Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

RemeScar™ Arstift

Af: Remescar

169 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Remescar Arstift revolutionerer måden på at kombinere medicin og kosmetik. Arstiften er nem at bruge – en pen til fjernelse af ar, der kan gøre din hud glat igen. Med Remescar Arstift bliver du fri for at gå igennem kosmetiske operationer mod behandling af ar, da du nemt og sikkert kan benytte arstiften hvor end du ønsker og få fjernet dine ar uden bivirkninger.

 • Remescar reducere gamle og nye ar
 • Udjævner din hudtone
 • Reducerer brændende, sviende og kløende ar
 • Velegnet til hele kroppen
 • Suger sig hurtigt ind i huden, så ingen kan se, at du bruger den
 • Fornyer hudlagene og udfylder selvom der er forskelle i farverne

Effekten af Remescar Arstift er blevet klinisk bevist. Det særlige trick med dette produkt er, at det ved hjælp fra en silikone-filter, lægger sig på huden. Stiften indeholder også UV-filtre med solfaktor 15 til at give yderligere beskyttelse af huden, da ar er meget overfølsomme for UV-stråler og kan gøre dit ar grimmere. Derfor kan du kan bruge dette produkt til fjernelse af ar på både ansigt og krop, effektivt og sikkert.

Læs mere
Type: Stick
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Remescar Arstift?

Hvis du har et lidt dybere sår fra f.eks. en syning, operation, akne, strækmærker osv. kan Remescar Arstift vise sig at være en god løsning til fjernelse af netop dit irriterende ar. Disse eksempler kan nemlig efterlade ar, som ofte ikke er så så æstetiske. Ar kan også være svære at dække med normal make-up, hvilket resulterer i mange mennesker lider af de synlige ar der ikke kan dækkes normalt. Remescar Arstift er den perfekte løsning til behandling af ar, uden at skulle igennem en lang og besværlig samt dyr kosmetisk operation. Remescar arstift har ændret vilkårene for dem, der lider af ar. Uanset om det handler om strækmærker, kirurgiske ar eller forbrændinger, så kan Remescar Arstift hele dine ar og kompensere for farveforskelle på huden. Denne arstift fornyer ikke kun hudens lag, men beskytter også arret mod sollys og UV stråler. Med denne pen i tasken, kan du opnå en hudfarve du kan føle dig tilfreds og lykkelig over igen! Det har aldrig været lettere at slippe for ar. Behandling med Remescar Arstift vil få dig til at stråle igen så du ikke længere skal gemme dine pinlige områder med ar frem.

*Resultater kan variere fra person til person

Hvilke ingredienser findes i Remescar Arstift?

Dette produkt består af tre hovedingredienser, der aktivt reducerer ar. Samtlige ingredienser er klinisk bevist for deres effekt i fjernelse af ar, og kombineret giver de dig den perfekte løsning.

 • Silikone lægger sig på huden og fugter, beskytter og fornyer de øvre lag af huden og stimulerer produktionen af kollagen og nye hudceller.
 • Beta glucan beroliger, beskytter og fugter huden samt fremmer helingsprocessen.
 • Remescar Arstift indeholder et UV-filter, der beskytter mod stærkt sollys. Dette filter beskytter mod skadelig UV-stråling.

Remescar behandler derfor dine ar direkte og smertefrit. Her er der ikke behov for intensive og dyre kirurgiske behandlinger eller laserbehandlinger. Med Remescar Arstift får du en nem behandling af ar, som du kan være stolt og tilfreds med.

Sådan bruger du din Remescar Arstift

Remescar Arstift bør kun anvendes på ren, tør hud. Påfør forsigtigt på området med ar. Påfør to gange om dagen over en periode på to til tre måneder for de bedste resultater.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 2 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (92.7% baseret på 641 )

 • * Hurtig levering og godt til mit ar, som var en syning, som gik op efter jeg fik taget mine sting ud.
 • * virker godt
*Resultater kan variere fra person til person