• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Örtte Tea Bundle

Skinny Tea & Detox Tea
Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Örtte Tea Bundle er en sjov og lækker måde at passe på din krop og den giver dig alt hvad du behøver for at hjælpe med at rense kroppen og fremme din vægtstyring. Den indeholder Örtte Detox Tea og Skinny Tea, der begge giver et komplet 28 dages program bestående af morgen- og aftente, der imødekommer kroppens særlige behov på alle tidspunkter af dagen.

 • Indeholder en detox te og en slankende te
 • Med morgen- og aftente
 • Helt naturlige ingredienser
 • Lækker og behagelig
 • Aromatisk urtete
 • Velegnet til veganere og vegetarer

Det der gør Örtte te så godt, er ikke bare at de er en velsmagende og sjov måde at være sund på, de er også lavet med en lang række naturlige ingredienser der kan give nogle fantastiske fordele for kroppen. Disse er alle sammen kombineret i en praktisk tepose, så for at få alt det gode er alt hvad du behøver at gøre bare at drikke te!

Örtte Tea Bundle

Denne pakke indeholder både slankende og detox te og er derfor alt hvad du behøver for at nyde Örtte te serien! Disse er to af mærkets mest solgte produkter og er designet til at sørge for at det er sjovt og lækkert at passe på din krop. Den slankende te er lavet med nogle af de bedste naturlige planter på markedet, alt sammen indeholdt i en enkel te! Den indeholder en livlig blanding af ingredienser, der hver især er udvalgt for deres specielle egenskaber. Dette omfatter energigivende grøn te, sød kanel, nærende goji bær og boghvede samt psyllium husk for at hjælpe på fordøjelsen.

Tilsvarende indeholder detox teen også naturlige ingredienser, men de er valgt mere specifikt som hjælp til udrensning. Mens andre velkendte detox-metoder ofte indbefatter flere indtag af juice eller andre skøre brygge er Detox Tea fra Örtte enkel, men stadig velsmagende! Den kombinerer et unikt udvalg af ingredienser der hjælper kroppens sundhed. Dette omfatter beroligende kamille og lavendel, forfriskende grøn og hvid te, nærende goji bær og hyben samt dværgæble og mælkebøtte for fordøjelsen.

Hvorfor er der forskellige slags te til morgen og aften?

De to typer te arbejder altid for enten at rense kroppen eller at fremme vægtstyring, men der er nogle ingredienser der er specielt udvalgt til brug enten om morgenen eller aftenen. Dette skyldes at vores krop har forskellige behov på forskellige tidspunkter. Morgenteerne er designet til at hjælpe med at vække dig og give dig den motivation og drivkraft du har brug for til at starte dagen. Aftenteerne er derimod designet til at være mere beroligende og aromatiske for at hjælpe dig med at slappe af og gøre dig klar til en god nats søvn.

Komplet ingrediensliste

Detox Tea

Morgente - Grøn te, Pebermynteblad, Gojibær, Hyben Nældeblad, Dværgæble

Aftente - Lavendel, Kamille, Hvid te, Grøn te, Rosenrod, Mælkebøtteblad

Skinny Tea

Morgente - Grøn te, Lotusblad, Limeblad, Mælkebøtteblad, Boghvede, Gojibær

Aftente - Morbær, Hyben, Lotusblad, Limeblad, Psyllium Husk, Kanel, Senna-blad

Brugsanvisning

Det er super nemt at lave dine Örtte te! Du skal bare tage en tepose, putte den i dit yndlingskrus eller rejsetermokande og derefter tilsætte næsten kogende vand. Vi anbefaler at lade teposen trække i ca. 5 minutter for at få den bedste effekt og smag. Hvis du har lyst kan du også tilføje et velsmagende twist til din te med tilsætning af citron, kanel eller honning. Drik hver dag 1 morgente og hver anden dag 1 aftente. Vi foreslår ikke at bruge både Detox Tea og Skinny Tea på samme tid, men at afslutte et 28 dages program inden du starter det næste. Det er dog helt op til dig, hvilken te du starter med og hvor lang tids pause du tager mellem hvert program.

Gode råd

Begge te i denne pakke er lavet med naturlige ingredienser og er sikre at drikke. Hvis du ikke har brugt nogen af disse teer før, anbefaler vi at læse hele ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergener. Hvis du er gravid, ammer eller tager medicin, skal du spørge din læge til råds før brug. Dette produkt er ikke beregnet til personer under 18 år.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk 4.5

92.5% baseret på 8 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Nu skal i høre! God service, levering fungerer fint når jeg bor i DK! Og har været glad for teen.

  KW

 • Det har været lækkert at få udrenset min krop :)

  JO

 • Jeg er stadig igang med Detox kuren. Men den gør mig glad. Er ikke så oppustet og har fået mere energi. Samt har jeg slet ikke trang til søde sager. Glæder mig helt vildt til at skulle igang med skinny te.

  ME

 • Den har en fantastisk smag, og virkningen er god

  LG

 • Produktet virker godt, men forsendelse og kontakt er virkelig ringe. Først fik jeg ikke oprindelig bestilling, så ville de gensende, men dao har ikke registreret forsendelsen. Nu der gået 14 dage de lover 2-5 hverdage.

  AC

 • God mild smag. Personligt måtte den godt være kraftigere af smag. Kun drukket det en uge iforhold til at skulle udtale om effekt ....

  J

 • Jeg synes at de to Örtte (Skinny og Detox) var dyre hver for sig så rigtig dejligt at I har lavet denne her kombipakke da jeg vildt gerne ville prøve dem - 10 dage inde og jeg nyder enhver kop

  H

 • Super besparelse på to skønne te. Stor fan

  B

*Resultater kan variere fra person til person