stadig sørger for at dyrke regelmæssig motion og spiser en sund kost. Det er vigtigt at du bruger apparatet regelmæssigt for at få mest ud af det, men det anbefales at du bruger en cirkulationstræner 1 gang om dagen.

Hvordan bruger jeg cirkulationstræneren?

Du kan bruge din cirkulationstræner derhjemme i din egen stue, hvor du kan læne dig tilbage i sofaen og nyde behandlingen.

Hurtig startguide:

 • Trin 1: Pak din cirkulationstræner ud fra emballagen.
 • Trin 2: Tilslut adapteren/transformeren til din cirkulationstræner og et strømstik.
 • Trin 3: Tænd for strømmen.
 • Trin 4: Tag dine sko, sokker eller strømpebukser af og placer dine bare fødder på fodpladerne. Det er vigtigt at du har bare fødder. Begge fødder skal være placeret på din cirkulationstræner før det kan starte.
 • Trin 5: Sæt dig i en behagelig stol eller sofa. Tilpas intensitetsniveauet ved at trykke ”SOLE∧” eller ”SOLE∨”. Og husk på det gælder ikke om at komme op på det højeste niveau, men om at finde det niveau der passer til dine specifikke behov.

Husk at du skal drikke masser af vand for at få det største udbytte af din cirkulationstræner.

Hvordan ved jeg om det virker?

Som tidligere nævnt vil du ikke høre eller føle nogle vibrationer ved brug af apparatet. Hvis du ikke føler noget på dine fødder under brugen af en cirkulationstræner, kan det være fordi intensitetsniveauet er sat for lavt. Øg intensiteten indtil du føler impulserne i fødderne. Vær opmærksom på at din krop kan reagere forskelligt fra dag til dag, så niveauet skal ikke nødvendigvis være det samme, hver gang du bruger apparatet. Formålet med denne cirkulationstræner er ikke at nå op til niveau 99, men at finde det rette niveau som passer til dig bedst. En anden årsag til hvis du ikke kan føle noget, kan være at du er dehydreret. Sørg for at drikke rigeligt vand både før og under en session. Det kan tage op til 4 uger før du mærker det fulde udbytte.

Sikker at bruge

Denne cirkulationstræner er fremstillet med fokus på komfort og sikkerhed. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og har derfor en lang levetid. Teknologien brugt til dette apparat er blevet godkendt til sikkert brug i private hjem. Denne cirkulationstræner er godkendt af strenge kvalitetskontroller og er kvalificeret i klasse IIA inden for Medicinsk Udstyr af EU-kommisionen, hvilket vil sige, at du kan bruge denne circulation massager (som også kaldes circulation booster) med ro i sindet. Du kan læse mere om klassificeringer af medicinsk udstyr på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside.

Dog skal det understreges, at fodpuderne ikke må benyttes af gravide i første semester af graviditeten, personer med pacemaker, personer med blodprop(per) i benet, personer med hjerteproblemer, epileptiske personer eller personer med åreknuder.

Electro Flex Circulation Massager

Boksen indeholder:

 • En cirkulationstræner
 • 4 elektropuder
 • Roterende fodmassager
 • Strømadapter
 • Instruktionsmanual

Få din i morgen - helt gratis

Hvis du bestiller din cirkulationstræner inden klokken 17, så vil du modtage den dagen efter. Dette er tilfældet, da vi her hos WeightWorld tilbyder gratis UPS-levering, som normalvis koster 139 kroner, ved alle køb af denne circulation massager. Tryk blot på 'Køb nu'-knappen herunder. I tilfælde af nogle tvivlsspørgsmål skal du være mere end velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice mellem 10 og 18 fra mandag til fredag, som desuden også kan sende dig en uddybende dansk brugervejledning/manual/brugsanvisning.