• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Kender du historien bag Teatox?

Aldrig hørt om Teatox? - Detox te i funktionelle organiske te blandinger, som er mere engageret, både følelsesmæssigt og effektivt end almindelige te poser. En mindre virksomhed fra Berlin udviklede i 2013 teen fra en idé der kom fra skolekammerater, der i dag sælger Teatox - detox te i det meste af Verden.

Teatox - er mere end bare detox te

Michael & Felix har i mange år været tætte venner. Under en udveksling i Asien, opdagede de at de begge havde en passion for Te. I Tyskland, hvor en stærkere te kultur, aldrig tog et ordentligt spring fremad, og hvor støv syntes at samles i teposer, ledte de to tyskere hele tiden efter spændende og nye kompositioner af te. Senere studerede Michael i landet Taiwan, her fik han muligheden for at få en dybere indsigt i hvordan den traditionelle asiatiske te kultur fungerede, og hvilke naturlige virkninger te havde. Dette gjorde han ved hjælp fra en Zen Buddhistisk munk. På den anden side af verden, holdte Felix sig våden med argentinsk Mate te.

Imponeret af den alsidighed og den måde hvori te kunne bruges på en bred vifte af forskellige måder, samt de ritualer som finder sted ved hver eneste te, besluttede to tyskere at starte Teatox efter studierne ville ende. Fokus var at både have forskellige kraftfulde effekter samt at kunne nyder særlige øjeblikke med te. Teatox var et resultat af disse tanker, og det repræsenterede en høj kvalitet og økologisk te med særligt specielle effekter.

Filosofien hos Teatox

Hos Teatox tror man på, at de naturlige ingredienser har den betydelig sundhedsmæssig værdi, og at vi som mennesker finder vores velbefindende gennem fra harmoni i sjæl, sind, krop. For at benytte denne filosofiske tilgang til projektet i en moderne verden, tog Teatox udfordringen op og begyndte at udviklede produkter, som opfylder deres fastsatte mål. Det ledende princip hos Teatox er at bidrage til en mere sund livsstil gennem en naturlige kraft fra detox te. Dog er virksomheden klar over, at vedvarende og bæredygtige virkninger er svære udelukkende at opnå gennem én drik. Derfor udvikler Teatox specifikke 7 dages detox kur og 14 dages detox kur til hver detox te til din hverdag for at give ekstra støtte i at leve et sundere og mere tilfredsstillende liv.

Kvaliteten – udviklet med hjælp fra eksperter

Ved begyndelsen på hver eneste slags Teatox te har virksomheden et klart mål om præcist hvad teen bør opfylde, og på hvilket tidspunkt af dagen teen skal drikkes. Teatox sætter sig ned med naturlæger, te eksperter og ernæringseksperter for at finde frem til den mest optimale sammensætning.

Økologisk certificeret

Teatox høje produktkvalitet er første prioriteten, hvilket er en af grundene til alle Teatox te er lavet med 100% naturlige ingredienser og har modtaget det tyske - europæiske økologisk segl. - PCU Deutschland GmbH (DE-ÖKO-070) kontrollerer regelmæssigt kvaliteten på vores økologisk dyrkede ingredienser for at bevise overfor kunderne at Teatox vil dem og jorden det bedste.

Køb detox te

På WeightWorld sælger vi alle Teatox produkter til de bedste priser. Se hele vores udvalg af naturlig detox te.