Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Proto-col Creatine tabletter | Kreatinkur

Af: proto-col

Det er desværre ikke muligt at købe Alli™ i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Proto-col Creatine tabletter er til dig der gerne vil opnå en tonet krop. Med en kreatin kur fra Proto-col får du et naturligt kosttilskud rig på kreatin, som kan hjælpe dig med at opbygge en større muskelmasse. Kreatin er et effektivt supplement til styrketræning og giver dig muligheden for hurtigere og sikrere at opnå en flottere og stærkere krop.

 • Opnå din drømmekrop hurtigere & sikrere
 • Få en flottere og stærkere krop
 • Laktose fri
 • Velegnet for vegetarer & veganere
 • Indeholder 200 tabletter
 • Kreatin tabletterne er med jordbær smag, så du kan nyde dit træningssupplement
 • Giver dig mere styrke & energi
 • 100% naturligt supplement til din træning

Proto-col Creatine tabletter kan være din genvej til en flottere og stærkere krop. Prøv Proto-col Kreatin Kur og få glæde af det naturlige trænings kosttilskud & opnå din drømmekrop

Vi sender til hele Europa og Skandinavien samt Grønland

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er en kreatin kur?

Kreatin er et stof i kroppen, der produceres i leveren, nyrerne og i bugspytkirtlen. Det er naturligt forekommende i kroppen og er afledt af 3 ikke-essentielle aminosyrer; Arginin, Glycin og Methionin.

90 - 95 % af kroppens kreatin transporteres via blodbanerne til musklerne, hjertet og andre af kroppens celler, og bindes til kreatinfosfat i muskelcellerne. Denne fosfatgruppe fungerer som en meget hurtig og kortsigtet tilgængelig energireserve. Så når du foretager en aktivitet, der kræver en korsigtet energikilde, såsom styrketræning og vægtløftning, er kroppen afhængig af denne lagret keratinfosfat til at kunne yde sit maksimum.

Derfor kan Proto-col kreatin kur forbedre præsentationsevnen

Kreatin er ikke nogen nyhed og blev faktisk opdaget af en fransk videnskabsmand for over 150 år siden. Forskere fandt hurtigt ud af, at næsten alt kreatin lagres i musklerne.

Kreatin forekommer naturligt i fisk og kød. Når du spiser disse fødevarer får du en såkaldt organisk nitrosyre, som din krop bruger til at forsyne dine muskler med energi. Dette gør det muligt for dine muskler at arbejde hårdere og hurtigere.

Men den minimale mængde af kreatin som du får fra din kost, er det ofte ikke nok, hvis du yder et hårdt og intensivt styrkeprogram. Ved at supplere med Proto-col kreatin kur vil du opbygge dine reserver af kreatinfosfat i musklerne, så du kan være sikker på at have energi nok til at tage ekstra kilo på vægtstangen.

Kreatin kur får muskelcellerne til at vokse

For at få større muskler kan Proto-col Creatine tabletter fungere som en byggesten. Musklernes vækst sker umiddelbart efter din træning og dette kaldes for restitution. For at får det bedste ud af din restitutionstid kan en kreatin kur støtte og hjælpe dig gennem en hurtigere restitutionstid. Proto-col Creatine tabletter hjælper din krop med at restituere hurtigere og bedre, så du ikke behøver, at vente i dagevis på at komme tilbage i fitness centeret og træne samme muskelgruppe igen – og vokse endnu mere.

Husk at en kreatin kur øger tempoet I energiproduktionen I dine muskelceller. Det betyder ikke at det opbygger musklerne direkte. Det virker ved at give mere energi til musklen, så din krop bliver i stand til at yde mere end ellers.

Hvem bør bruge Proto-col kreatin kur?

Uanset om du er en seriøs bodybuilder, atlet eller blot nyder at træne, så kan en kreatin kur give dig store fordele. Spiller du fodbold, håndbold eller svømmer – så kan kreatin give din store konkurrencemæssige fordele. Mange professionelle sportsudøvere bruger kreatin tabletter, da en god kondition også er en del af arbejdet og et resultat af muskelarbejde og efterfølgende restitution.

Kreatin kur og kvinder

For de fleste kvinder, vil en Proto-Col Creatine tabletter være værd at overveje. Undersøgelser har vist at kvinder, i højere grad end mænd, undgår det røde kød og rige kilder til kreatinfosfor. Derfor vil kvinder ofte have tendens til at få en reduceres mængde af kreatin.

Hvordan tager jeg Proto-col Kreatin kur?

Tyg eller slug Proto-col Creatine tabletterne op cirka 6-8 gange om dagen. Tabletterne i kreatin kuren er med jordbær smag og det er derfor super let og behageligt at supplere dit træningsforløb med kreatin.

Tag tabletten i løbet af dagen og gerne efter din træning. Brugen af Proto-col creatine tabletter kan varierer fra person til person, alt efter hvor meget du træner og hvor hurtigt en restitutionstid du har brug for.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (92.7% baseret på 641 )

 • * Godt med protein i pilleform, det er meget nemmere
 • * Super service Servicen var rigtig god og jeg fik mine varer før forventet med gratis levering! Glæder mig til at komme i gang :)
 • * Alt super....... Let overskuelig hjemmeside. Fragt fri lev på 8 dage. Alt i alt - super !!!!!
*Resultater kan variere fra person til person