Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

MYPROTEIN – Instant Oats™

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

MYPROTEIN – Instant Oats™ i pulver form er en fantastisk kilde til lavt GI (Glykæmisk Indeks) kulhydrater, som langsomt frigiver energi, hvilket gør det til en sund og effektiv energikilde. Denne udgave af langsomme kulhydrater supplerer med energi over en lang periode med effektiv vedvarende effekt, så du kan holde dig frisk i længere tid. Med både chokolade smag og uden smag kan du få MYPROTEIN – Instant Oats™ som en bekvem form for langsom frigivende energi, der er perfekt og nem at blande med din almindelige shaker.

 • Lavt glykæmisk indeks
 • Langsom optagelige og sunde kulhydrater
 • Reducerer kolesteroltallet
 • Giver vedvarende og effektiv energi
 • Øger mental koncentration
 • Forsinker optagelsen af sukker
 • Forbedrer restitution efter træning
 • Optimerer muskelvækst
 • Velegnet til vegetarer og veganere

MYPROTEIN – Instant Oats™ er et naturligt kosttilskud lavet direkte fra havre, hvorefter det er malet til fint naturligt pulver, der gør det ekstra nemt at indtage med vand, mælk, yoghurt eller andet. Denne kornsort har mange gavnlige egenskaber for kroppen og generel sundhed. Dette havre pulver har mange nyttige egenskaber til personer i alle aldre ligegyldigt om man er på diæt eller ej. Udover at være godt for helbredet medvirker MYPROTEIN – Instant Oats™ til at forebygge visse sygdomme. Med oprindelse fra Skotland er MYPROTEIN – Instant Oats™ pulver er en god kilde til sunde kulhydrater, der frigives langsomt i kroppen for vedvarende energi.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her
myprotein og vægttab

Hurtige og langsomme kulhydrater

I daglig tale taler man typisk om både sunde og usunde kulhydrater, som handler om hurtige og langsomme optagelige kulhydrater i forbindelse med evnen til at få sukker til at blive optaget i blodet. Usunde hurtige kulhydrater omdannes hurtigere til sukker i blodet, og netop derfor skal man undgå disse, hvis man søger sunde kulhydrater og vedvarende energi. Disse findes i f.eks. lyst brød, og har ingen god effekt på hverken energi niveau eller generelt for kroppens sundhed. Herudover øges insulin produktion ved indtagelse af mange hurtige optagende kulhydrater, hvilket kan være skadeligt på længere sigt. De sunde langsom optagende kulhydrater optager sukker langsommere i blodet og er generelt at foretrække, hvis man søger vedvarende energi og et sundt helbred. Udover dette så giver langsomme kulhydrater en meget længere mæthed således, at du spiser mindre. Typisk findes der en smule mere kalorier i fødevarer med langsomme kulhydrater men har tværtimod typisk et højere indhold af fibre. Derudover er det blevet bevist, at disse havre reducerer kolesterol i blodet samt bidrager til opretholdelse af normal hjernefunktion. Med sine mange fordele er der ingen tvivl om, at langsomme kulhydrater er bedre på alle punkter og især på en diæt.

FORDELENE VED INSTANT OATS - MYPROTEIN

Sunde kulhydrater med lavt glykæmisk indeks.

Giver vedvarende energi og bedre koncentration.

Vedligeholder et sundt helbred og forebygger sygedomme.

Højt fiber indhold.

HVEM KAN BRUGE INSTANT OATS?

MYPROTEIN – Instant Oats™ er ideel for dem, der ønsker at enten øge deres indtag af sunde kulhydrater i løbet af dagen. For personer som søger en længere mæthedsfornemmelse for at undgå overspisning, snacks eller søde sager i løbet af dagen. MYPROTEIN – Instant Oats™ bruges også af sportsfolk, fordi det er meget let at drikke i en shaker før eller efter træning. Derudover har produktet længe været kendt for at have et højt proteinindhold, som hjælper til muskelvækst.

Ingredienserne i MYPROTEIN – Instant Oats™

 • Der er to forskellige varianter MYPROTEIN – Instant Oats™.
 • Uden smag: 100% havre pulver.
 • Chokolade: 91% havre pulver, kakaopulver, aromastoffer og sødemiddel.
 • Havre er en kornsort, der indeholder gluten.

Dosering

Drik den pulveriserede havregryn om morgenen for at starte dagen på bedste vis. For at MYPROTEIN – Instant Oats™ skal bidrage bedst muligt til muskelrestitution efter træning ved at fylde musklernes glykogenlagre anbefaler vi at tilsætte 2 ⅓ store scoops (100 g) i 150-250 ml vand, mælk eller andet i en shaker. I forbindelse med træning bør det indtages senest 4 timers efter træning. Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette pulver bør ikke erstatte men supplere en sund og afbalanceret kost og til regelmæssig fysisk aktivitet.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 731 )

 • * Troede ikke man kunne få så sund morgenmad, der er ideelt for min træning. Smager virkelig godt
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev