• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Den essentielle chlorogensyre i green coffee

Chlorogensyre fra grønne kaffebønner er et naturligt stof, der findes i rå grønne kaffebønner. Den vigtigste ingrediens til vægttab i kaffen reduceres væsentligt, når kaffebønnerne ristes.

Det vil sige, at alle de sunde fordele ikke er tilstede, når man drikker almindelig kaffe end, hvis man indtog uristede og forarbejde grønne kaffebønner, som i vores green coffee pure kosttilskud. Når det så er sagt, har der været en masse nyere forskning, som tyder på en række sundhedsmæssige fordele fra traditionel ristet kaffe, selvom brygget kaffe fra ristede kaffebønner har væsentligt mindre chlorogensyre end de rå grønne kaffebønner kosttilskud. Green coffee er den rigeste naturlige vegetabilske kilde til chlorogensyre. Se hele vores udvalg af green coffee med chlorogensyre.

Green coffee er indtages generelt som et supplement, da kaffe eller en anden form for drik lavet af grønne kaffebønner ville have en bitter ubehagelig smag. Nyere forskning har antydet chlorogensyre kan forbedre retinal sundhed. En anden forskning tyder på, at chlorogensyre hæmmer frigivelsen af glukose i blodet. Japanske forskere gjorde en undersøgelse i 2005 ved hjælp af en placebo for nogle deltagere og green coffee ekstrakt på nogle andre i en test for at undersøge potentielle virkninger af stoffet på mennesker med højt blodtryk. Resultatet var lavere blodtryk og ingen negative bivirkninger. Meget af forskningen i de forskellige potentielle fordele fra kaffe tyder på, at det er chlorogensyren, som giver de positive effekter.

Der har været mange historier i medierne i løbet af de sidste par år, som antyder, at der er mange potentielle sundhedsmæssige fordele fra almindelig kaffe. Forskningen bag disse adskillige artikler i medierne har fokuseret på chlorogensyren, som en potentielt kraftig antioxidant i green coffee.

Det bedste chlorogensyre ernæringstilskud du kan finde udpeget af adskillige forums og debatsider som det bedste køb, hvor du får noget for pengene kan findes på vores side Green Coffee Pure 7000mg. Det perfekte kosttilskud med 100% naturlige grønne kaffebønnere samt 20% chlorogensyre, til den mest effektive dosis i bedste kvalitet og styrke.