• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Hvad går hindbærketon diæten ud på?

Hvem elsker ikke de saftige, lyserøde hindbær? Bærrene indeholder dog mere end den sunde vitaminholdige sødme, de indeholder også det såkaldte keton, der kan hjælpe dig af med de overflødige kilo.

Hvad er hindbærketon?

Hindbærketon er en aromatisk kemisk forbindelse, 4-(4-Hydroxyphenyl)butan-2-one, der primært findes i hindbær, den kan også findes i f. eks. tranebær og brombær dog i en meget mindre grad. Hindbærketon er en stor del af hindbærduften og den karakteristiske søde smag, og er hidtil primært blevet brugt i parfumer og kosmetik. Ketonen har nu vist sig, at kunne bruges til helt naturligt, at hjælpe kroppen til at forbrænde mere fedt. Så hvis du ønsker et 100% naturligt supplement i kampen mod de overflødige kilo, kan du trygt bruge hindbærketon, da den kan hjælpe dig med at mindske fedt-optagelsen og er kendt for at være uden bivirkninger.

Ketonen er i familie med andre ekstrakter, der også bruges i forbindelse med vægttab som f.eks. capsaicin, der findes i chili og andre stærke krydderier. Capsaicin har ligesom hindbærketon en effektiv indflydelse på kroppens evne til at forbrænde fedt.

Hindbærketon bliver udvundet af hindbær, der indeholder vigtige vitaminer og mineraler, der kan være med til at fremme et sundt fordøjelsessystem; desuden er de rige på fibre, hvilket også er vigtigt for vores fordøjelse. Man kan kun udvinde 1 til 4 mg ketonekstrakt fra et helt kilo friske hindbær, det svarer til, at hvis du ønsker at spise dig til samme virkning som ekstrakten kan give dig, skulle du spise omkring 40 kilo hindbær om dagen, og det er vist de færreste af os, der kan mestre det.

Hvad kan hindbærketon diæten gøre for mig?

Når hindbær indtages i større mængder, øger det produktionen af protein hormonet adiponectin, der kan regulere glukose og kontrollere, hvor meget fedt kroppen optager. Det er hindbærketonen i bærrene, der giver os denne øgede mængde. Adiponectin har vist sig at være effektiv til, at forhindre kroppen i at optage fedt.

Hindbærketonen hjælper simpelthen med at sørge for at din krop ikke holder på fedtet; den kan regulere dit stofskifte, så du kan vinke farvel til de ekstra kilo.

Ketonen kan også have en positiv indflydelse på dit energiniveau, hvilket har stor betydning, hvis du ønsker at supplere din livsstil med motion, men ikke kan finde overskuddet til det. Nu kan du få energien til at hjælpe hindbærketonens egenskaber på vej.

Hindbærketon er 100 % naturlig, og har dermed ingen bivirkninger. Den kan hjælpe med at nedbryde fedtet i cellerne og forøge stofskiftet, og giver dig derfor mulighed for at forbrænde mere fedt.

Som med alle andre kostsupplementer, må det ikke stå alene. Det er stadig vigtigt, at du får en sund og varieret kost, for at du kan få det maksimale udbytte af en hindbærketon diæt.

Hindbærketon hos WeightWorld

Vi fører to forskellige produkter med denne ingrediens. Hvis du ønsker et kosttilskud udelukkende bestående af hindbærketon, så skal du vælge Hindbær Keton Pure.Det indeholder hele 600 mg. af den gavnlige ingrediens og er en af de produkter på markedet med den højeste koncentration. Ønsker du i stedet et kosttilskud indeholdende en blanding af forskellige gavnlige superfoods, skal du vælge Hindbær Keton Plus, som bl.a. også indeholder afrikansk mango, guarana og grøn te, som alle kan hjælpe dig med at forbedre din generelle sundhed.