• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Hjemmeremedier til at reducere dobbelthage

I denne artikel vil vi gennemgå nogle generelle tips til hvordan du kan reducere noget af din dobbelthage - med remedier, som du finder i hjemmet, vel at mærke.

Vi har vidst alle stået i en situation, hvor vi har ønsket, at vi kunne reducere vores dobbelthager! Hvad end man forsøger med et halstørklæde, eller blot tilter hovedet tilpas meget mod himmelen når der tages billeder, så virker det aldrig helt optimalt.

Vi gør opmærksom på, at der selvfølgelig findes kirurgiske indgreb, som helt kan fjerne dobbelthage. Disse anbefaler vi selvfølgelig ikke - vi anbefaler selvfølgelig, at du anvender følgende metoder, sammen med et naturligt vægttab, da dette i sandhed er den eneste måde du kan komme dobbelthagen til livs på naturlig vis. Her kan du hoppe direkte til vores naturlige behandlinger af ansigtsløft og halsløft.

Sukkerfrit tykkegummi

For at slippe af med dobbelthage, er det essentielt, at du holder musklerne i ansigtet ved lige. Dette kan du f.eks. gøre ved at give dine kæbemuskler en god workout med sukkerfrit tykkegummi. Sukkerfrit tykkegummi kan endda hjælpe dig vedligeholde en sund mundhygiejne og tandsundhed.

Kakaosmør

Ved at benytte kakaosmør regelmæssigt, kan du øge elasticiteten af din hud, og derved reducere din dobbelthage betragteligt.

 • Varm blot en skefuld kakaosmør i mikroovnen
 • Masser blidt kakaosmøret ind i huden omkring din hage og nakke
 • Gentag processen 2 gange dagligt - før du tager et bad om morgenen, og om natten før du går i seng

Æggehvider

Vidste du, at æggehvider kan benyttes som ansigtsmaske? Æggehvider opstrammer huden, og bidrager til en sund og ungdommelig hud. Sådan bruger du æggehvider til at fjerne din dobbelthage:

 • Miks sammen 2 æggehvider, 1 teskefuld af mælk, honning og citronsaft
 • Tilføj evt. et par dråber pebermynteolie i miksturen for at gøre den mere frisk
 • Tilføj denne mikstur omkring din dobbelthage og lad den sidde i 30 minutter
 • Efter 30 minutter renser du området med lunkent vand
 • Gentag processen dagligt for hurtige resultater

Øvelser

Øvelser kan effektivt hjælpe dig udstrække og tone dit ansigt, nakke og kæbemuskler, hvilket på sigt kan hjælpe dig til at fjerne din dobbelthage. Her får du 2 lette øvelser, som du nemt kan lave i pauserne på arbejdet, når du står op, eller inden du går i seng:

 • Øvelse 1: Ret ryggen og tilt langsomt dit hoved baglæns indtil du kigger direkte op i loftet. Hold denne position i 5 sekunder og vip så hovedet tilbage til normal stilling. Gør dette 5-10 gange i træk, 1 gang dagligt i et par uger.
 • Øvelse 2: Denne øvelse handler om at strække hele halsen og kæbepartiet. Tilt igen hovedet tilbage, og kør så hovedet rundt i en cirkel med uret - gentag hefter øvelsen mod uret. Lav denne øvelse 5-10 gange omkring 3 gange dagligt i et par uger.

Benyt en ansigtsmaske

Du har nu læst en række gode tips og tricks til at opstramme ansigtet og slippe af med din dobbelthage med hjemmeremedier. Ønsker du derimod en hurtigere løsning, anbefaler vi det nye produkt Chinup Mask ansigtsmaske. Chinup Mask giver lynhurtig reduktion af din dobbelthage, og kan bruges af både mænd og kvinder.