Eco Masters Creme for fast hage & hals

Creme for dobbelthage

Oversigt

Kigger du nogensinde i spejlet og bliver nedtrykt over området lige under din hage? En hængende hage kan gøre dig helt nedtrykt, særligt hvis vi ved at de fleste metoder ikke er i vores omgangskreds. Eco Masters Creme for fast hage & hals er lavet af eksperter, der har blandet et udvalg af virksomme ingredienser, så du kan angribe det særlige område hver dag. Denne creme, der hjælper dig med at få faste kinder og nakke, ligger klar på vores lager og venter på dig!

  • Reducerer synligheden af en dobbelthage
  • Henvendt til at glatte, berolige og hydrere
  • Innovative ingredienser af høj kvalitet
  • Indeholder Oleyl Erucate & Squalene
  • Beroligende og nærende cream
  • Massér cremen 2 gange dagligt på området

En dobbelthage kan være et signal på for meget fedt under kæben, men du behøver ikke være bekymret mere om din hængende hage! Dette produkt gør lige hvad du har brug for, og det er den bedste måde for at give dig et højere selvtillid. Eco Masters Creme for fast hage & hals giver dig et mere fast udseende omkring hagen og efterlader dig i forelskelse af, hvad du ser i spejlet.

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Dobbelthagen - ingen stress

En fast hage er nøglen til et attraktivt ansigt - og efterhånden med tiden, kan huden under hagen hænge og klumpe som resulterer en dobbelthage på længere sigt. Dette kan være en skade mod vores overordnede syn på os selv, uanset om vi er mænd eller kvinder! Der er dog muligheder forude for alle, men folk vælger ofte de dyre, ubehagelige og indiskrete operationer. Ville det ikke være bedre at finde en cream, i stedet for at gå til lægen og få foretaget en operation, som tager lang tid og kan være dyrt hos en privatlæge?

Eco Masters - Creme for faste kinder og & nakke

Eco Masters har taget de dedikerede undersøgelser i brug og givet de bedste undersøgelser, for dig der leder efter en behagelig, bekvem måde at bearbejde din hængende hud under hagen. En håndfuld blev udvalgt med mest virkning og eftertanke for at give dig den bedste mulige omsorg. Denne beroligende cream bør masseres to gange dagligt, for at hjælpe dig på at berolige og hydrere det specifikke område.

Glättung
Berolige

Mange af os ønsker vi blot kan berolige det område væk, og derfor er det super vigtigt at vælge de rigtige ingredienser. Oleyl Erucate har de bedste egenskaber til at berolige huden. Det henvender sig til at beskytte huden med brug af en lang række af fedtsyre.

Hydrere
Hydrere

Fugtighed er nøglen til hver aspekt af huden Coco caprylate blødgøre virksomt, der påfylder fugtighed og efterlader huden hydreret. Squalene er en fremragende fugtighedsfaktor der hjælper på at tilbyde en hydrering, således huden undgås at dehydrere.

Afslapning
Afslapning

For at reducere synligheden af (smile)rynker er det vigtigt at finde løsningen på problemet under huden. Chlorphenesin er en vigtig ingrediens, der bruges til at lindre muskelspændinger. Ingrediensen hjælper med at afslappe huden og lindre udseendet af rynker, hvor huden bliver efterladt ren og glat.

Ingredienser

Vand, Triheptanoin, Cetearyl hvedestrå glycosides, cetearyl alkohol), Butylene Glycol, Dicaprylyl Ether (vand, Glycerin, Linum Usitatissimum (Linseed) frøekstrakt), Coco-Caprylate / Caprate, Squalane, (Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate), Hydrogenated C12-18 Triglycerides, (Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, hydreret olivenolie unsaponifiables), Oleyl Erucate, sillica, (Phenoxyethanol, Chlorphenesin), Disodium EDTA, Cetyl Palmitate, Ethylhexyl Glycerin, Sodium Hydroxide, Parfume.

Brugsanvisning

Denne creme for faste kinder og & nakke er sikker på at give dig en tilfredsstillende hjælp til din daglige hudplejerutine. Påfør to gange dagligt efter rensning, morgen og aften. Brug en lille klat cream på din fingerspidser, og påfør roligt cremen på huden under din hage og rundt om din kæbe. For at få den ultimative tilfredsstilelse, anbefaler vi at investere i langvarig brug af produktet.

Vejledning

Ethvert Eco Masters produkt er lavet med fokus på effektivitet, lavet med enhvert tænkeligt behov for huden i tankerne. Men der er nogen ting at overveje. Du bør altid gennemlæse ingredienslisten ved hver nyt produkt inden brug, blot for at sikre det ikke indeholder noget der kan skade din personlige allergi. For en ekstra beroligelse, udfør en patch test 24 timer inden da.

Eco Masters Creme for fast hage & hals Creme for dobbelthage

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

76.67% baseret på 5 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Lækker creme, absorberes hurtigt ind i huden, og virker som den skal👌😍

H Henriette B
Bekræftet køb

Jeg havde sgu stadig en dobbelthage efter jeg tabte mig, nu er den endelig væk takket være produktet!!

L Lars
Bekræftet køb

God service fra kundeservice, lige til mit behov :)

T Tobias
Bekræftet køb

Min hals føles og ser meget bedre ud og irriterer ikke min følsomme hud

P Pauline
Bekræftet køb

Min dobbelthage er blevet mindre

E Eileen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide