• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Komplet guide til body wrap

Det er meget vigtigt, hvis du vil have body wraps til at virke ordentligt at du bruger dem rigtigt. Det anbefales at du følger disse tips for det bedste resultat og alle skridt skal følges og ingen skridt på springes over.

Et godt tip er at tage før og efter billeder for at kunne følge dine skridt nemmere. Husk at tage dit billede i samme position med tøj der sidder på samme måde. Det vil give dig det bedste billede af dit fremskridt. Når du tager dit efter billede, vil du blive forbløffet over forskellen!

Tag et varmt bad lige før du bruger din body wrap. Herved åbnes dine porer, så cremen fra body wrap kan suge ind i huden. Du skal ikke brug nogen sæbe overhovedet. Dette vil blokere dine porer. Brug heller ikke lotion eller olie efter badet. Brug en svamp eller børste til at bidrage til at åbne porerne.

Sørg for at du har læst vejledningen på din body wrap pakke. Anvend body wrap til det område du ønsker med lotion siden indad mod huden. Brug bandagen til at få det til at sidde godt fast. Lad din body wrap sidde på i mindst 45 minutter til maksimalt 8 timer. De fleste bærer det i 3-4 timer. Du kan også sove i det, bare så længe det ikke går forbi de 8 timer.

Mens kroppen er iført body wrap, drik mindst 1 liter vand - medmindre du sover med det på. Du skal ikke dyrke nogen form for sport eller anden aktivitet, hvor du sveder imens du har din body wrap på eller de to første timer efter behandling.

Når du tager din body wrap af vil der være lotion siddende på det område, du har anvendt det til. Tør det ikke af, men gnid det ind i huden, indtil det er stort set forsvundet. Dette lotion er meget effektiv og må ikke gå til spilde. Sørg for at få det massér det godt ind i huden. Du må ikke tage et bad umiddelbart efter fjernelse af body wrap. Vent indtil den næste dag.

Se vores bedst sælgende body wrap Body Boutique® Body Wrap Factor.

Tag dine billede lige efter du har fjernet din body wrap og fortsæt med at tage dem hver morgen i løbet af de næste 3 dage. Sørg for at de er klare, i de samme positioner som dine før billeder med enten det samme tøj eller tøj der sidder på samme måde og afstanden er den samme fra spejlet som din før billeder.

Drik mindst 2 liter vand de dage du bruger body wrap. Hvis du ikke kan se resultater, har du ikke drukket nok vand. Hold dig væk fra fed eller forarbejdet mad, kaffe (selv koffeinfri), te, sodavand, sukker, salt, rygning, alkohol i løbet af denne tid for at det bedste resultat.

95% af befolkningen vil have resultater på det første body wrap. Hvis du ikke oplever nogle resultater, skal du kontrollere, at du gjorde alt nævnt ovenfor. Sørg for at bruge alle 4 body wraps på samme område før der træffes beslutning om, hvorvidt du havde resultater. Resultaterne er afhængige af den enkelte behandling, krop størrelse, kemi, kost, livsstil, mængden af junk i kroppen og hvor langsom eller hurtig kroppen ønsker at reagere på de ingredienser i body wrap. Du kan se store resultater efter bare én body wrap - og andre kan ikke se noget, før brug af yderligere body wraps. Men det er vigtigt altid at huske, at 4 wraps (1 kasse) på samme område er, hvad der betragtes som en fuld behandling.

Vi anbefaler stærkt, at du denne guide for at opnå de bedste resultater! Efter alt du har betalt med dine hårdt tjente penge for disse body wraps, ønsker du vel også at få de bedste resultater med dem? En halvhjertet behandling vil ikke give dig nogle resultater. Tag et kig på vores hele vores udvalg og se alle fordene ved body wrap.

Hvis du ønsker at tabe dig på en sund og naturlig måde, men body wraps ikke lige er dig kan du tage et kig på hele vores udvalg af naturlig detox.