Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Teeth Whitening Kit Tandblegning

Af: Mint Cosmetics

499 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Dit smil er noget af det første, som folk lægger mærke til, og med dette tandblegningskit sikrer du, at det sidder lige i skabet. Mint Cosmetics Teeth Whitening Kit er en effektiv tandblegning, som efterlader dine tænder skinnende hvide, så du får et klarere og pænere smil. Dette er en sikker og omkostningseffektiv behandling, der resulterer i flottere og hvidere tænder helt op til otte nuancer lysere. Effekten kan vare op til to år.

 • Hurtigt, sikkert og professionelt
 • Afbleger tænder op til otte nuancer lysere
 • Klinisk testede ingredienser og materialer
 • Resultater varer i op til to år
 • Ideel til kaffedrikkere og rygere
 • Inkluderer gratis DVD med instruktioner

Med et flot og hvidt smil efterlader du et godt indtryk på alle. Mint Cosmetics Teeth Whitening Kit er markedets mest populært tandblegningskit med tusindvis af tilfredse kunder. Hvad enten dine tænder har misfarvninger på grund af rygning, kaffe, eller du blot ønsker at give dem et ekstra løft, så er dette produkt en effektiv, hurtig og sikker måde at opnå skinnende resultater!

Læs mere
Type: Blegende Gel
Indhold: 50+ påførsler
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Mint Cosmetics Teeth Whitening Kit?

Med dette Teeth Whitening Kit kan du frit og nemt blege dine tænder hjemmefra på blot 30 minutter! Mange mennesker lider af misfarvninger og plamager på tænderne forårsaget af kaffe, te, rødvin eller nikotin. Selv med en god tandpleje og mundhygiejne, kan det være svært at opnå et flot og hvidt resultat. Mint Cosmetics Teeth Whitening Kit afbleger dine tænder op til otte nuancer lysere, og resultatet varer helt op til to år.

Spild ikke tid og penge på dyre tandbehandlinger. Udnyt denne unikke gele til at give dig et skinnende smil og styrke din selvtillid!

Hvordan virker det?

Mint Cosmetics Teeth Whitening Kit indeholder oxygen i gelen, som grundigt renser tænderne og munden for uvelkomne bakterier. Mundens varme temperatur vil aktivere gelen, der herefter bliver oxideret, hvilket resulterer i en naturlig og effektiv tandblegning. Formlen trænger naturligt dybt ind i tænderne for at fjerne unaturlige plamager og pletter og efterlader dig med et rent og hvidt smil. Dette Teeth Whitening Kit anvender desuden natriumperborat, som er op til 400 % mere effektiv og hurtigtvirkende end andre stofbaserede geleer. Produktet frigiver hydrogenperoxid, som er et effektivt tandblegningsmiddel, så du slipper for pletter og plamager på tænderne.

Produktets indhold svarer til 50+ påføringer á 30 minutter.

Anvendelse

Trin 1: Forbered din tandskinne
Placer formen i en skål med kogende vand i cirka 10 sekunder. Herefter vil tandskinnen blødgøres, så du med hjælp fra fingrene nemt kan sørge for, at den passer perfekt til formen på dine tænder.Dette trin behøves ikke at gentages ved hver behandling; du kan genbruge den allerede formede tandskinne!

Trin 2: Anvend gelé og tandskinne
Når du skal anvende gelen, skal du bruge applikatorspidsen for at sikre den jævne fordeling af gelen.  Når denne er fordelt, kan du sætte den formede tandskinne i munden. Den skal nu sidde perfekt på dine tænder og holder sig selv på plads. Lad gelen arbejde i mindst 30 minutter, efter du har påført formen på tænderne.

Trin 3: Afblegning
Gentag trin 2 for de nederste tænder. Bemærk at det kan være nødvendigt at forme tandskinnen igen, så den passer til de nederste tænder. Læs venligst manualen og se den medfølgende DVD med instruktioner til brugen af produktet.

Resultater med dit tandblegningskit

Allerede efter første behandling med dette Teeth Whitening Kit har mange af vores kunder oplevet synlige og forbedrede resultater. Normalvis kan begyndelsen på synlige resultater variere fra person og afhænger altid af den respektive tands tilstand. Hvis dine tænder har taget store skader på grund af rygning, kaffe m.m. kan det tage op til tre uger, før resultaterne er synlige. For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi at anvende Teeth Whitening Kit til slut. Én ting er dog sikkert; kunderne er alle enige om, at de oplever store resultater med Mint Cosmetics.

Hvad er inkluderet?

Følgende er inkluderet, når du køber dit Mint Cosmetics Teeth Whitening Kit:

 • 3 specialfremstillede tandskinner
 • 4 afblegende geler (svarer til 50+ behandlinger)
 • Instruktioner på DVD og manual
 • Tandnuance-palette, så du kan følge dine fremskridt
 • 1 applikationer til præcis påføring af gelen

Nemt og sikkert at bruge

Mint Cosmetics Teeth Whitening Kit overholder alle EU’s sikkerhedsforordninger, og produktet er sikkert og skånsomt mod dine tænder. Vi anbefaler dog ikke, at du anvender produktet, hvis du er gravid eller ammer. I løbet af afblegningsprocessen kan der opstå mørke pletter på de specialfremstillede skinner – dette er helt normalt og er oftest forårsaget af gamle sølvfyldninger. Ethvert trin af dette Teeth Whitening Kit er designet til at tilbyde dig en sikker, nem og smertefri tandblegningsoplevelse, som resulterer i et selvsikkert og hvidt smil!


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev