• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Antioxidante fordele med Acai bær

Acai bær er et af de sundeste bær du kan finde i verden. Acai bær stammer oprindeligt fra regnskovene i Amazone og er fyldt med sundhedsfordele for dig og din krop, blandt andet på grund af dets rige indhold af antioxidanter.

Alt om Acai bær

Acai bærret er meget lille – kun én centimeter i diameter – men fortvivl ikke… Dette lille Acai bær er et af de mest populære superfoods og er fyldt med sundhedsmæssige fordele. Acai bærret er kendt for at være fyldt med antioxidanter og det siges, at der findes næsten dobbelt så mange antioxidanter i Acai end i blåbærog brombær og op til 10 gange så mange som i vindruer. Acai bærret er fyldt med så mange næringsstoffer, at det er et af de mest kraftfulde frugter i verden. Acai bærrets historie er meget gammel og det siges, at have været brugt som et medicin til at hele. Bærret har også fantastiske egenskaber til at booste din energi og stimulere dit immunforsvar.

Godt for dit hjerte

Præcis som det siges, at rødvin er sundt for dig (og nej, det er ingen skrøne), så har det lille Acai bær den samme virkning for dig, idet undersøgelser viser, at de er fyldte med stoffet anthocyanin. Anthocyanin er en form for antioxidant som er bevist at have egenskaben til at sænke dit kolesterol tal i blodet. Stoffet findes også i rødvin, men Acai bære har 10 til 30 gange så mange anthocyaniner som rødvin. Anthocyaniner beskytter også dine celler i kroppen og hjælper dem til at blive stærke og modstå frie radikaler.

Sund for din hud

Rigtig mange skønhedsprodukter verden over indeholder i dag Acai olie. Igen grundet det høje indhold af antioxidanter er Acai bærret også sund for din hund. Acai bærrest historie fortæller, at i Brasilien har de i århundrede brugt Acai bærret til hjælp mod hudproblemer og hudsygdomme. Acai bærets olie er et sundt alternativ til andre kemikaler der findes i skønhedsprodukter og er endda også kendt for at kunne tilføje en smuk og naturlig glød til huden.

Bliv yngre med Acai bær

Igen grundet de tonsvis af antioxidanter i det lille Acai bær er det også bevist, at bærret kan have en effekt på forældelsen af huden. De mange antioxidanter bidrager og langsomgør processen, der gør dig ældre. Dette er fordi, at vores hud bliver så meget påvirket af den forurenede luft som er fyldt med frie radikaler, som skader hudens celler.

Kan Acai bær hjælpe mig med at tabe mig?

Acai bær er et af verdens mest populære superfoods på trods af den lille størrelse. Acai bærret og dets mange antioxidanter kan hjælpe dig med at komme af med det overflødige fedt på kroppen. Mange undersøgelser viser, at pulpen (kødet i bærret) har en speciel evne, grundet de mange antioxidanter, til at påvirke og reduceret den negative effekt som fødevare med et højt fedtindhold kan gøre ved vores krop. De mange antioxidanter kan hjælpe dig med at skabe balance i kroppen, udrense din krop for affaldsstoffer og booste din energi. Alt i alt er de mange antioxidanter i Acai bær nøglen til et større vægttab.

Andre superfoods med antioxidanter

Der findes adskillige forskellige former for superfoods som alle kan hjælpe dig til at opnå et større vægttab. Ønsker du en sundere krop med god balance og et godt boost til vægttabet men også et øget stofskifte og en øget fedtforbrændning? Så skal du stifte kendskab til hindbær ketone, fordi superfoodet hindbær ketoner øger dit stofskifte. Du kan både tage hindbær ketone eller Acai bær ekstrakt for sig selv, men du kan også sagtens kombinere de to superfood supplementer og få endnu bedre resultater.