Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Eco Masters Dermaroller

Apparat | Dermarolling til rynker, appelsinhud og strækmærker

Oversigt

Eco Masters™ Dermaroller er et unikt og innovativt hudplejeprodukt til alt fra ar, alderspletter, strækmærker, appelsinhud og rynker, også under øjnene. Dermarolling fungerer på den måde, at man ved hjælp af nåleterapi river huden op og tvinger den til at reparere sig selv. På den måde kan du med tiden reducere ar, alderspletter, strækmærker og andre hudskader samt gøre huden pænere. Ved dermarolling bruger man ingen skadelige kemikalier, det er kroppen og huden selv, der naturligt sørger for en mere ungdommelig hud. Tag din hudpleje til et nyt niveau og forkæl dig selv med en dermaroller til en mere ungdommelig og smukkere hud.

  • Til appelsinhud og strækmærker
  • Til en smukkere og mere ungdommelig hud
  • 540 0,5mm titaniumnåle
  • Kan forbedre blodcirkulation
  • Hjælper med fine linjer og rynker
  • CE-certificeret
  • ISO
  • Vegansk
  • Glutenfri

Dermaroller - et ideelt hudplejeprodukt til en aldrende hud

En dermaroller er et hudplejeprodukt, der hjælper med at forny og regenerere huden naturligt. Ved at bruge små mikronåle laver dermarullen mikrokanaler i hudoverfladen, der hjælper med at aktivere blodcirkulationen. Ved at gøre dette begynder hudens helingsproes og den gamle hud erstattes af nyt væv. Det betyder, at hyperpigmentering og pletter begynder at forsvinde, og huden bliver pænere og mere ungdommelig.

Huden fornyer sig konstant. Men med alderen sænkes fornyelsesprocesen betragteligt og bliver mindre effektiv. Det kan føre til ophobning af gamle hudceller, og den daglige skade, som påføres vores hud, bliver derved mere og mere tydelig. Eco Master Dermaroller kan hjælpe med dette, da den hjælper med at få huden til at regenerere hurtigere til en smuk og mere ungdommelig hud.

Eco Masters Dermaroller - et innovativt hudplejeprodukt

Eco Masters Dermaroller er en dermaroller designet med den nyeste teknologi, der hjælper dig med at få en glattere og sundere hud. Dermarolleren er velegnet til alle hudtyper og hudfarver, og dens 540 0,5mm titaniumnåle betyder, at den er sikker at bruge. med en Eco Masters Dermaroller kan du få samme resultater som hos en klinisk nåleterapibehandling, men du kan bruge den i hjemmet, og er et mere prisvenligt alternativ end dermatologbehandling.

Sådan bruger du din dermaroller

Tag dermarolleren og rul den over de 'problematiske' hudområder 4 gange i forskellige retninger. 4 gange diagonalt til højre og 4 gange diagonalt til venstre. 4 gange horisontalt og 4 gange vertikalt. For at få de bedste resultater anbefaler vi, at du gentager denne proces 2-3 gange om ugen. Hvis din hud stadig er mærket af den sidste behandling (ses ved en svagt rødlig hud), anbefaler vi, at du ikke bruger dermarolleren, indtil huden ikke længere er rødlig.

Dermaroller Infographic

Er en dermaroller sikker at bruge?

Eco Masters Dermaroller er forsynet med mikronåle, og er sikre at bruge på huden. Vi anbefaler, at du ikke deler din dermaroller med nogen og kun har den til personlig brug. Sørg for at rengøre dermarolleren efter hver brug, og den bør ikke bruges på hud med akne, irriteret eller brændt hud.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Eco Masters Dermaroller
Eco Masters Dermaroller

Apparat | Dermarolling til rynker, appelsinhud og strækmærker

249 kr. 299 kr.

+
Rent Marine Collagen
Rent Marine Collagen

1170 mg 120 Kapsler | Anti-aging tilskud til hud, knogler, brusk og tænder

189 kr.

1 Vare

249 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.33% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

The best for me!

J Janina V
Bekræftet køb

Fantastisk metode! Den har faktisk reduceret mine ar og jeg er rigtig glad for den

D Ditte
Bekræftet køb

På trods af hvordan den ser ud, skader det slet ikke at bruge på huden og føles virkelig rart. Jeg kan også godt lide at man kan ændre hovedet

J Janet
Bekræftet køb

Let at bruge og gør overhovedet ikke ondt. Den eneste ting er, at den er lidt svær at rengøre

C Caitlin
Bekræftet køb

God kvalitet og robust, ikke billigt fremstillet. Det er fremragende, at den har 3 hoveder, aldrig har set det før, og det gør det lettere at bruge efter min mening. Bare en skam, at der ikke er en opbevaringsboks til reservehovederne

V Vera
Bekræftet køb

Føles som god kvalitet

D Daisy
Bekræftet køb

Jeg er så glad for min derma roller. Jeg bruger den på daglig basis

C Celina
Bekræftet køb

Fantastisk redskab til at forbedre huden. Min hud har aldrig været pænere i ansigtet.

L Line
Bekræftet køb

Den er nem at bruge og mega behagelig på huden

R Rikke
Bekræftet køb

FANTASTISK! Det føles nærmest som om man er til skønhedsbehandling derhjemme :)

O Olivia

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide