• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Forbrænd fedt med superfoods

Er du på slankekur? Her er 7 forskellige fødevarer, også kaldet superfoods, som kan hjælpe dig godt på vej. I stedet for kun at spise salater osv., når du er på slankekure, så spis dig gerne mæt i disse fødevarer, da de er gode for dig og din krop.

Boost dit stofskifte

Ja, du læste rigtigt… Bestemte fødevarer har så god en effekt på kroppen og indeholder kun sunde næringsstoffer, at du rent faktisk kan forbrænde flere kalorier end du indtager, men du spiser denne fødevare. Andre superfoods og fødevarer indeholder komponenter der virkelig sætter gang i dit stofskifte. Prøv disse følgende fødevarer og se for dig selv…

Fuldkorn

Din krop forbrænder dobbelt så mange kalorier ved at skulle fordøje fuldkorn der findes i din kost. Fødevarer der især er fyldt med fuldkorn er havregryn og brune ris. Hvis du spiser havregryn eller havregrød til morgenmad, vil du opleve at du af disse fuldkorn føler dig mere mæt og samtidig vil din krop forbrænde dobbelt så mange kalorier. Spis brune ris til din aftensmad, for et eksempel sammen med kylling eller laks. Derved får du masser af proteiner og forbrænder masser af kalorier. Dette er en ren win-win situation for både dig og din krop!

Magert kød

Magert kød som kylling er noget af det sundeste kød du kan spise. Kylling er så magert og lav på fedtindhold, men indeholder samtidig rigtig mange proteiner, at du faktisk forbrænder 30% af det kalorier ved bare at tykke kyllingen og fordøje det i maven. Så hvis du spiser 1 stykke kyllingebryst som ca. indeholder 300 kalorier, så bare ved at spise kyllingebrystet har du allerede forbrændt ca. 100 kalorier. Kylling er samtidig utrolig let at håndtere. Du kan let fryse dit kylling, så det holder længere. Kylling behøves heller ikke at være kedeligt at spise. Krydre din kylling med paprika, BBQ eller chili for ekstra lækker smag.

Fedt-fri mælkeprodukter

Mælkeprodukter er ikke nødvendigvis usunde. Så længe, at de mælkeprodukter, så som ost og yoghurt er så fedt fri som muligt, så kan du roligt indtage mælkeprodukter. Mælkeprodukter er nemlig rige på kalcium og vitamin D. Disse hjælper dig og din krop med at bygge muskelmasse og kan hjælpe med at fremme dit stofskifte.

Grøn te

Grøn te indeholder rigtig mange antioxidanter, vitaminer og mineraler. Hvis du i gennemsnit drikker 4 kopper rent grøn te om dagen, kan de sunde og næringsrige ingredienser i den grønne te hjælpe dig med at booste dit vægttab, idet det 100% naturlige grønne te øger dit stofskifte. Så erstat din kaffe med grøn te i stedet og få et øget vægttab. Har du dog svært ved at holde op med at drikke kaffe, og er du ikke te-typen, så kan du så let som ingenting indtage grøn te ekstrakt i stedet. Grøn te ekstrakt er 100% naturligt og er udvundet fra rigtige grønne te blade. Grøn te ekstrakt hjælper dig med at øge din fedtforbrænding og giver dig mere energi i hverdagen.

Linser

Linser er måske en smule forældet og når man tænker på linser, så tænker du måske strakt på linse suppe og gammeldags, billig mad. Faktisk er linser også et superfood, idet kun 100ml linser indeholder 35% af dit daglige behov for jern. Hvis du indtager for lidt jern gennem din kost i løbet af dagen vil dit stofskifte automatisk blive lavere. Derfor er det yderst vigtigt for dit vægttab, at du får nok jern.

Rød peber og chili

Capsaicin er komponenten i rød peber og chili der giver grønsagen dens kick og stærke smag. Den stærke grønsag opvarmer din krop, hvilket automatisk gør, at du ”smelter” flere kalorier. Du kan få varmen i kroppen ved enden at spise rå, kogte, dampede eller tørrede peberfrugter – lige gyldigt hvordan du tilbereder peber eller chili vil den stadig have samme næringsindhold og samme niveau af Capsaicin. Hvis du er så uheldig, at du ikke kan lide smagen af rød peber eller sågar chili, og derfor ikke er god til stærkt mad – så kan du tage kosttilskuddet Capsi Extreme. Dette supplement indeholder også Capsicum og kan på samme måde hjælpe dig med at opnå vægttab.