Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Eco Masters 3-i-1 Derma Roller

Apparat | Stimulerer, forynger & genoprisker huden

Oversigt

Eco Masters™ Dermaroller er det helt nye inden for hudpleje og behandling af forskellige hudskader. Dermarolleren har den funktion, at den ved hjælp af et højt antal små nåle river huden op, så denne tvinges til at reparere sig selv bedre. På denne måde kan du med tiden reducere ar, alderspletter, strækmærker og andre hudskader samt gøre dem pænere. Ingen kemikalier er indblandet, og det er kroppen selv, der naturligt producerer en mere ungdommelig hud. Ansigtsrullen øger desuden også niveauet af elastin og kollagen i huden.

  • Behandler hudskader
  • Får huden til at fremstå yngre og pænere
  • 540 0,5 mm titanium nåle
  • Udglatter rynker, appelsinhud, strækmærker og ar
  • Kan forbedre blodomløbet
  • Ideel til ældre aldersgrupper, der ønsker at forynge deres hud naturligt
  • CE-certificeret
  • ISO
  • Vegansk
  • Glutenfri

Eco Masters Dermaroller – tilsvarer en klinisk behandling

Eco Masters™ Dermaroller er en ansigts rulle, der er designet til at give dig en sundere og mere ungdommelig hud. Dette gør den ved hjælp af 540 små nåle på 0,5 mm, som trænger ind i huden, og skaber små ’sår’, som kroppen så vil hele, og dermed reducere appelsinhud (cellulite), ar og strækmærker. På den måde regenererer kroppen huden, og den gamle hud fornyes. I og med at kroppen ikke heler hud med det samme, kan der gå tid, før resultaterne for alvor er tydelige.

Fordelene ved Eco Masters Dermaroller kontra andre hudplejeprodukter

dermarollertraitment

Nålenes længde har flere fordele. For det første er den korte længde med til at sikre, at du som bruger ikke oplever nogen smerte ved brug af dermarolleren. Du skal dog som bruger være opmærksom på, at der ved de første behandlinger kan opleves en smule ubehag, da du jo udsætter kroppen for bevist skade. Nålenes længde bidrager ligeledes til, at ’sårene’ bliver tilpas dybe, så du kan være sikker på, at huden reproduceres tilstrækkeligt, og at du ikke står tilbage med en oprevet kind.

Det høje antal mininåle er med til at sikre, at behandlingen lykkes. De garanterer nemlig, at du faktisk trænger ind i huden, hvor man ved færre nåle ville risikere, at man reelt ikke fik ’ødelagt’ overfladen, så den ville reproducere.

Sådan bruger du din dermaroller

Brug af dermarolleren er ganske enkel, og foregår ved, at du ruller den over huden 4 gange i forskellige retninger. 4 gange diagonalt til højre og 4 gange diagonalt til venstre. 4 gange horisontalt og 4 gange vertikalt. Optimalt set udføres dette 2-3 gange om ugen. Hvis din hud stadig er mærket af forrige behandling (ses ved en svagt rød hud), anbefales det ikke at behandle, før dette har lagt sig.

For at forstå hvorfor en dermaroller kan være nødvendig, er det vigtigt, at du som kunde har en smule kendskab til huden og kroppens evne til at hele. Derfor vil du nu blive præsenteret for en kort beskrivelse af dette.

Dermaroller Infographic

Forståelse af huden

Jo yngre du er, jo oftere fornyes din hud. Det betyder også, at alderdommen medfører, at hud sjældnere og sjældnere fornyes. Studier viser, at huden hos personer i 40-50 aldersgruppen, kun fornyes hver 53. dag. Da dette er tilfældet, kan der på dette stykke tid ophobe sig store mængder skidt, bakterier og hudrester. På den måde tager din hud meget skade inden den reproduceres, hvilket tydeliggøres gennem små arvæv og røde områder. Dette kan dermarolleren være med til at afhjælpe, da du ved brug af denne, kan tvinge kroppen til at reproducere huden oftere, selvom du befinder dig i den førnævnte aldersgruppe. Eller måske endda en ældre gruppe.

Dermarollerens naturlige funktion – sikkert og naturligt

Gennem dermarollerens nåle, bliver kroppen tvunget til at reproducere, da den skal hele de små sår, rolleren skaber. Dette betyder, at kroppens gamle væv forsvinder, og at pigmentering, døde hudceller, ophobet skidt og leverpletter langsomt forsvinder, efterhånden som antallet af behandlinger stiger. På denne måde bidrager Eco Masters Dermaroller til at huden bliver klarere og kommer til at fremstå mere ungdommelig.

Da nålene er så korte som nævnt tidligere, er de små hudafskrabninger dermarolleren laver ikke tydelige for det blotte øje, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt folk lægger mærke til det. Hudens helingsproces kan fremtvinges på mange områder, og kan derfor behandle forskellige ’fejl’ i huden, som f.eks. strækmærker, rynker og ar. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at du ikke må behandle områder udsat for aktiv akne. Det frarådes ligeledes, at du deler din dermaroller med andre, da kroppens bakterieflora er unik, og en andens person bakterier derfor nødvendigvis ikke er gode for din krop og omvendt. Deling med andre personer kan betyde røde områder for jer begge. Sørg desuden for at holde dermarolleren ren, da du på den måde undgår, at de gamle bakterier fra forrige behandlinger, indføres i sårene.

Da du gennem behandlinger med dette produkt laver afskrabninger på det øverste lag hud, vil det være fordelagtigt at påføre huden solbeskyttelse i dagtimerne, da den ikke er i stand til at beskytte sig selv efter behandling.

Når kroppen påbegynder helingsarbejdet, øges blodcirkulationen, og urenheder og toksiner bekæmpes. Du kan ganske enkelt erstatte de giftige kemikalier med samme funktion, med en simpel dermaroller.

Anskaffelse af din egen dermaroller

Hvis du gennem denne beskrivelse af en dermaroller selv har fået øjnene op for produktet og ønsker at anskaffe dig en selv, er der her et forslag til, hvor det kan gøres. Vi hos WeightWorld sælger nemlig selv Eco Masters™ Dermaroller, hvilket gør det nemt for dig som kunde at købe produktet. Ud over at det er nemt for dig at finde produktet på vores hjemmeside, er en anden fordel, at der er gratis fragt ved over 499 kroner, og der er også mulighed for 24-timers levering, så du vil få den dagen efter, hvis du bestiller inden klokken 17. Hvis du har nogle spørgsmål eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte vores venlige kundeservice mellem 10-18 fra mandag til fredag

wwdk-after-before-derma-roller

*Resultater kan variere fra person til person

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.33% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

The best for me!

J Janina V
Bekræftet køb

Fantastisk metode! Den har faktisk reduceret mine ar og jeg er rigtig glad for den

D Ditte
Bekræftet køb

På trods af hvordan den ser ud, skader det slet ikke at bruge på huden og føles virkelig rart. Jeg kan også godt lide at man kan ændre hovedet

J Janet
Bekræftet køb

Let at bruge og gør overhovedet ikke ondt. Den eneste ting er, at den er lidt svær at rengøre

C Caitlin
Bekræftet køb

God kvalitet og robust, ikke billigt fremstillet. Det er fremragende, at den har 3 hoveder, aldrig har set det før, og det gør det lettere at bruge efter min mening. Bare en skam, at der ikke er en opbevaringsboks til reservehovederne

V Vera
Bekræftet køb

Føles som god kvalitet

D Daisy
Bekræftet køb

Jeg er så glad for min derma roller. Jeg bruger den på daglig basis

C Celina
Bekræftet køb

Fantastisk redskab til at forbedre huden. Min hud har aldrig været pænere i ansigtet.

L Line
Bekræftet køb

Den er nem at bruge og mega behagelig på huden

R Rikke
Bekræftet køb

FANTASTISK! Det føles nærmest som om man er til skønhedsbehandling derhjemme :)

O Olivia
Bekræftet køb

Vil klart anbefale dermarolleren til alle! Mega luksus redskab

H Helle

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide