• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Moringa Super Pakke

Fornyende Naturligt Pulver & Kapsler
Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Moringablade fra foden af Himalaya er bragt til dig i to perfekte former - pulver og kapsler. Bladene, der har kraftfulde mængder af en fantastisk bred vifte af vitaminer og mineraler, indeholder også exceptionelle mængder af kemiske forbindelser velkendte for deres beskyttende og genopbyggende kvaliteter, og arbejder indefra og ud for at hjælpe din krop med at fungere maksimalt. Du kan nyde en styrket følelse af sundhed, og opnå et stigende glødende sundt udseende.

 • Beskytter og genopbygger indefra og ud
 • Pulver kan let tilpasses din smag
 • For nemhedens skyld, to daglige kapsler
 • Rig på sunde vitaminer
 • Boostende kombination af mineraler
 • Veganer- og vegetarvenlige.

Du kan nu udnytte de spektakulære ernæringsmæssige aktiver fra bladene i Moringa Super Pakken, både i pulver- og kapselform. Pulveret kan blandes i perfekte ’grønne’ smoothies og andre retter, der kan nydes dagen igennem. Kapslerne er klar til at blive taget, når som helst, når det passer dig. Sammen, arbejder de indefra for kraftfuldt at tilføre dit system fornyet energi.

Virksom revitalisering

En hektisk og forurenet verden udsætter os alle for giftige forurenende stoffer som vores kroppe skal behandle - og derved dannes frie radikaler. Disse er behjælpelige til reparation i begrænsede mængder, men et overvældende antal kan hæmme det, hvilket vil sige at vi akkumulere svækkede celler. Dette kan betyde lavere energiniveau, manglende hår og sløv, livløs, aldrende hud. Ønsket om at genoprette en sund, vital glød, opnået ved indre beskyttelse og genoprettelse, har gjort at en stor vifte af produkter populære blandt millioner.

Mirakeltræet Moringa

Moringablade er blevet plukket af træerne ved foden af Himalaya i århundreder; de blev populære blandt de gamle ægyptere, indianere, grækere og romere for deres kosmetiske og ernæringsmæssige fordele. Gennem tiden er hver enkelt del af planten blevet anvendt - fra grenene til frøene - og har opnået navnet ’Mirakeltræet’. For nyligt har undersøgelser ført til afholdelse af regelmæssige globale konferencer blandt eksperter og det er blevet populært i hudpleje- og hårplejeprodukter, såvel som talrige kosttilskud.

 • C-vitamin
 • D-Vitamin
 • Polyfenoler
 • B6-Vitamin
 • Mineraler
 • Frie radikaler
 • Leverbeskyttelse
 • Kolesterol
 • Sukkerniveauer
 • Hjernebeskyttelse

Kroppen elsker Moringablade

Moringa har været anerkendt i århundrede - men nu stiger det også i popularitet i den videnskabelige verden. Undersøgelser har udforsket anvendelsen af produkterne fra Moringa træer bredt, og snævret sig ind på hvordan de kan påvirke frie radikaler såvel som beskyttelsen af forskelligt væv, inklusiv hjertet, lungerne, nyrerne og leveren. De har også været forbundet med forarbejdning af usundt sukker og skadelig fedt, som vanddrivende middel og rensning, og til at revitalisere huden og bringe gløden tilbage. Ved at inkorporere Moringa i din daglige rutine, vil det give dig muligheden for at forbedre din kropslighed indefra og ud, og give dig et glødende, vitalt udseende.

Vitaminer & mineraler i Moringa

Dig og din krop har virkelig meget at høste fra Moringa. Lige til højre kan du selv se hvordan disse fantastiske blade sammenlignes med andre sunde fødevarer, men det ender ikke her. Derudover indeholder pulveret 18 ud af alle 20 aminosyrer, herunder alle 9 essentielle; mineralerne magnesium og fosfor; D-vitamin og B3; plus β-caroten og flavonoider. Disse potente forbindelser samarbejder for at hjælpe med at puste nyt liv i dit helbred dybt indefra, og hjælper dig med at opnå en vital glød.

Moringa Kapsler & Pulver i samarbejde!

Bio Spirulina Algae Tabletter

Rene Moringakapsler
Du finder kraftfulde 1000 mg i hver kapsel, en præcist afmålt, markedsførende styrke. En let, praktisk form, perfekt til travle personer der leder efter noget der passer perfekt ind i deres livsstil og ikke kræver afmåling. Tag en kapsel op til 3 gange dagligt, sammen med et glas vand.

Super Spirulina Powder

Super Moringapulver
Moringablade i pulverform er utrolig alsidigt og fleksibelt og er perfekt for sundhedsentusiaster der nyder at eksperimentere med forskellige opskrifter. Med en smag der kan sammenlignes med spinat, vil du måske specielt nyde at komme det i ’grønne’ smoothies og salte retter. Vi anbefaler at bruge 1 ske per portion, op til 3 gange om dagen.

Kapselingredienser

Aktive ingredienser: Moringa tepulver, B6-Vitamin (Pyridoxin).

Kapselskal: Vegetarisk cellulose.

Kapselanvendelse

Med kun to aktive ingredienser, er Rene Moringakapsler fri for skadelige kemikalier og er Veganer- og vegetarvenlige. Dog, bør du kigge den fulde ingrediensliste igennem, for personlige allergier. Som med ethvert andet nyt tilskud, anbefaler vi at du læser den fulde ingrediensliste for mulige allergier, og konsulterer en professionel hvis du tager nogen form for medicin, er gravid eller ammer. Vi har ikke til hensigt at dette produkt indtages af folk under 18.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk 5

95% baseret på 4 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Poulsen her.. nu skal jeg fortælle jer. Jeg købte denne produktpakke for et stykke tid siden, fordi jeg ønskede som veganer at være endnu mere sund og stå til side for de stakkels dyr der oplever tortur, men jeg havde håbet på at der var en større effekt ved produkterne også nu hvor jeg har købte både pulver og kapslerne. Ellers synes jeg hvertfald at pulveret er virkelig lækkert at tilsætte i mine morgen smoothies.

  HR Henrik R. P. weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Som vegetar er jeg glad for der findes sådanne produkter, fordi det er vigtigt at passe på dyrerne. Og med dette er jeg i stand til at opnå de mange fordele som kød ellers tilbyder, men der vil altid være en udvej selvom man er vegetar eller veganer!

  LE Lars E. Larsen weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg valgte at tjekke disse produkter ud efter jeg blev anbefalet af min veninde, som havde prøvet at tage begge produkter i en længere periode. Det har vist sig at have en god effekt, fordi jeg kan mærke jeg føler mig meget mere sund og har mere energi om morgenen

  IM Inge-Lise M. Mikkelsen weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Er glad for I har lavet en pakke med begge produkter og så med en rabat

  GL Georg Larsen weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

*Resultater kan variere fra person til person