Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Cirkulationstræner

maxmedix™

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Denne cirkulationstræner er et certificeret cirkulationsapparat, som hjælper med at lindre smerter og plejer trætte fødder og ben. Det virker ved hjælp af elektrisk nerve stimulation og elektropuder, som er designet til at hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen til ben og krop.

 • GRATIS UPS ekspreslevering - 1 hverdag med Track & Trace
 • Kan reducere hævelse i fødder og ben
 • Hjælper med at øge blodcirkulationen
 • Hjælper med at lindre smerter og pleje trætte fødder og ben
 • Puder til behandling af andre områder på kroppen
 • 2 års produktgaranti
 • Indeholder 25 forskellige programmer
 • Kører på hele 99 forskellige niveauer som arbejder med din blodcirkulation

Cirkulationstræneren kan nemt bruges hjemme i din egen stue, så du på komfortabel vis kan læne dig tilbage og slappe af. Den er behagelig at bruge og har en LED skærm, hvilket også gør den nem at betjene. Du behøver ikke bekymre dig om batterier, da apparatet tilsluttes direkte til stikkontakten. Læs mere om din cirkulationstræner nedenfor.

Læs mere
"Cirkulationstræneren hjælper på hævede og ømme ben og hjælper mig til stadig at være aktiv og gå på arbejde" Skuespiller og komiker - Ulf Pilgaard cirkulationstræner anbefaling fra Ulf Pilgaard
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvorfor er cirkulation så vigtigt?

Det at have god cirkulation, kan på mange områder være meget vigtigt for vores helbred. Når vi lider af dårlig cirkulation, oplever vi ofte uønskede symptomer, såsom smerter og hævelser i fødderne og følelsen af trætte og tunge ben. Vores ben fungerer som et “andet hjerte” der pumper blod tilbage til hjertet, så dette kunne også være et problem for dem med dårlig cirkulation.

Dårlig cirkulation kan skyldes mange forskellige faktorer og kan påvirke folk i alle aldre. Bestemte sygdomstilstande, såsom diabetes og højt blodtryk kan bidrage og ligeledes alder, kost og bevægelighed. Det betyder at vi ved at booste og forbedre cirkulationen i vores fødder og ben kan komme et skridt i den rigtige retning, for at forbedre vores sundhed.

Hvad er Cirkulatoren?

Millioner af folk er påvirket af dårlig cirkulation og ønsker ofte ikke at benytte udvejen med smertefulde operationer eller de potentielle komplikationer der kan komme med piller og medicin. Efter årelang forskning i pulsteknologi og cirkulation, har MaxMedix designet Cirkulatoren, som en stoffri og ikke-invasiv mulighed for at hjælpe med at lindre cirkulatoriske problemer, såsom propper, kolde fødder, kramper, lårbenssmerter og følelsesløshed.

Ud over at hjælpe med ben og fødder, indeholder Cirkulatoren også yderligere elektrodepuder, der kan bruges uafhængigt eller sammen med hovedudstyret. Elektrodepuderne benytter den samme innovative teknologi, men rammer bestemte områder af kroppen, såsom ryggen og skuldrene. Dette gør at du kan personliggøre brugen af dit apparat og tillader større fleksibilitet. Det betyder også at du kan spare tid, penge og kræfter, hvis du i stedet skulle have købt flere apparater til forskellige dele af kroppen, da Cirkulatoren kombinerer det hele i en!

Hvordan virker det?

Cirkulatoren fungerer ved at benytte dens innovative EXOpuls teknologi. EXOpuls er en form for pulsteknologi der benytter milde, regulerede terapeutiske elektriske impulser gennem fodsålerne, for at hjælpe musklerne med at trække sig sammen og udvide sig. Dette bevirker så blodet flyder bedre, hvilket kan forbedre din cirkulation og hjælpe med at viderebringe vigtige næringsstoffer og ilt der er nødvendig for at kunne fungere optimalt. Denne cirkulationsbooster benytter denne teknologi på en sikker og effektiv måde, for at hjælpe dig med at vende tilbage til det du elsker at foretage dig og så du kan føle dig som dig selv igen.

Hvorfor vælge Cirkulatoren?

Innovative EXOpulse Technology
Innovativ EXOpuls Teknologi
Takket være den nye EXOpuls teknologi, benytter dette apparat elektriske impulser for at forbedre cirkulationen, hvilket gør den til en sikker og stoffri mulighed for at forbedre blodgennemstrømningen.
Convenient Remote Control
Praktisk fjernbetjening
Cirkulatoren leveres med en praktisk fjernbetjening så du ikke behøver kæmpe med at bukke dig for at justere intensiteten manuelt. Bare læn dig tilbage og slap af!
99 Intensity Levels
99 Intensitetsniveauer
På grund af de 99 intensitetsniveauer, kan du skræddersy apparatet til dine personlige behov. Du kan også ændre på intensiteten hver dag, for at imødekomme dine helt specielle behov.
2 Year Warranty
2 Års Garanti
Vi har komplet tiltro til vores apparat, så ved den yderst sjældne hændelse at der er en komplikation med dit apparat, tilbyder vi 2 års garanti for din sindsro.
Compact Streamline Design
Kompakt Strømlinet Design
Cirkulatoren er specielt designet til at være let, både at bære og opbevare, hvilket gør den ideel at bruge hvor end du har lyst, fra at se TV derhjemme til overalt på dine rejser.
Easy To Carry
Nem At Bære
Eftersom cirkulationsapparatet er på lette 2 kg., er det nemt at bære til brug i hjemmet eller på farten og er et af de letteste apparater tilgængelige.
Low Power Consumption
Lavt Strømforbrug
Eftersom Cirkulatoren er ideel til dagligt brug, er dens lave strømforbrug ikke kun godt for miljøet men også for din pengepung!
CE Approved Device
CE Godkendt Apparat
Din sikkerhed er vigtig for os, så vi har sørget for at Cirkulatoren er CE godkendt og er fuldstændig sikker at bruge.

Brug af apparatet

Inden du tager Cirkulatoren i brug første gang, bedes du læse hele manualen. Du finder den ved at klikke på 'Download PDF' under produktbillederne

1Sæt i kontakten

Sæt stikket i den nærmeste stikkontakt og strømindgangen på apparatet. Cirkulatoren kommer både med et UK og EU stik, hvilket gør den til det ideelle apparat til både hjemmet og rejser, så vælg ganske enkelt det korrekte stik.

2Placer fødder

Sid ned på en stol eller en sofa og placer apparatet på gulvet foran dig. Sørg for at du sidder komfortabelt med begge knæ bøjet i en 90 graders vinkel og placer derefter dine bare fødder på de fodformede puder.

3Tænd for maskinen

For at tænde apparatet, tryk på power knappen på apparatet eller på fjernbetjeningen. Cirkulatoren vil tænde med det samme og vil vise 30 minutter og intensitetsniveau 0, som er standard indstillingen på apparatet.

4Juster indstillingerne

Juster indstillingerne med +/- knapperne på apparatet eller med fjernbetjeningen. Forøg intensiteten indtil du kan mærke eller se dine muskler trække sig sammen. Apparatet vil slukke automatisk efter den valgte tid.

Brug af elektrodepuderne

Elektrodepuderne er designet til at blive brugt på kropsdele såsom skuldrene, ryggen eller armene. Disse puder kan benyttes alene eller sammen med fodpuderne. Sørg for at huden er ren, tør og uskadet inden brug.

1Placer puderne

Sørg for at apparatet er slukket og tilslut elektrodepuderne til tilbehørsstikket med forbindelseskablet. Fjern den beskyttende membran fra kropspuderne og placer dem forsigtigt på huden.

2Juster dine indstillinger

Tænd apparatet og kontroller intensiteten og varigheden på samme måde som i trin 4 i manualen. Efter den har fuldført den valgte varighed vil den slukke automatisk.

3Fjern puderne

For at fjerne puderne skal du forsigtigt hive dem af huden - hiv ikke i kablerne da det kan skade dem. Placer puderne på hver side af plastikpudebeskyttelsen indtil næste brug.

Sikker at anvende

MaxMedix Cirkulatoren er blevet grundigt testet og er CE godkendt, hvilket gør den fuldstændig sikker at anvende. For at sikre din tillid til apparatet, har den også 2 års garanti så du kan bekræfte den høje kvalitet. Du behøver ikke nogen form for recept for at bruge dette apparat. For at kunne anvende dette produkt fuldt ud og for at sikre fuldstændig sikkerhed under brugen af apparatet, anbefaler vi altid at læse brugsanvisningen før brug. Apparatet er ikke egnet til gravide kvinder i det første trimester, folk med pacemaker, folk med dyb venetrombose eller hjerteproblemer, epileptiske folk eller folk med åreknuder.

Nyttige tips

Ligesom med andre produkter, er det ikke unormalt med spørgsmål. For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit apparat, får du her svarene på de tre mest stillede spørgsmål:

For at forbedre effektiviteten af apparatets ledeevne, anbefaler vi at tilføre en creme på dine fødder, samt drikke rigeligt med vand for at være sikker på at du ikke bliver dehydreret. Dette vil hjælpe EXOpuls teknologien med effektivt at give sikre milde stød til dine ben og fødder.

MaxMedix Cirkulatoren er ikke et massageapparat og er derfor ikke designet til at vibrere. Det virker derimod ved at bruge dets EXOpuls teknologi til at sende en mild strøm, der hjælper med at stimulere nerverne i fodsålerne, hvilket skaber normale sammentrækninger og udvidelser af musklerne.

Impulserne der sendes til begge fødder er altid samme intensitet, men sensitiviteten af hver enkelt fod kan variere, hvilket af og til kan resultere i at en fod mærker mere end den anden. I disse tilfælde, bør du sætte intensiteten på et niveau der gør det behageligt for den mest sensitive fod, da den anden fod stadig vil modtage impulserne.

Hvis du har nogen spørgsmål angående brugen af apparatet, er der en hjælpsom FAQ sektion i brugsanvisningen, der besvarer de mest almindelige spørgsmål. Hvis dit spørgsmål stadig ikke er blevet besvaret, skal du være velkommen til at kontakte vores venlige kundeserviceteam, der hellere end gerne vil hjælpe dig.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (92% baseret på 20 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.1% baseret på 947 )

 • * Jeg lider af åreknuder på benene. Kan godt anbefale det her produkt, da jeg synes det har virket lindrende for mig.
 • * Købte produktet i sidste uge. Både min mand og jeg har brugt den et par gange og haft rigtig god effekt. For os er den et godt supplement til vores ugentlige gåture, til de dage hvor vi ikke kommer afsted.
 • * Det her er en god cirkulationstræner. Har prøvet et par forskellige, men synes at jeg har haft rigtig god effekt med denne her. Levering var desuden hurtig.
 • * Den hjælper rigtig godt på mine hævede fødder og lægge. Det er en fornøjelse at komme hjem fra arbejde, sætte sig i sofaen og smække fødderne op på den her. Ren forkælelse. :)
 • * Jeg købte min cirkulationsmaskine for et par måneder siden og har bare været rigtig glad for den. Det har virkelig hjulpet på mine trætte fødder og hævede ankler efter en lang dag på kontoret.
 • * Elctro flex har hjulpet på de smerter jeg havde i især benene - den er også nem at benytte
 • * Jeg oplever heldigvis langt færre smerter end tidligere - Det er rart når man elsker at gå lange ture
 • * Jeg fandt endelig et produkt der hjalp mig af med mine smerter i fødder og knæ. Fik den anbefalet af en veninde og vil helt klart selv anbefale den til folk der har dårlig blodcirkulation.
 • * Jeg købte min cirkulationsmaskine for et par måneder siden og har bare været rigtig glad for den. Det har virkelig hjulpet på mine trætte fødder og hævede ankler efter en lang dag på kontoret.
 • * Jeg lider af åreknuder på benene. Kan godt anbefale det her produkt, da jeg synes det har virket lindrende for mig.
 • * Købte produktet i sidste uge. Både min mand og jeg har brugt den et par gange og haft rigtig god effekt. For os er den et godt supplement til vores ugentlige gåture, til de dage hvor vi ikke kommer afsted.
 • * Det her er en god cirkulationstræner. Har prøvet et par forskellige, men synes at jeg har haft rigtig god effekt med denne her. Levering var desuden hurtig.
 • * Den hjælper rigtig godt på mine hævede fødder og lægge. Det er en fornøjelse at komme hjem fra arbejde, sætte sig i sofaen og smække fødderne op på den her. Ren forkælelse. :)
 • * Jeg har købt sådan en fantastisk maskine, jeg har haft store problemer med at sove, på grund af uro i mine ben.det har hjulpet rigtig meget til at jeg får mere søvn, til og med er mine grimme blågrønne pletter på mine ben forsvunden, åreknuderne bag på mine ben er også væk. der er flere som har vært og prøve den og alle siger den er rigtig god.
 • * Det er utrolig dejligt for både mine og min kones fødder. Vi har ikke mere uro og kramper i benene. Kan trygt anbefales
 • * Det er utrolig dejligt for både mine og min kones fødder. Vi har ikke mere uro og kramper i benene. Kan trygt anbefales
 • * Jeg oplever heldigvis langt færre smerter end tidligere - Det er rart når man elsker at gå lange ture
 • * Elctro flex har hjulpet på de smerter jeg havde i især benene - den er også nem at benytte
 • * Jeg fandt endelig et produkt der hjalp mig af med mine smerter i fødder og knæ. Fik den anbefalet af en veninde og vil helt klart selv anbefale den til folk der har dårlig blodcirkulation.
 • * Jeg har købt sådan en fantastisk maskine, jeg har haft store problemer med at sove, på grund af uro i mine ben.det har hjulpet rigtig meget til at jeg får mere søvn, til og med er mine grimme blågrønne pletter på mine ben forsvunden, åreknuderne bag på mine ben er også væk. der er flere som har vært og prøve den og alle siger den er rigtig god.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev