Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Maca Rod Kapsler

4000 mg 180 Kapsler | Energigivende kosttilskud

Oversigt

Tag din træningsrutine til det næste niveau med WeightWorlds Maca-rodkapsler! Disse naturlige kapsler er fyldt med næringsstoffer og er en god kilde til vitaminer, kulhydrater og protein for at give dig de værktøjer som du har brug for, til naturligt at øge din træningsindsats. Sammen med en afbalanceret kost skal du mærke kraften og fordelene ved 4000 mg Maca-rod pr. portion i vores let indtagelige kapsler i dag!

  • Premium naturligt kosttilskud
  • Naturlige energigivende ingredienser
  • Hver kapsel indeholder 4000mg højkvalitets Maca-rod
  • Perfekt til at bygge og definere muskler
  • Velegnet til vegetarer
  • Hver pakke indeholder seks måneders forsyning
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk

Hvad er Maca-rodkapsler?

Maca-rod, også kendt som peruviansk ginseng, kommer helt fra Peru og er blevet brugt i årevis for sine naturlige energigivende egenskaber. Dette naturlige kosttilskud består af 4000 mg Maca-rod af høj kvalitet pr. portion. De leveres i kapselform, de er nemme at sluge og passer let ind i din daglige rutine (uanset hvor hektisk din dag må være!) For at give dig det naturlige energiboost, som du har brug for.

Hvad er de største fordele og ingredienser?

Disse Maca-rodkapsler er fyldt med næring og er en god kilde til vitaminer, kulhydrater og proteiner. Disse kapsler af høj kvalitet kan give dig et naturligt energiboost, når du har mest brug for det for at tage din træningsrutine til det næste niveau. Hvis du leder efter et naturligt boost til din træningsrutine, så er disse kapsler perfekte til dig.

Hvem bør tage Maca-rodkapsler?

Maca-rod kosttilskud kan tages af alle over 18 år. De giver dig et naturligt energiboost, som hjælper dig med din træningsindsats. De er også kendt for at være gode, hvis du ønsker at opbygge og definere dine muskler. Det gør disse naturlige kapsler til et praktisk alternativ til proteinshakes, hvis du ikke er fan af deres smag eller ikke vil bruge tid på at lave dem!

Brugsvejledning

Du skal blot tage én kapsel om dagen, helst sammen med et måltid og med et glas vand. Lavet med naturlige ingredienser, der er ingen kendte bivirkninger ved at tage dette supplement. Tjek den fulde liste over ingredienser, før du tager pillerne, eller konsulter din læge for at undgå personlige allergener. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under lægeligt tilsyn, bedes du kontakte en læge inden brug. Dette kosttilskud er ikke beregnet til brug af personer under 18 år.

Fuld liste over ingredienser

Ingredienser: Maca (Lepidium Meyenii), Mikrokrystallinsk cellulose, Magnesiumstearat (Strømningsmiddel), Siliciumdioxid (Antiklumpningsmiddel).

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Nemme og hurtige at tage - passer ind i en travl hverdag og giver mig god energi

B Bitten

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide