• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

De mange vægttabs og detox fordele ved bær

For at tabe vægt er du nødt til at indtage færre kalorier, end hvad du har været vant til.

Der findes utroligt mange nærende bær og frugter, som er rige på antioxidanter og andre næringsstoffer. Men de er lave i kalorier, men hjælper dig til at føle mæthed hurtigere efter at have spist. Du må aldrig drysse sukker eller andet sødt oven på dine bær, hvis du har til formål at tabe dig.

Når vi taler om bær tænker de fleste af os tænker på acai bær og acai bær kosttilskud, men der er andre lækre og saftige bær, der fungerer lige så godt til at fremme et vægttab på en sund måde. Bær nydes normalt med yoghurt, skyr eller til en lækker smoothie, som er blevet populære blandt diætister og sundheds bevidste mennesker på grund af deres uendelige sundhedsmæssige fordele, og nu viser forskning, at bær er en af de bedste frugter til vægttab. Vi bliver ofte stillet det spørgsmål, hvilke frugter eller bær er gode til at tabe? De bedste bær til vægttab er blåbær, brombær, hindbær og jordbær. Bær støtter vægtkontrol ved at øge stofskiftet samt med sine mange fibre, hjælper det med at opretholde mæthed og forebygge den søde tand. Du finder mange bær i vores kosttilskud, som du kan finde inde under vores naturlige detox kure.

frugter og bær til detox kur og vægttab

Rig kilde til antioxidanter

Bær er det bedste grønt til vægttab, fordi bær er så rige på antioxidanter, og disse antioxidanter hjælper med at bekæmper frie radikaler og beskytter kroppen mod forskellige kroniske sygdomme. Der er også en stærk sammenhæng mellem antioxidanter og vægttab. Forskning viser, at dem, der indtager flere antioxidanter gennem deres fødevarer vejer mindre, selv om de ikke spiser færre kalorier. Disse, der forbruger flere plantebaserede produkter rige på antioxidanter har mindre taljemål og lavere fedtprocent i forhold til dem, der spiser en kost med sukker, kød og stegt mad. Så for at have en sund kost der giver vægttab skal den omfatte antioxidanter, især fra bær. Vores teatox detox te indeholder bl.a. goji bær, som er rige på antioxidanter og god til vægttab.

Øget stofskifte

Bær betragtes som den perfekte vægttab, fordi de hjælper med at fremskynde kroppens stofskifte, hvilket vil styrke fedtforbrændingsprocessen. Et naturligt stof kendt som ketoner, findes i hindbær arbejder på en lignende måde som capsaicin ved at øge kroppens stofskifte og forhindre stigningen af det samlede kropsfedt. Det er især effektiv til at brænde den dybtliggende mave fedt, der hjælper med at reducere risikoen for at udvikle hjerte-kar-sygdomme, hjerteanfald, type 2 diabetes og visse former for kræft.

Vandindhold

Friske bær, fra blåbær til hindbær, brombær og jordbær, har højt vandindhold. De fleste frugter og grøntsager indeholder store mængder af vand, hvilket skaber vægt, volumen og saftighed, men tilføjer ingen kalorier. Fødevarer med højt vandindhold kan bidrage til en væsentligt støre følelse af mæthed.

Fiber indhold

Bær er også fuld af fiber - især brombær, hindbær, blåbær, tranebær og jordbær. Fiberrige fødevarer hjælper kroppen til at føle sig mæt i længere tid, fordi fiber tager længere tid at fordøje, hjælper du kroppen til at føle sig mæt i længere tid på relativt få kalorier.