• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Skinny Coffee - 28 days

90g Pulver | Slanke kaffe

Örtte

249 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Örtte Natural™ Skinny Coffee er en original og unik blanding af naturlige ingredienser, der har vist sig at kunne fremskynde dit stofskifte, virke fedtforbrændende samt have ingredienser der kan virke appetitnedsættende. Desuden har Skinny Coffee vist sig at kunne give en mere ren og strålende hud. Örtte Natural™ Skinny Coffee er en kaffe, der har vendt om på vores forståelse for, hvad kaffe kan være i stand til. Med sine unikke ingredienser går denne kaffe ikke på kompromis med smagen, da en af ingredienserne er arabica-kaffe, som har en udsøgt og delikat smag.

 • Kan være medvirkende til at øge et vægttab
 • 100% naturlig kaffe
 • Kan pleje din hud og give den en mere strålende glød
 • Kan forbrænde fedt og øge stofskiftet
 • Kan give mere energi
 • Kan reducere oppustethed
 • Indeholder ingredienser, der kan virke appetitnedsættende
 • Smagen af kaffe bibeholdes pga. arabica-kaffe

Hvem ønsker ikke en kaffe, der kan give vægttab? Vores 28 dages vægttabsprogram fra Örtte Natural™ Skinny Coffee kan muligvis være løsningen for dig, som ønsker at give deres vægttab et ekstra skub på vejen. Skinny Coffee kan gøres enkel med naturlige ingredienser i en smagfuld kaffe.

Læs mere
Brand: Örtte
Behandlingsvarighed: 28 dage
Vægt: 90 g
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Örtte Natural™ Skinny Coffee - 90 gram

Örtte Natural™ Skinny Coffee med dens naturlige, sunde og effektive ingredienser kan drikkes af alle – alt fra professionelle sportsfolk, personlige trænere, modeller og fitness-entusiaster til studerende. For at opnå din drømmekrop må du starte indefra, og de udvendige resultater kan hjælpes på vej med denne grovmalede kaffe. Problemet med at skulle tænke over at skifte hele indkøbslisten og budgettet ud, som ved en traditionel kur, kan opstå for alle. Med Skinny Coffee Club kan du få en kaffe, hvis egenskaber kan give dig et ekstra boost.

Skønne fordele ved kaffe

 • Kan reducere fedtprocent og oppustethed
 • Kan udrense din krop for toksiner og affaldsstoffer
 • Kan fremskynde og øge et sundt stofskifte
 • Kan øge dit energiniveau
 • Kan have en antiaging/foryngende effekt på din hud
 • Kan virke appetitnedsættende
 • 100% naturlig

Örtte Natural™ Skinny Coffee kan blive din nye foretrukne kaffe fremadrettet, med den traditionelle kaffe smag, som drikkes af mange kaffefanatikere verden over.

Med denne kaffe kan man sige, at du kan gå fra en afhængighed til en sund afhængighed. Hvad er livet uden vores morgenritual, vores koffeinkick, vores smagfulde kop af gylden, mørk væske? Hvad der engang bare var din almindelige kop af nydelse er blevet vendt om til at være en kaffe fyldt med antioxidanter og superfoods, der kan bidrage til et vægttab og booste din energi. Vores naturlige, fedtforbrændende kaffe fra Örtte Natural™ er en nyopfundet metode til et eventuelt vægttab, som hjælper mange kvinder og mænd med deres slankekur.

Naturlige ingredienser

grønne kaffebønner
Økologiske grønne kaffebønner: Kendt for at omdanne fedt til energi for dine muskler, hvilket er ideelt for dig der træner og ideelt til en hurtig slankekur. Samtidig øger grønne kaffebønner dit stofskifte og dit energiniveau, så du motiveres til at få mere ud af din dag og eventuel træning.
chlorogensyre fra grønne kaffebønner
Chlorogensyre fra ekstrakten af grønne kaffebønner (10%): Chlorogensyre er en vigtig antioxidant, som har en essentiel effekt i processen, hvor kroppen forbrænder sukker, før det bliver omdannet til fedt i leveren, hvilket udgør en vigtig brik i en effektiv slankekur.
sibirisk ginseng
Sibirisk ginseng : Sibirisk ginseng siges at være særdeles nyttig til at styrke immunsystemet. Desuden forebygger det adskillige sygedomme, øger blodcirkulationen samt afhjælper mandlig og kvindelig infertilitet. Endvidere er det godt for hjertet og reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdomme.
l-carnitin
L-carnitin: L-carnitin er et vitamin, som på fordelagtig vis kan hjælpe kroppen med at konvertere fedtsyrer til energi, hvilket gør det oplagt til ethvert effektivt vægttab. Det er sågar vist i forsøg, at l-carnitin kan øge fedtforbrændingen (kilde: vitamindoktor.com). Styrker desuden også din hjertefunktion.
chlorella
Chlorella: Har et højt proteinindhold, sunde fedtsyrer, vitaminer og gavner din effektive slankekur ved at regulere hormoner, øge stofskiftet, forbedre omsætning af kalorier samt øge din energi – som skabt til en hurtig slankekur. Chlorella kan fjerne toksiner og er således vigtig i forbindelse med udrensning af kroppen.
matcha pulver rent
100% rent Matcha-pulver: Har et højt indhold af antioxidanter, aminosyrer (L-thiamin), vitaminer og mineraler, som alt sammen gavner immunforsvaret. Matcha-pulver har også en høj koncentration af koffein, der giver dig et energiboost, som gavner en effektiv slankekur.
økologisk arabicakaffe fra Etiopien
Økologisk arabica kaffe fra Etiopien: Kaffen indeholder ingen afføringsmidler som senna, fenolftalein eller cascara, hvorfor du ikke vil opleve nogen form for unormal afføring eller andre bivirkninger. Koffeinen fra denne delikate kaffe hjælper med at frigøre fedtsyrer i blodet, hvilket fører til en øget fedtforbrænding

Opbevar kaffen forseglet, tørt og i en temperatur fra kølig til stuetemperatur. Smager bedst inden for de første 6 måneder ligesom alt andet grovmalet kaffe. Hvis du er gravid eller ammer, bør du spørge din læge til råds, inden du begynder at drikke kaffen.

Anvendelse

Du kan forberede din kop Skinny Coffee som instant kaffe eller filterkaffe alt afhængig af præference og smag. For den bedste smag anbefaler vi at tilberede Skinny Coffee som filterkaffe, men der er bestemt også mulighed for at tilberede det som instant kaffe, hvis man er til en mere rå smag. I det tilfælde skal du blot putte nogle skefulde (afhængig af hvor stærk du vil have din kaffe) af pulveret i en kop samt tilsætte kogende vand. Din pakke med Örtte Natural™ Skinny Coffee indeholder nok kaffe til et 28-dages forbrug. Nyd eksempelvis Skinny Coffee hver morgen for at få en energisk start på dagen.

For at opnå den ønskede effekt, anbefaler vi at benytte dig af vores Skinny Coffee i mindst 3 måneder. Da kaffen er lavet fra naturlige ingredienser, vil kroppen skulle bruge en tilvænningsperiode, før disse ingredienser viser nogen effekt. Resultater kan variere fra person til person, da aspekter såsom kost, motion, og generelle livsstilsvaner har deres indflydelse på effekten.