Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Coconut Splash - Oil Pulling (14 days) 140ml | Blegende tandbehandling med kokosolie

Af: maxmedix™

199 kr.
219 kr.
Du sparer:  20 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Coconut Splash Oil Pulling er en naturlig 14-dages tandblegningskur, som kan hjælpe dig med at få hvidere tænder, bedre mundhygiejne, friskere ånde og generelt give dig et pænere smil. Det består udelukkende af naturlig kokusolie og pebermynteolie, som giver dig en effektiv og helt naturlig tandblegning.

 • Kan give dig flotte, hvide tænder
 • Forbedrer mundhygiejnen
 • Giver dig en friskere ånde
 • Antibakterielle, antifungale og antivirale egenskaber
 • Nem hjemmebehandling
 • Styrker emalje og tandkød
 • Fjerner plak og pletter på tænderne
 • Giver dig en renere tunge
 • Hjælper mod tør mund og læber
 • 100% naturlige ingredienser

Coconut Splash Oil Pulling er især blevet populær på grund af dets egenskaber til at blege tænder, styrke tandkød og generelt give en bedre mundhygiejne. Det bruges også til at bekæmpe tandproblemer og kan samtidig bekæmpe dårlig ånde, plak, tør mund og læber.

Læs mere
Behandlingsvarighed: 14 dage
Størrelse: 14x10 ml
Smag: Pebermynte
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Oil Pulling?

Oil pulling er en gennemtestet metode til at få renere og hvidere tænder naturligt, og proceduren er meget enkel. Det er et engelsk udtryk, som anvendes i forbindelse med tandblegning. Det indebærer basalt set, at man skyller de gavnlige olier (naturlig kokusolie og pebermynteolie) rundt i munden for at opnå en lang række fordele, som i opsummeret form er blevet nævnt ovenfor. Det er blevet en udbredt trend især på baggrund af dets antibakterielle egenskaber og på grund af det faktum, at det endelig er blevet muligt at få en naturlig tandblegning, som er letanvendelig og økonomisk overkommelig.

Hvad er Coconut Splash?

Cocnut Splash er et revolutionerende produkt, der blandt andet kan hjælpe dig med at slippe af med plak og pletter på tænderne. Det efterlader en ren og frisk fornemmelse i munden og styrker emalje samt tandkød, som reducerer risikoen for tandkødsbetændelse og hjælper dig med at forbedre din generelle mundhygiejne. Samtidigt kan du godt sige farvel til dårlig ånde, da pebermynteolien i særdeleshed har en forfriskende virkning. Anvendelsen af denne tandblegning er enkel, og poserne er perfekt doseret, så du nemt kan indarbejde denne tandblegningskur i din dagligdag. Alle de lagrede toksiner fra slimhinder vaskes væk, og alle bakterierne i mellemrummene mellem tænderne bliver dræbt. Dette giver dig en ideel mulighed for at bruge Coconut Splash for at rense munden mod skadelige stoffer, mens det gør dine tænder hvidere

Ingredienserne og dets fordele

Kokosolie besidder antibakterielle, antifungale og antivirale egenskaber, hvilket vil sige, at det kan holde skadelige bakterier, virusser og mundsvamp nede. Kokusolie kan også forebygge huller i tænderne samt blege tænderne, styrke tandkødet samt generel mundhygiejne.

Pebermynteolie fuldender Coconut Splash og kan især bidrage med en forfriskende ånde, som du kan bevare permanent – sig farvel til dårlig ånde! Pebermynten bekæmper bakterier, som er forbundet med en dårlig smag i munden samt dårlig ånde, hvilket altså efterlader dig med en frisk fornemmelse.

Hvad er inkluderet i denne pakke?

Den pakke med Coconut Splash Oil Pulling indeholder 14 poser. Hver pakke indeholder 10 ml., som består af naturlig kokosolie og pebermynteolie. For den mest intensive tandblegningsbehandling anbefaler vi, at du tager olien dagligt i to uger.

Anvendelse

1Step

Du starter med at tage 1 pose Coconut Splash, og presser herefter væsken ind i din mund. Vi anbefaler at du ikke bruger produktet lige efter du har spist, så din mund ikke er fyldt med madrester.

2Step

Behold væsken i din mund i mellem 5 og 15 minutter og kør væsken rundt i din mund, som hvis det var normalt mundskyld, så du får væsken rundt i alle hjørner.

3Step

Efterfølgende skal du spytte væsken ud og rense tænderne med vand. Det anbefales at børste tænder efter brug af Coconut Splash Oil Pulling.

Et ekstra tip til anvendelsen af Coconut Splash er at bruge olien til at børste de tænder, der er ekstra svære at blege på almindeligvis. På den vis kan det hjælpe dig med at ramme et bestemt udsat område, som du føler har brug for en ekstra behandling. Efterfølgende skal du rense din tandbørste under meget varmt vand i omtrent 10 sekunder og lade den tørre i et døgn før, at du bruger den igen.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

 • * Dejligt produkt! Pebermynten gjorde at det "smagte" godt at have i munden (spiste det selvfølgelig ikke haha) og jeg kunne rent faktisk se resultater
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev