• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Remescar Scar Stick

5.4g Stick | For at behandle gamle og nye ar
Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Remescar Arstift revolutionerer måden på man kan kombinere 2 faktorerer som medicin og kosmetik. Arstiften er nem at bruge – en pen du kan bruge til at fjerne ar, som kan gøre huden glattere igen. Du kan nemt og sikkert bruge Remescar Arstift i hjemmet helt uden bivirkninger, og du bliver på den måde foruden af skulle igennem kosmetiske operationer som kan behandle af ar.

 • Remescar formindsker nye og gamle
 • Ændre din hudtone
 • Kan reducere svir og kløe fra ar
 • Velegnet til hele kroppen
 • Suger sig hurtigt ind i huden, så det ikke kan ses
 • Trods forskellighed i farverne udfylder og fornyr den huden

Remescar Arstift ligger sig utroligt tæt ved huden, ved hjælp af et lille silikone-filter. Det er dette silikone filter, der produktet så specielt, og giver den virkning som produktet har. Stiften indeholde rydermere solfaktor 15 uv-filtre, hvilket giver en ydeligerebestykkelste af huden. Dette er især godt da ar ofte er følsomme over for uv-stråler. Du kan bruge dette produkt overalt på kroppen, nemt og sikkert.

Produktet Remescar Arstift

Har du f. eks. været ude for en ulykke, og fået et sår der måske har været en smule dybt, har du sikkert fået såret syet sammen, og der er senere kommet et ar. De at der kommer på kroppen, kan for mange være utroligt frustrerende og irriterende. Ar kan komme fra flere forskellige ting, dette kan være strækmærker, måske en operation, akne eller bare en dybt sår det er helet dårligt sammen. Nogle forsøger måske at dække arene til med make-up, hvilket er utroligt svært, uden nogen effektiv dækkelse. Det er derfor bedre at benytte sig at et produkt der ikke bare skjuler, men rent faktisk forsøger at fjerne selve aret. Remescar Arstift er et produkt der forsøger at kompenserer for farveforskellene som der kan findes ved ar. Produktet beskytter også huden fra UV stråler, da den indeholder et UV filter, som beskytter på samme måde som solcreme gør.

*Resultater kan variere fra person til person

Remascar Arstifts's ingredienser

Remescar Arstift er et produkt, som primært er fremstillet ud fra 3 ingredienser. De 3 ingredienser har i flere sammenhænge vist sig at kunne have en effekt i fjernelsen af ar.

 • Silikone. Denne ingrediens ligger sig tæt ind til huden og beskytter, fugter og fornyer huden de øverste lag af huden, og stimulerer kollagen produktionen.
 • Beta Glucan. Denne ingrediens beskytter, beroliger og fugter. Det er derudover muligt for ingrediensen at øge helingsprocessen.
 • Remescar Arstift har også et UV-filter, der beskytter og forebygger imod kraftig sollys. Filteret kan beskytte imod forskellige UV-strålinger.

Remescar forsøger at behandler ar uden smerter. Laser og andre kirugiske behandlinger som ofte er utroligt dyre, er ikke længere nødvendigt. Med produkter kan du nu behandle dine ar derhjemme, hvor du kan føle dig tryg og sikker.

Hvordan bruges Remescar Arstift

Remescar Arstift bør skal bruges på tør og ren hud. Smør forsigtigt på området med ar. Påfør 2 gange dagligt i en periode på 2 til 3 måneder for bedst mulige resultater.