• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Hvorfor du er nødt til at bruge en waist trainer

Her kan du læse mere om de mange fordele, der er ved at bruge en waist trainer samt hvilke effektive resultater, der kan opnås ved waist training.

Fordelene ved waist training

Først og fremmest kan waist trainers bruges under dit hverdagstøj. Du behøves nemlig ikke ændre din livsstil fuldkomment for at få dette til at fungere. Alt, som du skal gøre for at få en smallere talje, er, at bære waist traineren forholdsvis konsistent for at opnå de ønskede og realistiske resultater. Flere bloggere, som har afprøvet produktet, har båret waist traineren i flere måneder og har rapporteret væsentlige resultater på helt op til 2-8 centimeter mindre taljemål. De har givet udtryk for, at den ikke blot forfiner deres kropsform på lidt længere sigt med en smallere talje, men også giver dem mere selvtillid, da man i øjeblikket fremstår slankere og mere attraktiv med en mere ideel krop samt en flottere positur. En waist shaper, som den også kaldes, er tilmed letanvendelig og bekvem, da man efter at bruge den i løbet af hverdagen, selv kan finde ud af, hvilken pasform man ønsker. Her er det muligt at justere den til at være mere løs eller stram, hvilket er et privilegium, som de ikke havde i nær så høj grad tilbage i tiden, hvor korsetter også blev brugt til at få kvinderne til at fremstå smukkere. Historien fortæller os nemlig, at kvinderne i de forgangne århundreder har båret korsetter i Europa og i Amerika. Her blev de i særdeleshed brugt under ekstravagante og smukke balkjoler. Dermed er ingen hemmelighed længere, hvorfor kvinderne i de øvre samfundsklasser altid var så velskabte; de havde waist trainers til at hjælpe dem.

Nu til dags bruger kvinder det mere og mere. Herunder er der opstillet nogle af de fortrinlige fordele, som en waist trainer er forbundet med:

 • Ens talje forekommer smallere med det samme, man er iført en waist trainer. Det vil naturligvis tage længere tid før, at der vil forekomme nogle synlige og permanente resultater, men det har vist sig (som nævnt bl.a. af bloggere og kundeanmeldelser), at ens taljemål kan blive reduceret med alt fra 2 til 8 centimeter.
 • Modellerer din ryg. Korsetter gør således, at din ryg ser fladere og mere slank ud.
 • Den kan øge fedtforbrændingen ved især maveregionen igennem en øget termisk aktivitet.
 • I dag er de lavet af komfortabelt elastisk materiale, som tilmed er let at justere og tilpasse.

Waist training er et godt alternativ til motion

Traditionelle motionsformer samt en god og varieret kost er godt for din krop og generelle sundhed, men det tager tit tid at opnå synlige vægttabsresultater. Med en waist trainer kan du opnå øjeblikkelige resultater i form af en smallere talje. Det er en kortsigtet løsning, som kan blive til en permanent løsning på længere sigt. Kombineret med en sund livsstil er det virkelig et seriøst bud til at få reduceret noget af det overskydende fedt, hvor de fysiske fordele er gode, men de psykologiske nærmest må siges at være endnu bedre i forbindelse med en slankere talje. Selvtilliden, der kommer fra at bære waist trainers, kan også føre til mere motivation for træning og sund kost for netop at fastholde den flotte positur og form, som en waist shaper giver. Alt i alt kan disse faktorer altså bidrage til at give dig en nydefineret krop såvel som en positiv livsbetragtning.

Opnå en flot positur med en waist trainer

En kvinde med en flot positur bliver misundet af andre kvinder. Hun ser mere feminin ud, når hendes ryg er rank, og når hendes kropsform sidder lige i skabet. Med en waist trainer kan du reducere enhver sløset kropsholdning og i stedet få en mere stabil positur, som må siges at være mere attraktivt. Du vil ydermere få en bedre kropsholdning, hvis du strammer maven ind og ranker skuldrene op. Det skal naturligvis også nævnes, at du er godt for din ryg at forbedre din positur. Dermed undgår du at få rygsmerter samt blive pukkelrygget.