• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Örtte Natural™ - Kombipack

Combo
499 kr.
658 kr.
Du sparer:  159 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Örtte Natural™ - Kombipack består af vores to detox te, som kan hjælpe dig med detox og vægttab. Denne kombinationspakke med vores to populære produkter kan være en kraftfuld løsning på en komplet detox og slanke kur. Vores te indeholder stærke naturlige ingredienser med egenskaber, der effektivt kan øge forbrændingen, fremme stofskiftet og udrense kroppen for affaldsstoffer samt toksiner.

 • Spar 30% på kombipack
 • Kraftfuld detox og slanke te i én
 • Kan øge kroppens energiniveau
 • Indeholder store mængder antioxidanter
 • Kan øge fedtforbrændingen og stofskiftet
 • Kan afgifte kroppen for affaldsstoffer
 • Indeholder kun naturlige ingredienser
 • Uden tilsatte tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler

Kombinationen af vores kraftfulde te er intet andet end naturlige ingredienser, som byder på adskillige effekter. Disse er ikke tilfælde eller uden længere undersøgelse. Alle vores ingredienser er nøje udvalgt og er specielt udvalgt efter geografisk oprindelse, styrke samt mængde, der er evalueret med sundhedseksperter.

Indholdet i slanke te og detox teen er skabt med formålet om at kunne øge et vægttab effektivt samt udrense kroppen. Selvom Örtte Natural™ har kraftfulde effekter, så har man bevaret en fantastisk smag

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Örtte Natural™ - ikke bare almindelig te

Kombinationen af ingredienser og den nøje udvalgte dosering af hver enkelt ingrediens er vigtig. Derfor er ingredienserne i morgen og aften teen i både vores Detox tea og Skinny tea helt unikke. Du kan sætte din lid til effekten af vores – ikke bare almindelig te – og glemme alt, hvad du kender til ordinær te.

Anvendelse

Det er ganske nemt og bekvemt at gå på detox og slanke kur derhjemme med vores te, der er allerede er doseret i teposer til både morgen og aften. Der hører i alt 28 morgen teposer og 14 aftens teposer med til begge produkter. Det betyder, at morgen teen skal drikkes hver morgen i forløbet og aften teen hver anden aften. Teposerne skal trække i 5 minutter i en kop med kogende vand inden den fjernes og er drikkeklar.

Vi anbefaler at man begynder forløbet med Örtte Natural™ Detox tea, og når forløbet på de 28 dage er afsluttet kan man begynde forløbet med Örtte Natural™ Skinny tea. Ved at gøre det på denne måde sikrer man, at kroppen først afgiftes og udrenses fuldstændigt inden kroppen ernæres for de fedtforbrændende og stofskifte fremmende egenskaber. Efter en detox kur kan kroppen optage de naturlige ingredienser meget mere effektiv, og derfor vil denne anvendelse metode være bedst.