Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Örtte Natural™ Skinny Combo Örtte Natural™ Skinny Tea & Infuser-teflaske

449 kr.
528 kr.
Du sparer:  79 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Örtte Natural™ Skinny Tea + Infuser Flaske er en praktisk kombinationspakke for dig, der ønsker at have din Skinny Tea tilgængelig overalt i et detaljeret og stilfuldt design. Örtte Natural™ Tea Infuser Flaske er en eksklusiv termokande i glas og et tilhørende filter. Flasken er designet til at opfriske te og er perfekt egnet til Skinny Tea. Slanketeen varer 28 dage og bidrager til en effektiv og sund slankekur. Skinny Tea består af en stærk kombination af naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt til at hjælpe dit vægttab bedst.

 • Skinny Tea kan øge kroppens fedtforbrænding
 • Kan forhøje energiniveauet og bidrage til højt stofskifte
 • En eksklusiv termokande i glas med dobbelt filtrering
 • Appetitnedsættende og udrensende
 • Kan bidrage til effektiv slankning
 • Flaskens skruelåg er lavet af bambus
 • 100 % naturlige ingredienser

Kombinationspakken, Örtte Natural™ Skinny Tea & Infuser Flaske, er perfekt til dig, der ønsker at tabe dig på en diskret og sund måde. Skinny Tea består af naturlige ingredienser, som er håndplukket til den højeste kvalitet. Den 28-dages behandling vil forny dig og din krop. ÖrtteInfuser kan du tage med dig overalt, så du altid har din Skinny Tea til rådighed på en diskret og stilfuld måde! Kombinationen af ÖrtteSkinny Tea + Infuser Flaske kan give dig et stort skub mod en sundere og gladere livsstil.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Örtte Natural™ Slankepakken?

Denne kombinationspakke er perfekt til dig, der ønsker en effektiv slankekur. Tekuren varer 28 dage, og teen indeholder naturlige og gavnlige ingredienser, som kan være højest effektive, når man vil tabe sig. Skinny Tea kan give dig forøget energi, et højere stofskifte, nedsat appetit og en højere fedtforbrænding. Desuden kan Skinny Tea også fungere som et udrensende middel og afgifter kroppen for skadelige toksiner og giftstoffer.

ÖrtteInfuser Flase + Skinny Tea er ligeledes en perfekt gave til en, du holder af, og som beskæftiger sig med rene og sunde produkter af høj kvalitet. Skinny Teas ingredienser er håndplukket i sensommer-perioden, hvilket er, når de er mest nærende og gavnlige.

Den stilfulde flaske, som er nem at have med på farten, vil desuden bidrage til, at du drikker mere væske i løbet af dagen. Vi har brug for minimum 2 liter vand hver dag og med denne flaske i tasken, vil du altid have drikkevand til rådighed. Den leveres med et filter, så du nemt kan forberede din Skinny Tea på farten. Kombinationspakken er ideel til dig, der ønsker at vedtage en sundere livsstil uden alt for store omvæltninger i hverdagen. Med ÖrtteSkinny Tea & Infuser Flaske kan du opleve, hvor hurtigt resultaterne kan forekomme, og hvor let det er at opretholde en sund livsstil.

Fordele

Örtte Natural™ Skinny Tea

 • Det kan være naturligt appetitnedsættende og øge optagelsen af vigtige næringsstoffer.
 • Den mentale koncentration og energiniveauet kan øges, hvilket kan give dig mere overskud.
 • Det kan bidrage til et højere stofskifte og øge den naturlige fedtforbrænding.
 • Din krop kan blive udrenset for skadelige toksiner og organernes balance opretholdes.

Örtte Natural™ Infuser Flaske

 • Får dig til at drikke mere væske, hvilket øger kroppens produktion af kollagen, som efterlader huden blød og glat.
 • Med denne teflaske er det sjovt at holde sig hydreret, og du kan både få mere overskud og energi.
 • Kun fantasien sætter grænser for, hvilke safter og urter du kan blande i din nye flaske.
 • Kan indeholde 400 ml og er perfekt til både varme og kolde drikke.
 • Nyd alle dine favoritter overalt og på farten med Örtte Natural™ Tea Infuser Flaske!

Anvendelse

Læg din Skinny Tea tepose i filteret i flasken og fyld den op med varmt vand. Lad teen trække i omkring fem minutter. Skinny Tea inkluderer to forskellige teblandninger, som skal drikkes henholdsvis om morgenen og aftenen. For at opnå maksimal effekt anbefaler vi en sund kost og regelmæssig motion igennem behandlingen. Tilsammen vil dette hjælpe dig til at nå dine mål på en hurtig, nem og effektiv måde. Du kan også bruge din Infuser flaske til andre slags te: fyld blot filteret halvt op med teblandningen, hæld varmt vand i flasken og lad det trække i et par minutter.

Det har aldrig været hverken lettere eller sjovere at få masser af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Örtte Natural™ Skinny Tea & Infuser Flaske giver dig et effektivt skub, så du kan få en sundere livsstil og et effektivt vægttab.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (92.69% baseret på 643 )

*Resultater kan variere fra person til person