• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Hvorfor er Grøn Te et Superfood?

Grøn te har mange fordele for dig og din krop. Grøn te er rig på Antioxidanter og Catechiner, hvilket er til fordel for dig der gerne vil fremme dit vægttab.

Er der noget om snakken?

Leder du efter et naturligt og sundt kosttilskud eller effektive slankepiller? Overvej at tage en tur tilbage til det gamle Kina. Asiatiske kulturer har brugt grøn te i tusinder af år som et middel til at løse alt fra forebyggelse af kræft og hjertesygdomme at kontrollere kropsvægt.

Er grøn te bare te eller kan dets indhold hjælpe med mere end bare at slukke tørsten?

Grøn te har været brugt som et traditionel Kinesisk medicin gennem mange århundrede og har behandlet alt fra hovedpine til depression.

Blandende i den grønne te er rige på antioxidanter og indeholder betydeligt flere end former for tee netop på grund af den måde naturlig grøn te bliver behandlet på inden den ender hos forbrugeren.

Alle former for te stammer fra planten Camellia Sinensis, men forskellen på grøn, sort of andre former for te er den måde det er behandlet på. Hvis du som forbruger vil være sikker på, at det te du drikker er 100% naturligt og indeholder så mange næringsstoffer som muligt, så er det teens behandlings proces du skal kigge efter. Den bedste tee er hvor bladende fra Camellia Sinensis er dampede i stedet for at være gæret.

Grøn te er kendt for at kunne fremme vægttab, reducere kolesteroltal og bekæmpe hjertekar-sygdomme.

JA, der er noget om snakken!

Vægttab

De mange antioxidanter of koffeinen i grøn te kan spille in stor rolle i forbindelse med dit vægttab idet de kan hjælpe dig med at forbrænde mere fedt. Du forbrænder mere fedt via grøn te og dets antioxidanter og koffein fordi disse kan øge dit stofskifte. Med et øget stofskifte sætter man skub i processen indefra og forbrænder hurtigere fedt.

Da grøn te kan øge stofskiftet på kort sigt, er det fornuftigt, at det kan hjælpe dig med at tabe sig. Flere undersøgelser viser, at grøn te fører til fald i kropsfedt, især i abdominalområdet.

En af disse undersøgelser var en tilfældig kontrolleret undersøgelse hos 240 mænd og kvinder, der fortsatte i 12 uger. I denne undersøgelse havde grøn te-gruppen betydelige fald i kropsfedtprocent, kropsvægt, tal omkreds og abdominal fedt.

Ud over et rigt indhold af antioxidanter indeholder grøn te også catechiner. Catechiner bliver frigivet når te posen kommer i kogende vand. Dette stof hjælper også din krop med at fremme vægttab.

Kolesteroltal

Der er stigende tegn på, at både grøn te er til gavn for hjerte-kar-sygdomsforebyggelse. En undersøgelse fra år 2013 med 821 testpersoner gav følgende resultater, at med daglig indtagelse af grøn te (som en drink eller en kapsel) kan medvirke til at sænke kolesteroltal og blodtryklet takket være te og dets catechiner.

Formindsker chancen for alzheimerz og parkinsons

Ikke kun kan grøn te forbedre hjernens funktion på kort sigt, det kan også beskytte din hjerne i alderdommen. Alzheimers syndromer den mest almindelige neurodegenerative sygdom hos mennesker og en førende årsag til demens. Parkinsons sygdom er den næst mest almindelige neurodegenerative sygdom og involverer døden af dopaminproducerende neuroner i hjernen.

Flere studier viser, at catechinforbindelserne i grøn te kan have forskellige beskyttende virkninger på neuroner i reagensglas og dyremodeller, hvilket potentielt reducerer risikoen for Alzheimers og Parkinsons.

Tilføj grøn te til din kostplan

Den bedste måde at nyde alt det grønne te har at byde på er, at drikke det regelmæssigt, ca. 2-3 kopper om dagen. Det er bedst at drikke løst te frem for at bruge te poser, fordi de løse teblade er normalt af en højere kvalitet. For at tilføje mere smag eller afveksling til din grønne te, kan du tilføje en række nærende aromaer, såsom appelsinskal, ingefær eller jasmin. Hvis te bare ikke er din sag, kan du nyde andre grønne te produkter. Grøn te is, grøn te smoothies, grøn te ekstrakt, og grøn te cheesecakes. Muligheden for brug af grøn te i forskellige retter er mange, derfor er der ingen undskyldning for ikke at komme igang med brugen af grøn te! Det er måske ikke helt så effektiv for et øget vægttab, men det smager utroligt godt, og kan på den måde gøre det nemmere at indtage til hverdag