Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Silicone Stretch Marks Creme 100ml Creme | Creme mod strækmærker

Af: Remescar

189 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

RemeScar™ Stretchmarks er en creme fremstillet af den anerkendte producent RemeScar™, til netop at pleje din hud. Cremen har brugt en formel, hvor de har anvendt silikone som en ingrediens i cremen. Silikone i cremer er blevet mere alment anvendt, på grund af ingrediensens effekter.

  • Remascar anvender egen unikke formel
  • Indeholder silikone
  • Kan påføres over hele kroppen
  • Kan bruges af både mænd og kvinder
  • Indeholder 100ml creme

Cremen er let rigtig let at anvende på grund af silikonen. Den smøres nemt på det ønskede område af kroppen, og spredes godt uden at klumpe sammen. At cremer klumper sammen og er besværlige at smøre på huden, kan for mange ødelægge oplevelsen af selve produktet. Derfor benyttes silikone i nogle cremer, for at give en god oplevelse og følelse af selve cremen.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 100 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Beskrivelse

Remascar™ Stretchmarks er en creme, som du nemt og hurtigt kan benytte dig af, i den dagligt travle hverdag. Cremen kan bruges på hele kroppe, og du kan påføre den direkte på alle de steder, hvor du føler der er brug for det. Hvis du er bange for kønsforskelle, så kan du være ganske rolig, Remascar kan benyttes af både mænd og kvinder uden problemer.

Strækmærker

Strækmærker er en af de hudproblemer der ofte forekommer. Strækmærker opstår på baggrund af 2 faktorer. Den ene er selve strækningen af huden, som kan forekomme af forskellige årsager. Den anden er på baggrund af hormonelle grunde, hvor nogle specielle hormoner påvirker hudens elastiske fibre. Nogle eksempler på situationer hvor man ofte får strækmærker, kunne for eksempel være efter en graviditet, eller et stort vægttab. Under en graviditet udsætter man både huden for fysisk belastning, samtidig med at kroppen fyldes med hormoner. Dette er altså en farlig kombination, som ofte giver strækmærker. Det er selvfølgelig eksta frustrerende, når man netop har gået igennem sådanne positive ting, at ens hud forandres til det værre.

Silikone i hudplejeprodukter

Cremer indeholdende silikone, samt flere andre naturlige ingredienser, har vist sig at kunne fugte og genopbygge hudoverfladen. Silikone i forskellige plejeprodukter er med tiden steget i popularitet. Silikonen, som ofte er udarbejdet fra en særlig type af sand, har mange gavnende effekter, når ingrediensen bruges i plejeprodukterne. Silikonen fungerer sådan, at den lægger sig oven på huden, og udfylder de små sprækker der måtte være. På den måde bliver huden utroligt blød og glat, samtidig med at den danner en beskyttende barriere for din hud. Udover at være beskyttende for din hud, gør silikonen også, at cremen spredes jævnt. Mange cremer uden silikone kan ofte klumpe sammen og virke klistrede, men silikonen modvirker dette, og gør cremer nemme at sprede jævnt ud.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.18% baseret på 733 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev