• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskytter hos os

Hvad er orlistat, og hvor kan det købes?

Orlistat blokerer noget af det fedt, du spiser og holder det fra at blive optaget i kroppen.

Hvad er Orlistat?

Orlistat bruges til at støtte vægttab eller for at reducere risikoen for at tage vægten på. Kosttilskud eller slankepiller, som indeholder orlistat skal anvendes sammen med en reduceret kaloriefattig kost for de bedste resultater og må kun bruges af personer over 18 år.

Det kan være farligt at købe orlistat på internettet. Medicin som distribueres fra internetsalg kan indeholde farlige ingredienser, og man skal derfor være forsigtig og sikker, når man handler over nettet. Du kan sikre dig at vores Alli, da vi ikke har produktet på lager af lovmæssige grunde, men sender fra et lokalt apotek, så du trygt kan købe dine slankepiller med orlistat på internettet.

Vigtig information om Alli slankepiller

Du må ikke indtage ingrediensen orlistat, hvis du er gravid. Vægttab anbefales ikke under graviditet, selvom du er overvægtig. Orlistat er kun en del af et komplet program af vægttab, der også omfatter kost og motion.

Undgå en kost med højt indhold af fedt, da fedtrige måltider taget i kombination med orlistat kan øge din risiko for ubehagelige bivirkninger med tarmluft og ubehagelig afføring.

Hvordan skal man tage orlistat?

Tag orlistat nøjagtigt som anvist på etiketten med dine Alli slankepiller eller som foreskrevet af din læge. Det må ikke anvendes i større eller mindre mængder eller længere end anbefalet. Denne medicin kommer med patient instruktioner for sikkert og effektivt brug. Følg disse anvisninger omhyggeligt. Spørg din læge eller apoteket, hvis du har spørgsmål.

Orlistat er tages normalt 3 gange om dagen med hvert hovedmåltid, der indeholder mindre fedt end 30% af kalorierne til måltidet. Du skal tage medicinen alt fra en time før til en time efter måltidet. Hvis du springer et måltid over eller spiser du et måltid, der ikke indeholder noget fedt, skal du springe din Alli orlistat slankepille over for dette måltid. Slankepillerne fungerer som effektive og naturlige fedt- og kulhydratblokkere.

Hold styr på den mængde medicin fra hver ny flaske. Orlistat er et lægemiddel, der kan misbruges som et vægttabstilskud, og du skal være opmærksom, hvis nogen bruger din medicin forkert eller uden recept. Når du handler på vores hjemmeside skal du besvarer nogle spørgsmål for at få recept fra apoteket, som vi samarbejder med således, vi sikrer at vores Alli orlistat slankepiller bliver taget af personer, der kan tåle og behøver disse.

alli slankepiller

Hvad sker der, hvis jeg glemmer en pille?

Tag den glemte pille så snart du husker det, men ikke mere end 1 time efter at du har spist et måltid. Hvis der er gået mere end en time siden dit sidste måltid, skal du springe den glemte pille over. Du må ikke tage ekstra medicin for at gøre op med den glemte pille.

Hvad skal man undgå, mens man tager orlistat slankepiller?

Undgå en kost, der har et højt indhold af fedt. Fedtholdige måltider kombineret med orlistat kan øge din risiko for ubehagelige bivirkninger i maven og tarmen.

Alli Orlistat dosering vejledning

Vejledning til voksne er 60 mg tre gange om dagen ved hvert hovedmåltid, som indeholder fedt. Pillerne kan tages 1 time før måltidet ind til 1 time efter måltidet.