• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Gode råd til at maksimere dit vægttab

Er du skeptisk over for at anvende Raspberry ketone til at fremme vægttab? så kig med her.

Gode råd til at maksimere dit vægttab ved brug af Raspberry ketone

Hvis du er eller har været mere eller mindre skeptisk over for at anvende Raspberry ketone til vægttab så er der god grund til at læse med her. Ifølge Journal of International Society of Sports Nutrition, kan 8 ugers brug af kosttilskuddet reducere hofte og talje mål, og øge det totale antal kg du taber dig under slankekuren.

Der er findes utrolig mange produkter derude (særligt med amerikansk eller engelsk opland), som alle hævder at kunne forbrænde + 10 kg fedt om måneden. Når du leder efter det rigtige ekstrakt, er det vigtigt at du kigge på etiketten bag på, og ser hvad produktet indeholder (det skal være 100% naturligt). Ligeledes er det enormt vigtigt at huske på at dette vægttab ikke kun sker i samarbejde med hindbær keton, men altså en samlet indsats fra din side af. Kosttilskuddet alene, kan hjælpe dig et godt stykke vej, men hvis du kombinerer det med motion og sund kost, vil kiloene rasle af dig.

Hvad er det Raspberry ketone kan gøre?

Hindbær keton er en kraftfuld naturlig stimulans, der hjælper med at forbrænde fedt ved at fremskynde kroppens stofskifte og din kropstemperatur. Som et resultat af dette, vil din krop fortsætter med at forbrænde fedt, selv under hvile tilstand.

Hvordan det det ske? Denne særlige tillæg er en phenolisk forbindelse, der ud over at give den karakteristiske frugtaroma også fungerer som en anvendelig fedtforbrænder. Forbindelsen stimulerer et hormon, der hjælper metaboliske elementer i kroppen, ved at regulerer blandt andet insulin, glucose og fedtsyrer.

Ketonen bidrager også til frigivelse af andre stoffer kaldet noradrenalin, hvilket øger kropstemperaturen og hjælper til at øge fedtbrændingen og stofskiftet.

Kan fremskynde vægttab

Hvis du synes, det er så nemt som at tilføje hindbær til din kost, så kan du godt om igen; For at opnå det optimale antal ketoner, kræver det at du indtager omkring 90 tons af den friske frugt, som er helt umuligt. Det er meget lettere at tage ketonerne i kapselform. Den anbefalede dosis af dette tillæg er generelt mellem 600 – 1200 mg dagligt.

Kombiner keton supplere med de rigtige fødevarer og fedtet vil hurtigt falde af.

Rigtig og forkert kost

At vælge de rigtige fødevarer er den sværeste del af at tabe sig og holde sig på kuren. Du vil opdage at supermarkedets hylder ikke er overvældende fyldt med sundhedsfremmende produkter. De fleste nemme fødevarer som du kan købe indehold er et sukker-kombineret forarbejdede indhold.

Visse fødevarer bringer os meget lidt godt. De bidrager for meget af det dårlige natrium, trans-fedt, kalorier og for lidt af de gode næringsstoffer, fibre og vitaminer. Desværre er disse fødevarer dragende, det er billige og smager godt. Is, chips, kage og chokolade. Det er meget svært at modstå dem.

Undersøgelser viser stort set det samme: vi spiser alt for mange forarbejdede fødevarer. Vi skulle spise 5 til 9 portioner frugt og grønt om dagen, men vi spiser tættere på 3,5 portioner. Friske frugter og grøntsager bør tage mest plads på vores tallerken.

Boost effekter med motion

Som vi bliver ældre, falder vores stofskifte også. Det betyder at en 20-årig kvinde forbrænder flere kalorier, mens hendeskanp så aktive 65-årige unge bedstemor ikke forbrænder det samme antal. Hvorfor bliver vores stofskifte påvirket af alderen?

I takt med at vi bliver ældre, reduceres vores muskelmasse, hvilket er det typiske scenarie hos ældre personer, der har forsømt motion i mange år - stofskiftet kræver mindre ilt og energi, og fedtvæv kræver mindre brændstof end muskler.

Dette kan du gøre:

 • Cykling; Cykling er den perfekte træning, der kan anvendes af de fleste aldersgrupper og har alle de opsatte forventninger for optimal fitness: Det forbedrer styrke, udholdenhed og hjælper med at forbrænde fedt og fremme dit humør og energi.
 • Brug trappen; Brug trappen, hvis du har mulighed for det! Gå op og ned ad trapper for at hjælpe med at opstramme ben og numse, og så vil du også forbrænde en masse kalorier.
 • Gå en tur; Gåture fortjener stor respekt. Enhver form for gåture er en god motionsform. Tag en spadseretur i 30 minutter om dagen. Det vil ikke alene forbrænde fedt, men også give betydelige fordele for dit hjerte og lunger.