Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Tilfredse kunder

    Fremragende kundeanmeldelser

Kender du historien bag Teatox?

Aldrig hørt om Teatox? - Detox te i funktionelle organiske te blandinger, der er mere engagerende, følelsesmæssige og effektive end almindelige te poser. En lille virksomhed fra Berlin har udviklet sig siden 2013 fra idéen om to skolekammerater, der nu sælger Teatox - detox te i hele Verden.

Teatox - er mere end bare detox te

Michael og Felix har været venner siden deres skoledage. De opdagede deres interesse i te under en fælles udveksling i Asien. I Tyskland, hvor en stærk te kultur aldrig tog et ordentligt spring fremad, og hvor støv syntes at samles i teposer, var de to tyskere konstant på udkig efter nye og spændende te kompositioner. Senere studerede Michael i Taiwan, hvor han fik mulighed for at få dyb indsigt i traditionel asiatisk te kultur og de naturlige virkninger af te ved hjælp af en buddhistisk munk. Felix, på den anden side, holdt sig vågen i Argentina med yerba mate te.

Imponeret af den alsidighed og den brede vifte af måder at bruge te samt de tilhørende præparater ritualer for hver af dem, besluttede to tyskere at starte Teatox efter deres studier. Fokus var at både have forskellige kraftfulde effekter samt at kunne nyder særlige øjeblikke med te. Teatox var resultatet, og det repræsenterer høj kvalitet økologisk te med særlige effekter.

Alle Teatox produkter

Filosofien hos Teatox

Hos Teatox stoler man på de sundhedsmæssige fordele af naturlige ingredienser og deler den tro, at menneskers velbefindende kommer fra harmoni i krop, sind og sjæl. For at overføre denne filosofiske søgen efter at den moderne dag, tog Teatox udfordringen og udviklede produkter, der opfylder dette mål. Det ledende princip hos Teatox er at bidrage til en sundere livsstil gennem den naturlige kraft af detox te. Dog er virksomheden klar over, at bæredygtige virkninger er vanskelige udelukkende at opnå gennem én drink. Derfor udvikler Teatox specifikke 7 dages detox kur og 14 dages detox kur til hver detox te til hverdagen for at støtte dig endnu mere effektivt i at leve et sundt og tilfredsstillende liv.

Kvaliteten – udviklet med eksperter

Ved begyndelsen af hver Teatox te har virksomheden et klart mål om præcist hvad tern bør opfylde, og på hvilket tidspunkt det skal drikkes. Teatox sætter sig ned med ernæringseksperter, naturlæger, og te eksperter til at finde den optimale sammensætning.

Økologisk certificeret

Den høje kvalitet af Teatox produkter er første prioriteten, hvilket er grunden til alle Teatox te er 100% naturlige og har fået tildelt det tyske og europæiske økologiske segl. PCU Deutschland GmbH (DE-ÖKO-070) kontrollerer regelmæssigt kvaliteten af vores økologisk dyrkede ingredienser for at bevise overfor kunderne at Teatox vil dem og jorden det bedste.

Køb detox te

På WeightWorld sælger vi alle Teatox produkter til de bedste priser. Se hele vores udvalg af naturlig detox te.