• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Hvad skal man kigge efter og hvordan bruger man en waist trainer

Waist trainers er inspireret af korsetter fra gamle dage, hvor de var mere ekstreme og hårde i det, hvor det næsten ikke var til at holde ud at gå i. Dengang fik nogen endda også fjernet de nederste ribben for at få den perfekte talje.

Hvad er en waist trainer?

En waist trainer går ind under kategorien shapewear, som er beklædning, der kan få dig til at se slankere ud. Lige præcis en waist trainer har til formål at slanke kroppen ved især maveregionen og selvfølgelig taljen. Det smarte ved en waist trainer er, at man kan bruge hele døgnet rundt. For at få det bedste resultat skal man nemlig bære den mellem 3 og 6 timer og dagen. Derudover er en waist trainer perfekt til arrangementer, hvor man ønsker at have en smallere talje blot for en kort tid. Det kunne for eksempel være i en cocktail kjole til et fint arrangement.

"I begyndelsen plejede shapewear at være rigtig stramt, og det ville ikke være så behageligt, som jeg havde troet” siger den berømte stylist Sophia Banks-Coloma fra Los Angeles. ”Jeg fandt så ud af, at jeg var for ivrig for at få en smallere talje, at jeg havde købt en for lille størrelse”. Derfor er det vigtigt, at man vælge den størrelse der passer sit taljemål og ikke vælger ligesom Sophia Banks-Coloma gjorde i første omgang. Så længe du bærer det ordentligt, er shapewear relativt komfortabel. Ligeledes er den rigtige størrelse vigtig med hensyn til pasformen, hvis man ønsker en waist trainer eller generelt shapewear, som skal sidde godt, så man ikke kan se det, når man bærer det under andet tøj. Vores waist training korsetter hos WeightWorld er designet således, at komforten er prioriteret højt, da man trods alt skal bære den flere timer om dagen i en relativ lang periode, hvis man ønsker de permanente resultater.

Få den rigtige pasform til din korset

En hurtig taljemål kan hjælpe dig med at sikre, at du køber på den rigtige størrelse. Vær realistisk. Du kan roligt regne med at vores shapewear udjævner dine uønsket deller og toner dine flotte former således, du får en slankere og pænere figur. Det er vigtigt at have in mente, at selvom du bærer en waist trainer, så går du ikke ned i størrelse på dit tøj øjeblikkeligt. Derfor skal man ikke gå hen og købe en ny kjole med det samme, fordi det kan forårsage, at waist traineren bliver synlig i gennem.

Historien bag waist training og korsetter

Selvom historien bag korsetter går flere hundrede år tilbage, så er det faktisk ikke nemt at få fingrene i en waist trainer. Almindelige korsetter kan findes mange steder, men waist trainers fås kun på internettet i Danmark ind til videre. Det kan derfor være svært at finde den helt rigtige, da udbuddet er rigtig stort i sær på hjemmeside fra USA. I Danmark er der kun enkelte hjemmesider, som sælger det nye fænomen, hvor prisen og kvaliteten svinger en del. Waist trainers er inspireret af korsetter fra gamle dage, hvor de var mere ekstreme og hårde i det, hvor det næsten ikke var til at holde ud at gå i. Dengang fik nogen endda også fjernet de nederste ribben for at få den perfekte talje.

hvordan bruger man en waist trainer