Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Creadrene Tabletter 5000mg 90 Tabletter | Kreatin tilskud

329 kr.

Newton Everett Creadrene 5000mg Kreatin trænings tilskud indeholder hele 3 forskellige keratin former. Med dette ene kreatin tilskud får du altså både CREATINE MONOHYDRATE, CREATINE PYRUVATE og CREATINE PHOSPHATE.

Dette kreatin trænings tilskud er et af de mest effektive kreatin formularer på markedet. Newton Everett giver dig muligheden for at tage din kreatin tilskud hurtigere og lettere end nogensinde før!

 • Indeholder 5000mg kreatin
 • Giver øget muskelmasse
 • Kan give dig mere energi
 • Reducere restitutionstiden efter styrketræning
 • Giver dig en forbedret ydeevne
 • Indeholder 3 former for kreatin
 • Giver dig muligheden for en større muskelopbygning
 • Indeholder 90 tabletter
 • Et af de mest effektive kreatin tilskud på markedet
 • Naturlig trænings tilskud

Newton Everett Creadrene 5000mg Kreatin trænings tilskud kan hjælpe dig med at få mere ud af din træning. De 3 former for kreatin tilskud har hver deres fordel og hjælper dig med at øge din muskelmasse og reducere restitutionstiden efter styrketræning.

Vi sender til hele Europa.

Læs mere
Type: Tabletter
Indhold: 90
Dosering: 3 tabletter om dagen
Behandlingsvarighed: 30 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er kreatin?

Kreatin er et naturligt stof som dannes i vores krop ved hjælp as aminosyrer. Kreatin bindes til et fosfat og omdannes til et kreatinfosfat.

Kreatin fungerer som en lille, men hurtigt tilgængeligt energilager i vores muskelceller.

Kreatin tilskud er kendt i trænings verden som et kosttilskud der kan fremme din træning, muskelopbygning og reducere restitutionstiden efter styrketræning.

Kreatin dannes altså naturligt i kroppen, men kan også optages igennem spisning af kød og fisk. Niveauet af kreatin har stor betydning for vores evne til at udføre kortvarigt men intensivt arbejde.

Kreatin er ikke et vitamin, mineral, urt, eller steroider. Kreatin findes nemlig naturligt i det menneskelige legeme og i de fleste dyr. Det er indholdet til næsten 95% af musklerne i kroppen.Hvordan virker det?

De tre forskellige former for kreatin har hver deres fordel for din krop. Til sammen hjælper de dig med at give dig en øget muskelmasse og støtter dig under din træning.

For at få store muskler, så er kreatin yderst vigtigt!

Kreatin fungerer kreatin som en byggesten for kroppen under dine musklers vækst. For at får det bedste ud af din træning kan disse kreatin tabletter støtte og hjælpe dig til større muskler.
CREATINE MONOHYDRATE 4800mg

Creatine Monohydrate også kendt som Kreatinmonohydrat produceres naturligt i kroppen og er afgørende for fremstillingen af Adenosine Triphosphate også kendt som Adenosintriphosphat (ATP). ATP anvendes af muskelfibrene under fysisk træning. Når eller hvis din krops ATP-niveauer er tomme bliver dine muskler trætte og niveauet af mælkesyre stiger. Når du supplerer din krop med Creatine Monohydrate og hele 4800mg af dem, så hjælper du din krops muskelvæv og bidrager derved til et øget udholdenhed og en reducering af din restitutionstid efter træning.

CREATINE PYRUVATE 190mg

Creatine Pyruvate også bedre kendt som Kreatin Pyruvat. Newton Everett indeholder hele 190mg af dette kreatin. Denne form for kreatin bliver bundet til en saltsyren nede i maven og derefter bliver stofferne opdelt i deres ioniske former, som tillader at kreatinen let kan absorberes i blodstrømmen. Fordi den ioniske form af kreatin ikke behøves at blive behandlet af leveren, kan meget en dose af Creatine Pyruvate svare til 5-6 gange så meget!

CREATINE PHOSPHATE 10mg

Creatine Phosphate er bedre kendt som Kreatinphosphat. Dette stof er yderst koncerteret og derfor er der ”kun” 10mg i Newton Everett tilskuddet. Creatine Phosphate er direkte forbundet og opfylder stoffet Adenosine Triphosphate også kendt som Adenosintriphosphat (ATP). ATP giver energi ved at frigive sine fosfat molekyler.

Ud over at levere mere energi til kroppen bruger kroppen også dette tilskud som en ”buffer”, som hjælper med at øge din muskelmasse under træning.

Hvordan tager jeg Newton Everett Creadrene?

Tag blot 3 tabletter om dagen 1 time før træning med juice eller andre drikkevarer med et højt indhold af kulhydrat. Grunden til, at det anbefales at tage Newton Everett Creadrene i forbindelse med et glas juice med mange kulhydrater er, at et kulhydrat rigt væske bliver hurtigt optaget i maven og sammen med dine tabletter bliver disse derfor også optaget af kroppen hurtigere.

Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 6 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.18% baseret på 733 )

 • * Dejligt med et tilskud i pilleform så jeg slipper for at bøvle med pulver og drikkelse
 • * Hurtigt leverening En god hjemme side, og meget hurtig levering. Alt var som det skulle være. giver 5 stjerner da alt gik som det skulle
 • * Mega god Anden gang, meget let og virker.
 • * Super god service Super god service og levering
 • * Super godt Varen kom før lovet tid!! Fantastisk! Produktet virker.. Perfekt
 • * hurtig og korrekt sagsbehandling
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev