• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Nytårsforsæt Combo Pakker

Nytårsforsæt Combo Pakker

Et nyt år er begyndt og julen og nytårsaften er overstået, så det er tid til at tale om nytårsforsæt; de mål du sætter lige så snart et nyt år begynder. Og disse mål handler typisk om vægten

Undersøgelser er foretaget baseret på 1000 personers primære mål efter nytåret, og resultaterne er:

ønsker at tabe vægt
ønsker at motionere mere
ønsker at spise sundere

Det er altid godt at sætte mål, men det er en anden ting at opnå dem. Undersøgelser viser at 57 % vælger at droppe deres mål inden for en måned! Vi har taget alt dette i betragtning og med vores ekspertise og erfaring, har vi sammensat tre unikke kosttilskud-programmer skræddersyet til dig, så du kan opnå dine mål.

De bedste tips til at få mest ud af dine nytårsforsæt

WeightWorlds bedste tip til at forhindre fiasko - Ikke gør det for nemt -

Når det kommer til at sætte mål, er det en god idé at forestille sig hvordan målet ser ud før du sætter det, fordi hvordan kan du forvente dig at ramme målet når du ikke kan forestille dig det? Du vil gerne vægt? Men hvor meget? Hvornår? Hvilket sted på kroppen? Hvordan? Disse spørgsmål bør du stille dig selv, så du har en bedre idé om, hvordan det foregår og hvad du arbejder dig hen imod.

WeightWorlds andenbedste tip til at forhindre fiasko - Ikke gør det alene

Når du gerne vil tabe vægt i forbindelse med et nytårsforsæt, er det vigtigt at forstå vigtigheden i samarbejde og fælles støtte. Kender du en, som også har planlagt at tabe vægt i det nye år? Prøv at gå på kompromis med dem og start en rutine. Det kan gøre træning mere sjovt, fordi I kan motivere hinanden.

WeightWorlds tredjebedste tip til at forhindre fiasko - Lav en plan -

Når det særligt angår at nedsætte appetitten ved at ændre i kosten, er det vigtigt at have en plan og kortvarige opnåelige mål. Benjamin Franklin sagde engang: "by failing to prepare, you are preparing to fail," hvilket betyder på dansk, at hvis du ikke forbedreder dig, er du allerede forbedret på en fiasko. Med det sagt står du bedre, hvis du har lagt en plan til succes.