• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskytter hos os

Ortte Tea Scrub for Dry Skin

200g | Body scrub

Örtte

129 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Örtte Natural™ Teatox Body Scrub – New start, new you! er en unik body scrub. Denne scrub kan hjælpe dig med at slippe af med meget tør hud. Desuden er den godt til at hjælpe med at reducere kløe og udslæt på følsom, tør & afskallet hud. Den kan øge produktionen af kollagen, hvilket kan tilføre en lækker blødgørende effekt samt kan bekæmpe strækmærker.

 • Hjælper effektivt mod tør hud
 • 100% naturlige ingredienser
 • Kan øge produktionen af kollagen
 • Kan virke foryngende på huden
 • Indeholder naturlige og gavnlige ingredienser
 • Kan virke eksfolierende og kan fjerne døde hudceller
 • Kan reducere strækmærker

Du kan opnå et blødere dig med Örtte Natural™ Teatox Body Scrub – New start, new you!. Den ultra fine body scrub er rig på unikke ingredienser, som er specielt sammensat for dig, som vil være fri for tør hud. Ingredienserne er samlet fra hele verden.

Læs mere
Type: Body Scrub
Størrelse: 200 g
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Örtte Natural™- New start, new you?

Denne skønne body scrub er 100% naturlig og sammensat af naturens reneste og mest eksklusive olier, som kan gå ind og rense huden i dybden. Örtte Natural™ Teatox Body Scrub – New start, new you! ! er en eksfolierende body scrub, som er designet til at kunne fjerne døde hudceller, snavs, bakterier og toksiner i hudlaget. De æteriske olier kan berolige og fugte huden. Hvis du har tendens til at have tør hud vil du opleve, at denne body scrub kan være helt perfekt til din hud. Ingredienserne kan absorberes hurtigt i huden og endnu bedre er, at de kan på fugten længere. Oplev en gennemfugtet hud, en blødere og renere hud end nogensinde før!

Örtte Natural™ New start, new you! er en body scrub, som kan genopbygge hudens kollagen produktion og fugtbalance. De aktive ingredienser kan hjælpe kroppen med at slippe af med døde hudlag og kan efterlade en tør hud gennemfugtet, jævn og glødende!

Hvad er ingredienserne i Örtte Natural™ Teatox Body Scrub – New start, new you?

Alle ingredienserne er 100% naturlige og rene, aktive ingredienser. Du kan skabe et blødere dig med denne professionelle body scrub mod tør hud.

grøn te
Grøn te
Må siges at være noget af en antioxidantbombe, som beskytter huden mod frie radikaler.
flager af havsalt
Flager af havsalt
Havsalt indeholder cirka 60 forskellige mineraler, som gavner din hud på effektiv og naturlig vis.
avocado
Avocado
Frugten indeholder omega-9, som gavner huden. Avocado kan dæmpe rødme samt reparere skadede hudceller.
Uraffineret sukker
Uraffineret rørsukker kan blødgøre og rense huden, så den føles lækker og velplejet.
honning
Honning
I modsætning til raffineret sukker virker honning antiinflammatorisk. Dvs. at den dræber infektioner.
olivenolie
Olivenolie
Olivenolie renser, styrker og fugter huden pga. de mange antioxidanter .
ricinusolie
Ricinusolie
icinusolie besidder en fugtgivende effekt og renser porerne i huden på bedste vis.
jojobaolie
Jojobaolie
Jojobaolie har også en blødgørende effekt og hjælper mod tilstoppede hårsække samt akne.

Hvorfor skal jeg købe Örtte Natural™ New start, new you?

Du skal vælge dennne body scrub, hvis du har problemer med sensitiv, irriteret, følsom eller tør hud. Produktet er helt fantastisk til hud, som er udsat for nogle former for udslæt, eksem, appelsinhud, tidlige aldringstegn, solskader eller pigmentfejl. Örtte Natural™ New start, new you! er utroligt fugtgivende, og du kan opleve en følelse af renhed, velvære og blødhed allerede efter første, du bruger den.

Anvendelse af denne body scrub

Denne Body Scrub er ekstremt nemt at bruge! Du kan tage den med i badet eller påføre den under din morgenrutine. Se med her, hvis du er i tvivl om hvordan du bruger den:

Fugt din krop i ca. 2 minutter (enten i badet eller med en våd klud)..

Tag nu en lille håndfuld af din body scrub og gnid det ind i huden med bløde, cirkulære bevægelser med hænderne. Lad den virke i 5-10 minutter.

Skyl din krop grundigt og tør den. Voila! Din hud er renere og blødere end nogensinde før.

Det anbefales, at du bruger produktet 2-3 gange om ugen for den bedste effekt.

Luk posen med din body scrub efter du har brugt den, så den ikke tørrer ud. Endvidere bør du opbevare din Örtte Natural™ Body Scrub til tør hud et køligt og tørt sted væk fra direkte sollys

Kan alle bruge denne body scrub?

Örtte Natural™ New start, new you! kan anvendes af alle, men denne er specielt designet til følsom og tør hud. Læs ingredienserne igennem før brug for at finde den body Scrub som passer bedst din hud og dine behov.

Hvad er forskellen på de forskellige Örtte Natural™ Body Scrubs?

clean me up

Örtte Natural™ Clean me up er særdeles effektiv mod akne og uren hud. Den arbejder dybt nede i hudens lag, hvor den kan reducere sebumproduktionen og fremme hudens kollagenproduktion, som kan hjælpe med at bekæmpe din irriterede hud og hudlidelser som eksem, akne og psoriasis. Ved brug af produktet får du en langt mere velplejet hud.

new start new you

Örtte Natural™ New start, new you er oplagt til behandling af tør hud, da den lindrer kløe, udslæt samt skællende hud. Scrubben kan øge den naturlige produktion af kollagen og stimulere cellereparationen, der resulterer i en blødere og mere velplejet hud. Den kan også reducere eventuelle strækmærker. En dejlig blød og strålende hud er ikke noget uvant resultat efter brug.

scrub me tender

Örtte Natural™ Scrub me tender er effektiv mod appelsinhud. Den er fyldt med 100% naturlige ingredienser, der kan give dig en ren, blød og flot hud uden strækmærker og cellulite (der er et andet ord for appelsinhud). Body scrubben hjælper på at stimulere celledannelsen, hvilket medfører, at du kan få en fast og glat hud med den.

body scrub banner