Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Digestive Science Maximum Digestion Probiotic Kapsler

60 Kapsler | Fordøjelsesfunktion, oppustethed og flatuens

LEM

299 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Kender du til vigtigheden af probiotika? Probiotika er mælkesyrebakterier, der er kendte for at være gode for din fordøjelse. Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic kan hjælpe dig med at holde dit fordøjelsessystem sundt og velfungerende.

  • Kan hjælpe med at opretholde et sundt tarmsystem
  • Probiotika kan modvirke diarré og andre mavesygdomme
  • Maximum Digestion Probiotic kan holde mavefloraen i balance
  • Kan hjælpe med at eliminere de dårlige bakterier i tarmfloraen
  • Styrker dit immunforsvar

Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic er et probiotika kosttilskud, som opretholder mængden af gode mælkesyrebakterier i din mave og dit tarmsystem. Ved at fremme de gode bakterier såvel som at minimere de skadelige bakterier som salmonella og colibakterier vil du kunne opleve en klar forbedring af din fordøjelse.

Probiotika kan indtages på flere måder bl.a. som kapsler, pulver samt i flydende form og i yoghurt; de kan slå de skadelige bakterier som salmonella ihjel og hjælpe med at opretholde en sund tarmflora. Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic kan være med til at balancere den naturlige flora, der er i din mave, hvilket kan resultere i, at dine tarmes vigtige funktioner forbedres. Det vil sige, at tarmenes evne til bl.a. at absorbere vitaminer fra maden, eliminere farlige bakterier og patogener som salmonella samt stimulere dit immunforsvar alle kan blive forbedret med Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic.

Læs mere
Type: Kapsel
Indhold: 60
Dosering: 2 kapsler om dagen
Behandlingsvarighed: 30 dage dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvorfor har jeg brug for gode mælkesyrebakterier?

Hvis de dårlige bakterier får overtaget i din krop, kan det skade din sundhed, da kroppen kommer i ubalance, og dit immunforsvar vil være modtageligt overfor sygdomme. En sund mave bør bestå af tusinde gavnlige og gode bakterier, der kan hjælpe med at styrke dit immunforsvar samt forbedre din maves og tarmsystems funktioner.

Hvad gør Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic?

Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic indeholder en stor mængde og variation af probiotika, som også kaldes mælkesyrebakterier (gavnlige bakterier), der alle er valgt på grund af deres kendte evne til at balancere din maves flora. Denne balance er vigtig, da den hjælper tarmsystemet med at fungere optimalt. Disse probiotika er kendte for at kunne bekæmpe eventuelle skadelige bakterier og dermed sænke antallet af dem, så du bliver mindre modtagelig overfor forskellige mave- og tarmsygdomme. De hjælper desuden på at mindske mavens permabilitet (porøsitet) og forhindre lækager. Derudover har probiotika også vist sig at kunne styrke immunforsvaret.

Hvilke ingredienser er der i Digestion Probiotic?

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salvarius, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Fructooligosaccharider (FOS), cellulose, siliciumdioxid, vegetabilsk stearat.

Anvendelse

Tag blot to kapsler af Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic hver dag sammen med et glas vand.

For de bedste resultater anbefales det at indtage dem 30 minutter efter et måltid, da mavesyren da vil være reduceret af maden.

Hvor kan jeg købe probiotika?

Det er nemt, sikkert og hurtigt at bestille Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic fra WeightWorld. Vores betaling er altid 100% sikker, hvilket underbygges af, at vi er godkendt af e-mærket. Dette betyder også, at du har en køberbeskyttelse på 10.000 kroner. Desuden kan du rent faktisk allerede modtage dine mælkesyrebakterier i morgen, da vi tilbyder dag-til-dag levering med UPS (gælder alle ordrer placeret mandag-torsdag inden klokken 17). Du skal ganske enkelt trykke ’Køb’ og gå igennem de få trin i vores checkout for at få hjælp til at opretholde et sundt tarmsystem med probiotika. Husk også at der er gratis fragt, hvis du køber for over 499 kroner.

Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.1% baseret på 947 )

  • * Da jeg læste ingredienslisten igennem, vidste jeg, at det netop var den slags probiotika, som jeg manglede
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev