• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Personlig cleanse med Acai Bær

I denne artikel vil vi gennemgå hvordan du selv kan lave din egen cleanse ud af acai bær, samt gennemgå hvorfor denne cleanse netop er så god for din krop.

Acai Bær er ofte blevet brugt som en naturlig cleanse igennem historien. Det er faktisk fra denne type cleanse, at alle acai kosttilskud, er blevet lavet. Du kan læse alt om acai bærret her.

Forberedelse

Det er vigtigt at understrege, at for at en cleanse skal fungere, skal man selv gøre en indsats - det er ikke nok, blot at indtage acai bær, og håbe på det bedste. Også selvom, at effekten af acai bærret vil være markant under alle omstændigheder. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at eliminere indtagelse af fødevarer med højt fedtindhold, højt sukkerindhold og derimod satse på fedtfattige fødevarer cirka 3 dage før du starter din cleanse. Vi anbefaler ligeledes at indtage en stor mængde vand i de 3 dage - omkring 2-3L pr. dag.

Gennemfør din cleanse

Når du gennemgår en cleanse med acai bær, opnår du den bedst mulige effekt, ved enten at indtage bærret som en juice, eller i en koncentreret pilleform. Dette er grundet pillerne ofte indeholder en langt højere koncentration af frugten, og derved giver en øget effekt. Juicen er god, da den lettere optages i systemet, og i og for sig er lettere og billigere at fremskaffe. En detox på acai bær er yderst nærende og god for dit helbred, da den indeholder en lang række vitaminer, som er essentielle for at opretholde en sund tarmflora og opnå optimal velvære. Denne cleanse vil fjerne toksiner fra kroppen, som ofte ophobes i tarmsystemet, hvilket gør det svære for kroppen at fraskille affaldsstoffer, hvilket kan lede til øget tilbøjelighed til at påtage vægt.

Efterfølgende skridt

Når din acai cleanse er færdig, bør du allerede føle øget velvære og mere energi i hverdagen. Ydermere bør du have lettere ved at opnå vægttab. Det er dog vigtigt, at processen vedligeholdes. I takt med at du føler forøget energiniveau, kan du passende øge mængden af bevægelse og motion i hverdagen. Det er vigtigt at forstå, at en acai cleanse ikke direkte er en metode, til at opnå vægttab - det er blot en super god start, som giver øget velvære og mere overskud til de ting, som skaber vægttabet - nemlig motion, sund livsstil og bedre søvn. Vi anbefaler at vedligeholde en sund og nærende diæt efter din acai cleanse, og opretholde et sundt niveau af motion i din hverdag.

Du kan benytte en acai cleanse hver måned, for at vedligeholde et sundt tarmsystem, og for at fraskille toksiner fra din krop. Dette vil vedligeholde dit høje energiniveau, og bane vejen for et sundt og effektivt vægttab på sigt. Alternativt kan du købe vores acai bær ekstrakt kosttilskud til ingen penge.