Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Ortte Natural™

Juster din søgning

Hos Örtte Natural™ er alt, hvad man gør fokuseret om visionen om at fremme en sund livsstil, en der er velafbalanceret og en vores kunder elsker og nyder at være en del af. Alle produkter er naturlige og uden konserveringsmidler og er lavet til at hjælpe dig forbedre sundhed, ernæring og vægttab.
Hos Örtte Natural™ er alt, hvad man gør fokuseret om visionen om at fremme en sund livsstil, en der er velafbalanceret og en vores kunder elsker og nyder at være en del af. Alle produkter er naturlige og uden konserveringsmidler og er lavet til at hjælpe dig forbedre sundhed, ernæring og vægttab.
Vis som
Sorter efter

Örtte Natural™

Örtte Natural™ elsker naturlige fordele af urter, men man bemærkede, at markedet manglede specialiserede urtete med specifikke formål. Vi har rejst i et år for at finde og samle forskellige urter fra forskellige kulturer og lande. Da vi blev tilfredse med alle ingredienserne, arbejdede vi med vores to forskellige detox te for at sikre, at vi ville skabe de perfekte detox te til dine behov.

Alle Örtte Natural™ ingredienser er håndplukket i anden høst om sommer månederne, hvilket betyder, at Örtte Natural™ plukker urterne i den periode, hvor de er er mest modne og koncentreret på sine næringsstoffer, så det fungerer bedre. Blandet til perfektion af eksperter der specialiserer sig i sundhed og vægttab. Örtte Natural™ er det ultimative detox og vægttab produkt.

Det mest almindelige spørgsmål vi får er, hvornår det er bedst at starte din detox. Det afhænger af dig og din kost og vigtigst af alt, hvordan du har det og føler. Hvis du har haft et par sene nætter og lidt for meget alkohol eller, hvis du føler dig træt og helt sløv eller, hvis du har svært ved at få ren hud og tabe vægt så sandsynligheden stor for at din krop skriger efter detox med Örtte.

Örtte Natural™ skabte detox te, da man ønskede mere end bare en normal detox te, som dem du kan finde på markedet. Örtte Natural™opfordrer vores kunder til at sammenligne vores detox te med vores konkurrenter, og resultaterne taler for sig selv. Örtte Natural™ bruger kun naturlige ingredienser, der stammer fra de bedste plantager verden over. Vores ingredienser er specielt udvalgt og blandet i præcise mængder for at skabe den perfekte blanding til det rette formål.

Sæt pris på dit helbred og prøv en af vores to 28 dages detox kur, hvorefter du vil du mærke en forskel. Alt det kræver er en te om morgenen og en om aftenen hver anden aften. Vi opfordrer til at føre en sund kost og regelmæssigt motion ved siden af for de bedste resultater.

Örtte Natural™ ingredienser

En fælles ingrediens i vores sortiment af detox te er grøn te. Grøn te øger stofskiftet, undertrykker appetitten og forbrænder kropsfedt. Örtte Natural™ grøn te er enestående, da det kommer fra en teplantage tæt på ækvator. Netop denne geografiske placering har vist sig at give det højeste antal af antioxidanter fra nogen anden grøn te. Vores grøn te har en høj koncentration af antioxidanter og tilføjer essentielle anti-inflammatoriske og virus bekæmpende egenskaber. Antioxidanter helbreder de skader, der kan være forårsaget af overskydende frie radikaler, som er overalt i vores krop. Vi udsættes for flere frie radikaler end nogensinde før på grund af forarbejdet mad, forurenet luft of vand og fra adskillige andre kilder, som skabes under oxidation. I og med at Örtte Natural™ har sine naturlig stærke ingredienser, betyder det, at vores te naturligt vil hjælpe dig med vægttab og med at udrense kroppen for affaldsstoffer og giftstoffer. Ved at udrense kroppen for disse vil øge kroppens helbred således, den kan arbejde nemmere og mere effektivt uden barrierer fra affaldsstoffer og giftstoffer. Disse stoffer gør, at kroppen har svære ved at optage sunde næringsstoffer og gør det derfor svært for kroppen at holde sig sund og rask. Det gør sig gældende både for huden, håret, negle og resten af kroppen. Ved at kroppen bliver bedre til at optage sunde næringsstoffer gør desuden et vægttab meget nemmere.

Örtte Natural™ bruger kun den fineste kvalitet håndplukkede grøn te kombineret med specielt fremskaffede urter plukket fra de bedste landbrugsejendomme og teplantager i hele verden. Vores Detox tea og Skinny tea er blevet skabt til et specielt formål af eksperter. Med hvert sit formål kommer hver sine ingredienser, som tilføjer sine unikker egenskaber. Blandingen af urter, udvælgelsen af ingredienser, deres geografiske oprindelse samt mængde og styrke er alle blevet taget i betragtning i skabelsen af Örtte Natural™ sammen med ernæringseksperter for at skabe de mest effektive detox te på markedet.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Tilmeld
nyhedsbrev