Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fitness & Detox Kombipakke

Støtter energien, fedtforbrænding & tarmrensning

Oversigt

Fitness & Detox Kombipakke er en unik kombination af 3 naturlige kosttilskud, der kan hjælpe med at passe på din krop. Kosttilskudene i pakken er inkluderet på grund af deres støtte til træning samt vægttab og udrensning, så de tilsammen udgør den helt rigtige sammensætning. Med andre ord er det en fyldestgørende kombipakke for træningsentusiasten såvel som nybegynderen.

  • Active 5T Plus, Belly XS & Colon Cleanse
  • Kan støtte vægttab
  • Godt for fordøjelsessystemet
  • Med B-vitamin, der bidrager til øget energiniveau
  • Lavet af naturlige ingredienser
  • Nemme at sluge

Hvad er Fitness & Detox Kombipakken?

Kombipakken består af 3 essentielle kosttilskud, der kan hjælpe med at give dig en sundere krop og træningsrutine. Alle produkter er lavet af naturlige tilskud særligt valgt, således at du kan passe på din krop uden brug af farlige kemikalier. Alle 3 produkter fungerer perfekt sammen, mens hver enkelt produkt tilbyder dets egne fordele.

Active T5 Plus er et kraftigt supplement som kombinerer 11 aktive ingredienser for at skabe en stærk sammensætning af ingredienser. Helt konkret er det produktets kvaliteter fremstillet med høj temperatur, der gør produktet godt for kroppen. Disse kvaliteter hjælper os til at fortsætte med aktiviteter og træning samtidig med at bidrage til bedre mental udholdenhed. Dette er muligt med ingredienser som aminosyre, koffein og pepper som tilsammen hjælper med vægttab.

I tilkøb med BellyXS, er dette produkt lavet for at forbedre din kur og træning med fokus på mavefedt. Det er lavet af 13 aktive ingredienser og tilbyder en 360 graders kost, dvs. det (bidrager til hele kroppen), som netop er fremragende til vægttab, særligt når det kommer til maven og det abdominale område. Produktet giver naturlig energi, ligesom Active T5 Plus, foruden at forbedre din mæthed, styrke og fedt samt sukkerindholdet i kroppen.

Intensive Colon Cleanse komplimenterer perfekt sammen med de andre to produkter ved at hjælpe med at udrense fordøjelsessystemet. Det indeholder 12 aktive ingredienser for sundhed og vedligeholdenhed af fordøjelsessystemet. Det sørger for at fordøjelsen fungerer uden problemer ved at rense for toksiner og urenheder; dermed bliver det perfekt til brug i tillæg til de 2 fitness-kosttilskud.

Ingredienser

Active T5 Plus

Aktive ingredienser - Koffein, L-Carnitine Tartrate, L-Tyrosine, L-trytophan, pepper, citron, pomerans, grøn te (4:1 ekstrakt), naringin, bioperine sort pepper ekstrakt, vitamin B6, chrom. Andre ingredienser: anti-caking agent ingredient, siliciumdioxid, magnesium stearate

Belly XS

Aktive ingredienser: Vandfri koffein, citron (60 % flavonider), tyrosine, Guarana frø-ekstrakt (22 % koffein), æblecider, Garcinia cambogia, 5-HTP, gurkemeje ekstrakt (95 % curcuminoid), vitamin B3 (niacin), Zink (Zinc Glycinate), kopper (Copper Glycinate), chrome (Chromium Picolinate). Andre ingredienser: kapsel-skaller, vegetabilsk celluose. Anti-caking agents, siliciumdioxid, magnesium stearate.

Intensive Colon Cleanse

Aktive ingredienser - Brune ris fibre, Husk Psyllium-frøskaller, æblepektin (frugt), gummi arabikum, mælkesyrebakterie (Lactobacillus Acidophilus), bifidobaktierie (Bifidobacterium Infantis), ingefærrod, Fructooligosaccharides, calcium (Calcium Citrate), magnesium (Magnesium Citrate), seleium (Selenomethionine), potassium (Potassium Aspartate). Andre ingredienser - kapsel-skaller - gelatine. Anti-caking agents - cellulose, siliciumdioxid, vegatabilsk stearate.

Anvendelse

Active T5 Plus: Tag 2 kapsler om dagen med vand, en når du vågner om morgenen (bedst ved 30 minutter efter morgenmad) og så en mere 30 minutter før frokost. På grund af dette kosttilskud indeholder koffein, anbefaler vi ikke at indtagelse sker om aftenen. Hver bøtte indeholder 60 kaplser, hvilket svarer til 30 portioner.

Belly XS: Tag 2 kapsler om dagen med vand. Intet fast tidspunkt er bedst at indtage en kapsel, men vi råder at være konsekvent. Hver Belly XS indeholder 60 kapsler, hvilket svarer til 30 portioner.

Intensive Colon Cleanse: Dette kosttilskud er tilrettelagt en kur på 10 dage, så i løbet af de 10 dage tag 2 kapsler 3 gange om dagen sammen med et måltid. Sørg for at drikke masser af vand samtidig med indtagelse.

Råd

Alle tre produkter der udgør Fitness & Cleanse Bundle er fremstillet af ingredienser af høj kvalitet, hvilket betyder produkterne er sikre at indtage. Såfremt du ikke har indtaget en af disse produkter før, anbefaler vi at at du læser listen af ingredienser for at sikre dig mod personlig allergener, som hvert produkt eventuelt kan indeholde. Hvis du er gravid, ammer eller er på medicin, så tal med din læge inden indtagelse. Disse kosttilskud er ikke beregnet til børn under 18 år.

Ofte købt sammen

Æblecidereddike Complex
Æblecidereddike Complex

1860 mg 180 Kapsler | Til vægtkontrol og fedtforbrænding

179 kr.

+
Active T5 Plus Koffeinpiller
Active T5 Plus Koffeinpiller

180 Kapsler | Støtte til fedtforbrænding og energi

289 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(15)
4 Stjerner
(22)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.50% baseret på 39 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fantastisk combi pakke🙏🏻

R Rebecca K
Bekræftet køb

Dejlig god pakke med gode produkter - jeg synes virkelig at jeg kan mærke en forskel i min krop efter halvanden måned hvor jeg først har startet med detox-produktet og begyndt på de fedtforbrændende bøtter

M Mette
Bekræftet køb

Jeg har brugt fitness og cleanse bundle i et par måneder nu, og det har fungeret fint. Anbefaler

L Lasse
Bekræftet køb

Jeg har ikke tabt mig så meget som jeg forventede, ellers er pakken fin.

T Tobias
Bekræftet køb

Virker godt men det er svært at vide hvilken som er bedst når man bruger alle tre på samme tid.

S Sanne
Bekræftet køb

Man blir mindre sulten og forbrænder fedt. gør præcis det de skal

K Kalle
Bekræftet køb

Går altid på kur inden sommeren starter og det har virker hver gang!

K Kajsa
Bekræftet køb

De virker godt alle tre!

L Linda
Bekræftet køb

Bedste kur! Jeg gik en størrelse ned og topmaven forsvandt

C Cecilia
Bekræftet køb

Har bara börjat med produkterna så svårt att säga om de fungera har testat T5+ innan och det har fungerat så jag hoppad på bra resultat efter 2 veckor

S Stina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide