Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

New nordic

Juster din søgning

Denne producent er drevet af et ønske om forandring og vision til at drage fordel af de fantastiske effekter naturen kan bringe til folk. New Nordic leverer banebrydende produktinnovation, som forøger folks livsglæde- og kvalitet.
Denne producent er drevet af et ønske om forandring og vision til at drage fordel af de fantastiske effekter naturen kan bringe til folk. New Nordic leverer banebrydende produktinnovation, som forøger folks livsglæde- og kvalitet.

25 års vitalitet

Siden 1990 har New Nordic tænkt anderledes, og stræbet efter at være innovative og udvikle nye urte tabletter, som styrker vitalitet og bekæmpe aldersrelaterede sundhedsproblemer. Selskabet har været banebrydende anvendelse af plante- molekyler til at aktivere krops og vitalitets processer i din kroppens celler.

Hemmeligheden er at levere ernæring, som vender på bestemte celler i kroppen, øjne eller dine hjerneceller, til at være mere aktiv. Brugere har lært at kigge efter New Nordics tabletter i sundhedsbutikker og apoteker. Emballagen kommer i mange forskellige tiltalende farver afhængigt af sundhedseffekt og art af vitalitet de bringer, men de har alle én ting til fælles, sølvtræet, som er virksomhedens logo. Dag for dag oplever et stigende antal mennesker fordelene ved virksomhedens tabletter.

I dag findes millioner af loyale forbrugere i mere end 30 lande over hele verden, fra Kina i øst til USA i vest, som bruger en eller flere af New Nordics tabletter som en del af deres daglige sundhedsrutine

Hos New Nordic er de innovative og tænker anderledes. De har en fremragende knowhow på området, og de søger konstant efter at finde nye plante molekyler, der ikke kun kan levere ernæring, men også aktiverer processer i kroppen. Virksomhedens forskere lægger en stor indsats i at følge og forstå den seneste videnskabelige forskning og de indleder deres egen forskning som en platform for udvikling af nye produkter.

Opkaldet fra apoteket

En dag ringer direktøren fra den største apotek kæde i verden og var nysgerrig og spurgte direktøren for New Nordic: "Hvis du har en hårtablet i dit produkt sortiment i Skandinavien, der virker, vil vi gerne se nærmere på det". Hvorfor ville sådan en apotek kæde sælge en tablet fremstillet af et selskab på den anden side af Atlanten, når der er så mange producenter af helseprodukter i USA?

Hos New Nordic i Sverige, har de en ægte kærlighed til naturen og en passion for at udvikle mere effektive sundhedsprodukter. Er det altid nødvendigt at blive bremset af ømme led og muskler eller simpel mangel på energi? Det mener man ikke i virksomheden.

De er fast besluttede på at gøre noget ved det, og løsningen er overalt omkring os. Fra den første dag i erhvervslivet, har grundlæggerne af New Nordic været banebrydende i sundheds industrien. I virksomheden har man stor respekt for de gamle undersøgelser, erfaringer og traditioner i henhold til ingredienser. De ved, at de reelle fremskridt ligger i videnskabelig forskning. Den globale interesse for naturmedicin accelererer dag for dag og fantastiske funktionelle og medicinske effekter er opdages ofte. Naturen er faktisk meget kraftfuld.

Produktion og forskning

New Nordic får deres råvarer fra alle hjørner af verden, hvor deres ingredienser har de bedste betingelser for den bedste dyrkning. De friske urter er nøje udvalgt og behandlet for at bevare de ønskede gavnlige plantemolekyler, man har brug for i deres tabletter til at få dem til at arbejde effektivt.

Alle produkter fra New Nordic er fremstillet og pakket under farmaceutisk kontrol i topmoderne fabrikker i Sverige og Danmark. Virksomheden er førende inden for naturlige produkter i flere kategorier. Din garanti for et produkt af høj kvalitet baseret på den nyeste videnskabelige forskning. Et produkt der virker.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Tilmeld
nyhedsbrev