Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Organic Coconut Mel 450g Mel | Økologisk kokosfibermel

Af: Diet-Food

49 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Økologisk kokosfibermel er på det seneste blevet mere og mere populær, hvilket er sket på baggrund af indholdet. Det indeholder nemlig kun halvt så mange kalorier, mere end 15 gange så mange kostfibre og dobbelt så meget protein, som andre melsorter.

  • Rig på kostfibre
  • Højt indhold af protein
  • Meget lavt indhold af kulhydrater og kalorier
  • Helt naturlig og økologisk
  • Sundt alternativ til almindelige former for mel
  • Perfekt til folk der er i gang med LCHF-diæten

Fint kokosmel er et naturprodukt, som er baseret på kokos. Den pressede og tørrede kokos males, og slutproduktet er fint og sundt mel, som kan anvendes i madlavningen samt til bagning i stedet for almindelig mel. Herved kan man skære ned på kulhydraterne og kalorierne. På baggrund af det høje niveau af kostfibre forhøjer kokosfibermel ikke dit blodsukker i så høj grad som ved almindeligt hvedemel.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er kokosfibermel?

Økologisk kokosfibermel bliver lavet ved at presse olien ud af kokoskødet, hvorefter det tørres og så finmales til fint mel. Udover at have et gavnligt næringsindhold så er denne fine type kokosmel også både glutenfri og hvedefri. Fordelen ved et højt niveau af kostfibre er, at de er med til at holde maven i gang og samtidig holde dit tarmsystem sundt og velfungerende.

Hvilke fordele er der ved kokosfibermel?

Kokosmel er som bekendt blevet det helt store nye fænomen inden for melsorter. Dette skyldes et utroligt lavt kulhydratindhold samt et højt niveau af protein og kostfibre. Faktisk så indeholder kokosfibermel kun halvt så mange kalorier, dobbelt så meget protein og mere end 15 gange så mange kostfibre, som andre melsorter. Dette næringsindhold er i særdeleshed noget, som gør dette produkt attraktivt og brugbart for folk, der er i færd med LCHF-diæten. Endvidere bidrager det høje niveau af kostfibre som sagt med at holde tarmsystemet velfungerende. Proteinindholdet bidrager også fortrinligt til din træning og muskelopbygning.

Anvendelse

Det høje indhold af gavnlige kostfibre gør, at massen kan virke tung, og du bør derfor overveje at bruge mere væske end foreskrevet, hvis du vil gøre brug af kokosfibermel i din bagning.

Når du laver mad eller bager, kan du erstatte op mod 25% af det almindelige mel med kokosmel, uden det ændrer på det færdige produkt. Du kan naturligvis også helt skifte meltype, men forvent da et anderledes slutprodukt.

Hvor købes kokosfibermel?

Du kan købe det økologiske produkt lige her på WeightWorld, hvor du ud over en god pris også er garanteret en tryg indkøbsoplevelse, da vi er en e-mærket webshop. Du kan derfor også være sikker på, at du modtager dine varer, og at der kun trækkes penge for det, som du betaler for. Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice over e-mail, telefon eller live chat mandag til fredag kl. 10-18.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

  • * Smager rigtig fint og så er det ovenikøbet sundt. Bruger det hver gang jeg bager.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev