Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Boost Kapsler 120 Kapsler | Sun Optimizer

Af: proto-col

299 kr.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Bliv hurtigere brun med en Tan Optimizer! Proto-col Boost er et unikt udviklet supplement, der sikrer dig en flot solbrun kulør året rundt. Produktet er fremstillet af 100 % naturlige ingredienser og er et af de førende på markedet for både mænd og kvinder. Proto-col Boost hjælper dig med at optage melanin fra solens stråler, så du får en smukkere og brunere hud.

 • Førende alternativ til solarie og selvbruner
 • Øger optagelsen af melanin fra solens stråler
 • Kan sørge for at du bevarer din solbrune kulør
 • Bekæmper diverse aldringstegn
 • Indeholder sunde vitaminer og mineraler
 • Sikkert, praktisk og nemt
 • Velegnet til vegetarer og veganere

Proto-Col Boost – Tan Optimizer er et naturligt kostsupplement, som understøtter kroppens produktion af stoffet melanin, som er ansvarlig for den naturlige bruning i huden. Dette enestående produkt er med til at vedligeholde og forlænge din flotte solkulør også i de mørkere måneder, så du kan nyde din flotte brune farve hele året rundt. Bliv hurtigere brun med Proto-Col Boost!

Læs mere
Type: Kapsler
Indhold: 120 kapsler
Behandlingsvarighed: 60 dage
Dosering: 2 om dagen
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Proto-Col Boost, og hvad gør den for mig?

Proto-Col Boost er effektive ”bliv hurtig brun piller” og fungerer som et kostsupplement, der indeholder vigtige næringsstoffer, som gør din hud klar til solen. På denne måde kan du opretholde en smuk, brun hud uden at skulle bruge for lang tid under skadelige ultraviolette stråler fra solen. Selvom du ikke befinder dig i solen, kan du med fordel stadig tage disse bliv hurtig brun piller, idet de i sig selv er et fantastisk multi-vitamin supplement! Denne Tan Optimizer er med sine tusindvis af tilfredse kunder er et af de mest anerkendte produkter på markedet. Forvent en dybere, mørkere og længerevarende glød ved hjælp af denne unikke formel. Produktet er specielt effektivt for personer med lys eller medium hudfarve, der ønsker at forbedre deres naturlige evne til nemmere at blive brun.

Denne Tan Optimizer indeholder en unik formular, som har til formål at støtte kroppens produktion af melanin, det brune pigment, der skaber din bruning i huden. Bliv hurtigere brun med øget melanin, som kan hjælpe din hud til at reagere hurtigere og bedre på solens stråler, så du kan nyde en mørkere, længerevarende farve, og som giver dig den helt rigtige sommerfølelse uanset vejret!

Hvordan bruger jeg Proto-Col Boost – Tan Optimizer?

Brug din Tan Optimizer ved at følgende nedenstående guide og opnå de bedste resultater:

Vi anbefaler at tage to kapsler dagligt – ideelt før måltider og med et stort glas vand.

For optimale resultater anbefales det at fortsætte med at tage dine bliv hurtig brun piller indtil to dage efter, at huden har været udsat for solens ultraviolette stråler.

Naturlige og sikre ingredienser

Denne Tan Optimizer består udelukkende af naturlige ingredienser, som alle har til formål at gavne din krop og gøre dig mere modtagelig over for solens stråler. Der er ingen kendte bivirkninger ved disse bliv hurtig brun piller, men vi anbefaler altid at undersøge ingredienslisten, hvis der skulle være noget i formularen, som du er allergisk over for. Vi anbefaler ikke, at du overskrider den anbefalede daglige dosis af din Tan Optimizer. Følgende er en liste over de naturlige og gavnlige ingredienser:

 • Pantothensyre, 10 mg – afgørende til skabelsen af kulhydrater, proteiner og fedt
 • Folinsyre, 200 mcg - afgørende for produktionen af sunde røde blodlegemer
 • Zink, 1,25 mg - besidder kraftige antioxidant egenskaber, der beskytter mod for tidlig ældning samt fremskynder hudens helingsproces efter skader.
 • B1-, B2-, B3-, B12-, C-, D3- og E-vitamin
 • Derudover: L-tyrosin, PABA, Kopper, Cholin Bitartrate, Magnesium Stearate gelatine


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev