• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Få mest ud af Acai bær

Acai bær er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Kosttilskuddet kan hjælpe dig med at skabe balance i kroppen og øge dit vægttab. Acai bær kosttilskud er 100% naturligt og kan hjælpe dig med at øge dit stofskifte og fedtforbrænding. Læs mere her for at få gode råd til, hvordan du får mest ud af dit kosttilskud.

Hvorfor vælge Acai kosttilskud?

Superfoodet Acai er til dig der gerne vil øge dit vægttab med er 100% rent kosttilskud. Der findes to forskellige former for Acai bær kosttilskud. Acai bær er det superfood med det højeste indhold af antioxidanter. Derudover er bærret fyldt med vitaminer og mineraler samt omega 3, 6 og 9. Alt sammen hjælper dig og din krop på rette vej til et større vægttab. Supplementet holder din krop sund og rask og kan give dig mere energi naturligt. De mange vitaminer, mineraler og næringsstoffer er med til at udrense din krop fra toksiner og udrydde former for ubalance. Hvis din krop ikke er i balance, kan det være svært at tabe sig.

Sådan gør du guide

Det kan være en lang, svær og kedelig proces at skulle gå ned i vægt. Mange oplever, at køre surt halvvejs, gå i stå og ikke have energien og overskuddet til at gennemføre det og opnå resultater. Inden du opgiver håbet helt, så skulle du prøve Acai bær kosttilskud! Der findes rigtig mange fordele ved Acai kosttilskud som alle hjælper dig opnå dit mål. Acai bær superfood er super nemt at tage. Du skal blot tage 2 kapsler i løbet af dagen. Ét om morgen sammen med et stort glas vand og din morgenmad og ét om aften igen, sammen med et stort glas vand og din aftensmad.

Acai bær med Grøn te og Guarana

Med en blanding af forskellige superfoods er det muligt at få endnu flere fordele. Kosttilskuddet Acai Advanced indeholder de bedste næringsstoffer fra Acai bær, grøn te og guarana. Kombinationen af disse superfoods kan hjælpe dig med at få et hurtigere vægttab og give dig balance i kroppen. Acai Advanced et er 100% naturligt produkt og er rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter. Med Acai Advanced skaber du de bedste forudsætninger for dig selv, og får derved hjælp til et højere vægttab.

Acai bær er fyldt med vitaminer og mineraler som blandt andet A-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, Omega 3, 6 og 9, kalium, magnesium og zink. Sammensætningen af disse vil hjælpe din krop med at komme i balance og kan øge dit vægttab.

Guarana er en plante der vokser i Brasilien. Guarana frugten er små røde bær, hvori det er frøene der indeholder alle de gode næringsstoffer. Tilsætningen af Guarana kan modvirke træthed og sult. Det kan derudover også hjælpe dig med at øge dit energi niveau.

Grøn te er et meget populært produkt og har i årundrede været brugt som medicin i Kina. Teen er fyldt med gode egenskaber for dig og din krop. Tilsætningen af Grøn te kan øge din fedtforbrænding og øge dit vægttab. Alt i alt tager du blot 2-4 kapsler af Acai Advanced om dagen sammen med et hovedmåltid og et stort glas vand. Det anbefales at starte med kun at tage 2 kapsler om dagen og derefter tage tilskuddet efter behov.