• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Coffee Scrub

200g Scrub | Body scrub

Örtte

149 kr.


Se mere

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Vidste du, at kaffe har langt flere egenskaber end blot at holde dig vågen - det kan også gøre underværker for din hud! Et naturligt middel som Örtte Natural Scrub kan gøre tricket! Ved at kombinere kvalitetssikre kaffebønner med gavnlige ingredienser har vi dannet en udelukkende naturlig kaffe scrub, som kan indvie dig i de vidunderlige effekter ved kaffe, og som efterlader din hud blød, smuk og fantastisk!

 • 100 % naturlige ingredienser inklusiv kvalitetssikre arabica-kaffebønner
 • Eksfolierer huden blidt og efterlader den blød, glat og fornyet
 • Fremstillet af naturlige olier, som fugter og plejer
 • Kan reducere uønskede strækmærker og appelsinhud
 • Spalignende behandling i eget hjem til en brøkdel af prisen
 • Velegnet til vegetarer og veganere

Træt af at bruge hårde body scrubs, som slet ikke hjælper din hud? Takket være dens veganervenlige ingredienser er denne Coffee Scrub et trin over resten. Vi tror ikke på at udsætte huden for kemikalier, men kun på sikre og naturlige ingredienser, som gavner huden. Med vores unikke, økologiske og blide formular, tager det kun et par behandlinger om ugen for at hjælpe dig på vej mod en smuk og blød hud.

Læs mere
Type: Scrub
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Örtte Natural™ Coffee Scrub?

Fremstillet af en unik kombination af kaffe, havsalt og essentielle olier er Örtte Natural™ Coffee Scrub en revolution i måden, vi kan eksfoliere vores hud på. Ved at undgå hårde og skadelige kemikalier, som kan ødelægge huden, har vi lavet en naturlig og veganervenlig kaffe scrub, som gør en forskel. Den er perfekt til at bruge hjemme eller på farten, og denne velduftende body scrub betyder, at du ikke længere har brug for dyre og tidskrævende spabehandlinger. Örtte Natural™ Coffee Scrub giver dig en afslappende spaoplevelse i hjemmet for en brøkdel af prisen!

Hvad kan Örtte Natural™ Coffee Scrub gøre for mig?

Udover blot at eksfoliere din hud ligesom mange andre body scrubs kan Örtte Natural™ Coffee Scrub gavne din hud på mange flere forskellige måder:

 • Designet til at have en opfriskende og revitaliserende effekt på kroppen og ansigtet
 • Eksfolierer huden blidt og fjerne døde hudceller
 • Hjælper med at efterlade din hud uimodståelig blød og glat
 • Indeholder naturlige olie, som er rige på vitaminer og omega, hvilket fugtgiver og plejer
 • Renser dine porer ved at fjerne døde hudceller, skidt og bakterier
 • Anvender beroligende egenskaber, som hjælper mod rødme og følsom hud
 • Indeholder antioxidanter, som modvirker tegn på aldring
 • Bruger koffein, som er kendt for dets gavnlige effekter på appelsinhud og strækmærker
 • Hjælper med at reducere skadelige bakterier i huden, som kan medføre uønskede bumser og akne
 • Ideel til at bruge inden barbering eller solbadning

Naturlige ingredienser

Örtte Natural™ Coffee Scrub indeholder 100% naturlige og gavnlige ingredienser, som er blandet sammen for at danne vores premium body scrub! Hver eneste ingrediens er nøje udvalgt grundet dens unikke gavnlige egenskaber, og disse komplimenterer alle hinanden, hvilket danner vores bedste body scrub nogensinde! Hver eneste ingrediens er naturligt fremstillet, og vi har sikret os, at kun de bedste findes i vores body scrub. Vi brænder for at give dig de fineste kvalitetssikre produkter og ingredienser her hos WeightWorld, og Örtte Natural™ Coffee Scrub er ingen undtagelse. Bliv klogere på de fantastiske fordele ved hver ingrediens, og læs mere om hvad hver enkelt kan gøre for dig:

Image of Ground Colombian Arabica Coffee Beans
Colombianske arabica-kaffebønner: Fungerer som en naturlig eksfolierende ingrediens, som fjerner døde hudceller og afslører smuk og blød hud. Koffein er ligeledes kendt for dets gavnlige egenskaber mod appelsinhud samt en forbedret cirkulation
Image of Macadamia Oil
Macadamiaolie: Denne olie er dannet af sunde fedtsyrer som A-vitamin og Omega 6 og 9, hvilke er kendte for at fugtgive, opkvikke og glatte huden. De modvirker også betændelser, hvilket fjerner rødme og irritation.
Image of Jojoba Oil
Jojobaolie: Denne fantastiske olie er spækket med vitamin E, hvilket er kendt for dets opkvikkende og antioxidantiske egenskaber. Den fungerer ligeledes som et beroligende middel, hvilket reducerer rødme og sensitiv hud, og oliens let absorberende konsistens gør den perfekt for ansigtet og kroppen.
Image of Sea Salt
Havsalt: Det er ikke kun dannet af essentielle naturlige ingredienser fra havet såsom magnesium, calcium og jern, men havsalt hjælper også med at rense porer, kontrollere olieproduktionen og reducere bakterier, som kan føre til urenheder og akne. Havsalt er derfor en perfekt ingrediens mod olieret hud.
Image of Sweet Almond Oil
Sød mandelolie: Denne søde olie er naturlig rig på E-vitamin, hvilket er kendt for at hjælpe med at nære og styrke huden. Den indeholder desuden A-vitamin, hvilket reducerer akne, urenheder og ar.
Image of Extra Virgin Olive Oil
Jomfruolivenolie: Fugtgivende olivenolie af høj kvalitet kan hjælpe med at rense porerne, blødgøre huden og danner beskyttende antioxidanter, som hjælper med at reducere tegn på aldring og synlighed af strækmærker.

Anvendelse

Blot tag en håndfuld af den dybtrensende body scrub og påfør mod din våde hud. Masser den blidt i huden ved cirkulære bevægelser. For optimal effekt anbefaler vi at lade Örtte Natural™ Coffee Scrub sidde på kroppen i omkring 7-10 minutter for at tillade ingredienserne at blive absorberet og arbejde ordentligt. Rens derefter kroppen med vand og påfør fugtighedscreme, når huden er tør. Husk at lukke posen tæt efter anvendelse for at holde din scrub frisk og effektiv. Brug din Coffee Scrub 2-3 gange om ugen og forvent den fantastiske smukke hud, som du ønsker!

Take a handful of Örtte Body Scrub
Rub into body with circular motion
Leave to absorb for 7-10 minutes
Wash off for beautiful skin
Use 2-3 times a week

Sikker og naturlig

Örtte Natural™ Coffee Scrub er for alle, som ønsker en naturlig måde at pleje huden på. Da den er fremstillet af 100% naturlige ingredienser og ingen hårde kemikalier, er der ingen kendte bivirkninger ved produktet. Vi har også designet vores naturlige formular til at være gavnlig over for både kroppen og ansigtet, og produktet er blidt, så det ikke generer huden. Vi anbefaler altid at læse ingredienserne igennem for at være sikker på, at du ikke har nogle personlige allergier.