• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

5 grunde til at drikke detox te

Vidste du godt at der faktisk finde en masse gode grunde til at drikke te. Udover at te smager dejligt og giver en fantastisk afslappende følelse i kroppen, så kan denne varme drik også supplere din krop med en masse andre gode ting. Læs med her

Der er rigtig mange fordele ved at drikke te - af alle sorter! Men hvis du stadig har brug for at blive overbevist om, hvorfor te er godt for dig og din krop, så læs de fem bedste årsager til, at te skal være en del af din daglige rutine.

Te indeholder et mindre indhold af koffein end kaffe

Hvis du ønsker at skære lidt ned på din daglige indtagen af koffein, men stadig ønsker de varme drikke, så er te svaret. Selv om det er rigtigt, at nogle teer (såsom grøn og sort) indeholder koffein, er det stadig langt mindre end hvad din gennemsnitlige kop kaffe vil give dig. Faktisk indeholder kaffe i gennemsnittet mere end tre gange større mængde af koffein end en tilsvarende kop te.

Selvom koffein har nogle gode egenskaber, kan det være en god ide at holde lidt igen. Nogle mennesker er mere sensitive for koffein end andre, hvilket betyder at kaffe kan være en tand for koffeinrig end hvad deres krop har brug for. Hvis du oplever problemer med;

 • Søvnløshed
 • Nervøsitet
 • Rastløshed
 • Irritabilitet
 • Maveproblemer
 • Hurtige hjerteslag
 • Muskelrystelser
 • Eller er på medicin

Så kan det være en god ide at skifte din sorte kaffe ud med en lækker og forfriskende kop te.

Det giver dit stofskifte en kick-start

Føler du dig træg og uoverlagt? Eller ønsker du dig at tabe et par kilo? Så kan te hjælpe dig. Grøn te har vist sig at, effektivt at kunne øge det menneskelige stofskift, så du kan brænde ekstra kalorier dagligt, ved blot at slappe af og nyde et par gode kopper te. Men husk at vælg en te til formålet. 14 dages eller 28 dages detox te eller slanke te, kan sætte sit stofskifte i gang igen, så du oplever øget energi og vægt tab.

Det kan give din energi på nul komma fem

Hvor dejligt kunne det være at have overskud og energi til at hoppe ud af sengen i stedet for at trykke på snooze knappen? Såvel som at undgå eftermiddagen nedture, hvor det eneste du kan tænke på er hvornår du kan komme hjem i din seng? En varm, velsmagende kop te kan hjælpe dig med at gøre netop det. Cho-Yung antioxidant te bruger en helt unik blanding af høj kvalitet grøn te kombineret med Oolong, ginseng blade og Lotus blade for en naturlig energi boost. De kvalitetshøje ingredienser, kan give dig det energiboost du har brug for, for at få den bedste start på dagen! Ligeledes er denne type også en vanddrivende te og appetit stabiliserende te.

Den indeholder tonsvis af antioxidanter

Te er spræng pakket med en masse vitaminer, næringsstoffer og antioxidanter, som er godt for dig og giver reelle ernæringsmæssige fordele for din krop. Når det er sagt, er det vigtigt altid at undersøge, hvad der er i den te du drikker. Kig efter naturlige ingredienser og undgå sukker, tilsætningsstoffer eller andre fyldemidler som ikke er gode for din krop. Hvis du vælger med omhug, kan du hurtigt mærke fordele på sind, krop og velbehag.

Der findes et hav af forskellige sorter

Du vil aldrig komme til at kede dig, ved at drikke te. Fra sort til grøn, til te infusioner med smukke blomster og smagfulde frugter, er der en verden af smagsoplevelser, som er åben for dig til at udforske.Vores udvalg af detox te og slanke te giver dig de bedste smagsoplevelser. Og det allerbedste er, at vores udvalg er bredt, så du hele tiden kan finde en ny favorit.