• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Raspberry Ketone er meget mere end vægttab

Nye rapporterede fordele af Raspberry Ketone er blevet offentliggjort

Nye undersøgelser viser at Raspberry Ketone er meget mere end vægttab. Værdien af Raspberry Ketone som en supplement til vægttab er en fælles interesse for mange, der ønsker at tabe sig. Hvad der normalt ikke er kendt er Raspberry Ketone kan have yderligere fordele i at forbedre elasticitet huden og i behandling af hårtab.

Raspberry Ketone er aromatiske forbindelser fra den røde hindbær, der typisk anvendes i fødevarearomaer og duft tilsætningsstoffer. Markedsføringen af Raspberry Ketone kosttilskud som et vægttabs supplement stammer fra en undersøgelse foretaget af japanske forskere, der har bevist, at når menneske spiser kost med et højt fedtindhold med Raspberry Ketone, er de beskyttet mod fedme. I videnskabstale, fastlår forskerne, at Raspberry Ketone øger noradrenalin-induceret lipolyse forbundet med translokationen af hormon-følsomme lipase fra cytosolen til lipiddråber i hvide fedtceller. Oversat betyder dette, at Raspberry Ketone inducerer celler til at forbrænde oplagret fedt.

Besøg vores mest koncentreret og effektive Pure Raspberry Ketone ekstrakt med 1.200 mg og få en effektiv formular for vægttab – pænere hud og hårtab.

En nyere undersøgelse, rapporterer imidlertid, at Raspberry Ketone spiller en rolle ved at øge hudens elasticitet og til at øge væksten af nye hår hos mennesker med hårtab.

Undersøgelsen er fra en anden japansk forskergruppe, som dannede en tilsvarende baseret hypotese med den, der stammer førnævnte fedme undersøgelse. Denne undersøgelse beviser, at Raspberry Ketone øger ekspressionen af en dermal insulin-lignende vækst faktor, der øger hudens elasticitet og fremmer hårvækst. I et kontrolleret klinisk forsøg, anvendte forskerne Pure Raspberry Ketone indeholdende raspberry ketone ekstrakt 1.200 mg som det aktive ingrediens på hud og hovedbund.

Tiltaler Raspberry Ketone Pure dig ikke har vi heldigvis alternative med raspberry ketone ekstrakt der indebærer flere produkter rige på hindbær ketone

Forskerne fandt ud, at hos mennesker testet med Raspberry Ketone forøges ekspression af en insulin kaldet "IGF-1" i hårsækkene og fremmer hår vækst efter 4 ugers behandling. Forskerne konkluderede, at deres resultater tyder stærkt på, at Raspberry Ketone kan udøve sin observerede effekt på hår og hud ved Raspberry Ketone på pilleform. Derfor er det muligt, at Raspberry Ketone er meget mere end vægttabs supplement og har potentiale til anvendelse ved behandling til aldrende hud og forebygger eller helbreder hårtab.

Hvis du søger et superfood, men Raspberry Ketone ikke lige er noget for dig, kan du besøg hele vores udvalg af naturlige og effektive superfood.