• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Hvordan brygger man grøn kaffe der hjemme?

På dette tidspunkt, efter adskillige undersøgelser og forskning har bevist de mange sundhedsfordele af grøn kaffe, er det tid til at besvare følgende spørgsmål: Hvordan man laver grøn kaffe selv.

Forskellige former for grøn kaffe

Grøn kaffe kan findes i kapselform, kaldet "grøn kaffe ekstrakt", flydende eller creme ved tilsætning af frugt korn. Der findes endda brands, som markedsføre tyggegummi med grøn kaffe ekstrakt, som siges at have de samme fordele. Hvert produkt har sin egen form for dosering, men det er nødvendigt at kosttilskuddet indeholder mindst 20% chlorogensyre og antallet af doseringer er mellem 1 og 3 gange dagligt. Alle vores grøn kaffe kosttilskud vil opfylde disse anbefalinger.

Så hvordan jeg kan drikke grøn kaffe?

Måden hvordan man laver grøn kaffe afhænger i stor stil sin egen kreative sjæl. Hvis du selv vil brygge grøn kaffe, anbefaler vi, at du skaffer grønne kaffebønner, da vi foretrækker den mere naturlige måde at indtage det. Hvis du stadig beslutter dig for piller eller væsker bør du læse alle ingredienserne gennem og følge anvisningerne nøje. Vi mener, at man opnår størst tilfredshed og nydelse, når man ved, at det man indtager af uforarbejdet og naturligt. Når man vænner sig til smagen af naturlig grønne kaffe virker smagen slet ikke så ubehagelig.

Hvornår anbefales det at tage grøn kaffe?

Det anbefales af ernæringseksperter og diætister, at man får to doseringer i løbet af dagen, helst den første om morgenen på tom mave og den anden i forbindelse med aftensmaden. Den omstændighed, at man drikker en kop med rå grøn kaffe øger optagelsen af dets egenskaber. Det frarådes at indtage grøn kaffe tæt på natten på grund af sit indhold af koffein.

Måder at forberede grøn kaffe

De mest naturlige måde at forberede grøn kaffe er at male bønnerne inden de ristes. Det er ganske nemt og simpelt med en kværner. Så kan du lave din grønne kaffe på normalvis, som hvis det var almindelig kaffe. Tilføj eventuelt et kaloriefattigt sødemiddel for at give det en bedre smag. Det sundeste er selvfølgelig at man prøver at vænne sig til den bitre smag af grøn kaffe. Hvis du vil undgå alt det besvær og den bitre smag kan du prøve vores populære kosttilskud med grøn kaffe ekstrakt i kapselform .